Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Овај Вукичевиќ треба да е добро засилување.Како прво ќе се вклопва во новиот стил на игра со брз центар...:pipi:.А инаку според стилот на игра шо го гледав на клипчето мада неможи нешто екстра да се заклучи дури не се види асолно на 5-6 меча - мислам дека најдобро можи да игра на среден , некако нема некој изграден скок шут туку повеќе оди на влезови и со финта да исфрли одбранбен играч а не играч за шутеви преку блок...Ај ке видиме како ќе се вклопи ама мора да најдат десен бек.[DOUBLEPOST=1393539709][/DOUBLEPOST]
Со полна сала би можеле да се надигруваме со Струмица?
Струмица сигурно ги акаме дома ...а како шо трнало можи да се надигруваме на гости..:unsure:

Малку чудно е шо се донесе лев бек, кога таму имаме полно играчи, ако се носеше требаше само десен бек! И пак на десно крило останавме само со Блажевски...
Би бил добро засилување, добар шутер ми гледа, највероватно Филиќ ќе одмара поќе на клупа, нема смисла одма да го испуштат, на пријателските не се покажа нешто посебно, располага со јак удар ама слаба прецизност, работата е колку да се шутни топката кај него од 5 удари 2 пати ќе погоди, а Оса нема шанси да го пуштат! Можи ќе се попрај на првенствените утакмици, кажав 1000 пати ни критикувам моментално никој играч затоа што друго е пријателска да играш друго е за лига, плус на пријателските се игра со помеко темпо со цел да се избегнуваат несакани повреди, не се ни добро вклопени во екипата, си велам ќе бидат од корист сите играчи!
Овај новиот е најдобар играч на Ловчен, колку толку има искуство против појаки екипи гледам има играно против Мешков, Татран, Загреб, Металург, Нексе....

П.С. Со Свежио конечно е решена енигмата :D Контактирав на фб со него, ми кажа дека овие дена требало да пристигни во Битола, едвај чекал, а која е работата што се приклучува толку касно на екипата само тој самиот си знај :pos:

По,по ко некој бундеслигаш станавме,колонија на странци...
Како тргнала работата странците ќе бидат мнозинство во екипата....:D
А Свежио изгледа завршваше забавиште(вонредно):),зато толку доцна се приклучи...:pos:

Малку чудно е шо се донесе лев бек, кога таму имаме полно играчи, ако се носеше требаше само десен бек!

П.С. Со Свежио конечно е решена енигмата :D Контактирав на фб со него, ми кажа дека овие дена требало да пристигни во Битола, едвај чекал, а која е работата што се приклучува толку касно на екипата само тој самиот си знај :pos:

Абе пишиму дека ги појачаја пиците во буре , топ се кашкавал ... Нека се враќа одма:D

Со полна сала би можеле да се надигруваме со Струмица?
So rece polna sala abe nekni so onie korite polna bese ednata strana na prijatelski natprevar sred nedela so dve tri pobedi dinga ke bidi salata abe Bitola izgorena i placi za uspesi malku samo da krenime gla odma poln e stadionot i salata ama muabeto za plakanjeto karti ako go sporvedat moze malku da ja isprlicat :D sto ne znaci deka treba i mora da se plaka karta ako sakame silen Pelister

Pa 50denari za karta e sosem namesto cena,ama samo vo plej of. Za utakmici so ekipi kako Radovis,Tekstilec naplakanje karti e promasena rabota.

Одложена утакмицата со Радовиш . Според мене паметен потег.
Џабе само ќе се малтретираја играчите да патуват а и недајбоже некоја повреда да имаше и тешко нас ќе беше.
Доволно изиграја контролни , сега нека се спремат за џуниорите на Металург , наредната сабота.
Дали знај некој дали ќе има право да игра со џуниорите овај новиот од Ловќен , или ќе треба да се паузира дури да се среди документацијата ??

п.с. Како шо подразбрав можно е уште еден играч да се донеси до почетокот на плејофот , се надевам дека некој левичар ќе се донеси:)

Ќе игра Вукичевиќ со Јуниор ! Денес требаше да стигни Битола ама изгледа ништо од то, па сега со сигурност понеделник е тука да тргни понеделнички работата :D Така да со Јуниор играме на 8ми тој со сигурност ќе игра !
Разбрав дека пријателската со Радовиш ќе се игра во среда таму, 3 дена пред почетокот на лигата...

Uste sveziot da se dovlecka vo Bitola i kompletni sme. Ke fali eden kvaliteten desen bek.

Sent from my GT-S6310 using Tapatalk

1621788_555097694597267_627157277_n.jpg

Дошао је Вукичевиќ...:icon_mrgr:
П.С.
Струмица остана без Кукоски и Терзиќ..
Е сега ако не се замешаме за третото место не знам шо да речам....

Абе уште кога го продаја Раде и кога ги зедоја овие шути играчи од типот на Митревски, Куковски, Босеовски знаев дека не штима нешто кај нив.
Тие до крајот секако дека ќе бидат први, имаат голема предност, од друга страна Пелистер сигурно ќе игра плеј оф, па после кога ќе се почни од 0 со Вардар и Металург тука со сигурност ќе бидиме 3 место пред Зомимак!
Тука во Битола ќе јадат добар секс, ќе ги здробиме, таму ќе е тесно. Ние тука со Игнов, Печенковски а тие со фул екипа му извадивме нерешено, плус Печенко промаши на крај за победа! Пелистер за нив моментално е Монтпеље :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom