Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
  • kraj na natprevarot 16:14 slaba realizacija na nasite rakometari
    11:8 puluvreme na zal

Имавте 59 минута напад за израмнување, се сплеткавте како и цела утакмица, после тоа контра и победи Радовиш. Цела утакмица губевте 2-3 разлика, незнам стварно како дојде да имате напад за израмнување. Ова е смешен Пелистер, да изгуби од Радовиш :) иако Радовиш на домашен терен е доста солиден. Немате еден салам играч освен црнцчето голманот кој бранеше се денеска и гарант имаше 15 и повеќе одбрани. Игнов, Печенковски и тоа десното крило :tapp:.

Имавте 59 минута напад за израмнување, се сплеткавте како и цела утакмица, после тоа контра и победи Радовиш. Цела утакмица губевте 2-3 разлика, незнам стварно како дојде да имате напад за израмнување. Ова е смешен Пелистер, да изгуби од Радовиш :) иако Радовиш на домашен терен е доста солиден. Немате еден салам играч освен црнцчето голманот кој бранеше се денеска и гарант имаше 15 и повеќе одбрани. Игнов, Печенковски и тоа десното крило :tapp:.

и печенио влезе да игра ххахаха.... другите како изиграја ?

и печенио влезе да игра ххахаха.... другите како изиграја ?

Не ви ги познавам доволно играчите, од тие што ги знам Славиша онака не е лош само не шутира многу повеќе асистира, Дрогришки многу слабо даде само 2 гола и тоа од пенал и на крајот промаши важен пенал, имаше еден така покрупен одбрана играше не беше лош даде 2 гола при крајот, десниот бек што шутираше со лева не беше лош даде некој гол, крилата слаби промашија доста добри ситуации. Голманот французинот какви зицери одбрани браво.

Радовиш, Куманово, Охрид... :нинџ:

Ако постој некоја разумна теорија шо му плаќаме пари, стан, на овие полуиграчи... Нека ме просветли некој.
То прво, второ... Убо рече еден на трибина уште со Пролет ко игравме. Место напред да одиме, ние со Чатле назад се враќаме во ракометот.

А дури да се решат генијалците во управата каква ќе ни биди "политиката" се надевам дека нема да поминат 10 години :cautious:

После само Металург играл "досаден" ракомет,под 48 гола,,ние играме -35...:icon_lol:
14 гола за 60 минути....:drk:

:facepalm::facepalm::facepalm:
Другар ми преѓе ми вика Радовиш - Пелистер 16:14 и јас му велам добро бе ПРВО полувреме е ќе ја свртиме второто ништо срашно, абе кое прво ми вика конечен резултат е :pos:
Тоа првото полувреме да ти било 11:8 !

К А Т А С Т Р О Ф А !
6 гола само во цело второ, 14 гола цела утакмица, ПА ОВА НЕМА НИ У БЕОГРАДА! :гомце:
РЕЗИЛИ едни, губиме од Радовиш, Тинекс Пролет, Куманово, нерешено со Охрид шо уште да чекаме ??? :tapp: :cenzura:

Силен РК ПЕЛИСТЕР ???
- Жими Миле гологлајо, па послаб Пелистер не памтам !!!!
Од бренд во ракометот станавме мајтап во ова лигата, лесен залак сме за сите не дешкаат како шо сакат, срамота е ова...
Уште нема никакви изјави околу клубот, се надевам дека и натаму нема да има, не се знај ни кој јади ни кој пие! Не се знај ни кој е претседател ни ништо, како некоја маалска екипа да сме ! Па моментално подобро Преспа функционира од нас :tapp:
Да се помочам во клубот умрен, 100 години тапкаме во место, зато не одиме напред, Вардар/Металург на сон можиме да ги стигниме само, ни Циле ни Цилејца не ни помага

:facepalm::facepalm::facepalm:
Другар ми преѓе ми вика Радовиш - Пелистер 16:14 и јас му велам добро бе ПРВО полувреме е ќе ја свртиме второто ништо срашно, абе кое прво ми вика конечен резултат е :pos:
Тоа првото полувреме да ти било 11:8 !

К А Т А С Т Р О Ф А !
6 гола само во цело второ, 14 гола цела утакмица, ПА ОВА НЕМА НИ У БЕОГРАДА! :гомце:
РЕЗИЛИ едни, губиме од Радовиш, Тинекс Пролет, Куманово, нерешено со Охрид шо уште да чекаме ??? :tapp: :cenzura:

Силен РК ПЕЛИСТЕР ???
- Жими Миле гологлајо, па послаб Пелистер не памтам !!!!
Од бренд во ракометот станавме мајтап во ова лигата, лесен залак сме за сите не дешкаат како шо сакат, срамота е ова...
Уште нема никакви изјави околу клубот, се надевам дека и натаму нема да има, не се знај ни кој јади ни кој пие! Не се знај ни кој е претседател ни ништо, како некоја маалска екипа да сме ! Па моментално подобро Преспа функционира од нас :tapp:
Да се помочам во клубот умрен, 100 години тапкаме во место, зато не одиме напред, Вардар/Металург на сон можиме да ги стигниме само, ни Циле ни Цилејца не ни помага

Sea za sea Vardar da se stigne tesko... tuku daj boze od polusezona da se stabilizirate i da zemete igraci posto ne biva vaka veke... i toa salata pod itno remont. Mislev deka e rezil ama ne mislev do tolku...

Катастрофа!Се само перења пари и мачкање пред избори или слично,демек ете сега тргнуваме со работа асолна :drk: така е од ко памтам....Ова не личи на силен Пелистер,клуб кој не доликува на сето то шо го има постигнато.Само се менуват управи луѓе ова-она ама џабе,никој не превзема ништо..Циле дошол ќе ја опрај работата :drk:абе каков циле какви црни камења :mad:.Шмекот е одамна изгубен и тешко да се врати...ко дојдоја дел од најголемите фанови на ракометот (плус луѓе шо знам шо оделе на гостување) во Битола да навиват за вардар и металург шо остана за друго :facepalm:.Па какап на СВЕ ,од "официјалната" страна на фб резултатот го напишале во КОМЕНТАР на веќе претходно постираниот пост :tapp:..Еххх бе,видете малку како работата дел од колективите во Мк ,после видете во странство,за ништо не ве бива!Наместо да напишат еден краток извештај како :колку луѓе присуствувале,стрелци,одбрани,играч на натпреварот и да најават наредна утакмица барем то не е ништо сложено...тие во коментар напишале дека сме изгубиле :facepalm: резил невиден!И шо,после да се прашваме кога ке тргни ракометот???!!!???

Рк.Пелистер 08 - Рк.Зомимак-м
14.12.2013 (САБОТА) во 18.00ч
Спортска сала Младост Битола

Ракометарите на Пелистер играат против првопласираниот тим од Струмица кој немаат пораз.
Ајде да се собериме во голема бројка и да му покажиме на директорите на клубот дека сакаме силен ракометен клуб и дека треба да преземат нешто за подобрување на моменталната состојба!!!

Ајде сите во сала да видите како се губи со 15 разлика среде Битола :D :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom