Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
koja laga be dosta i jas znam za to deka mu ponudil cile pari i dosta kirka ne bidi piunce na evto i kompanija

Дај бе достате со РЕКЛА КАЗАЛА муабети...
Бетер од турска серија е темата за Пелистер...
Јас не коментирам појќе...:cenzura:
Нека излезат официјално да си кажат шо е како е работата....
А дотогаш џабе ќе го тупиме....

koja laga be dosta i jas znam za to deka mu ponudil cile pari i dosta kirka ne bidi piunce na evto i kompanija
Абе ти ке ми кажваш шо се дешава во клубот
Па 25 000 евра
И да знајте дека ЕФТО ИЧ НЕ Е КРИВ ЗА ОВА СИТУАЦИЈА ДЕКА НЕМА ПАРИ И ТН
100% сум сигурен
А за да бранам некој не бранам, се лажиш

Па 25 000 евра
100% сум сигурен
едно е да си сигурен друго е да знајш што е и како е.

Е зошто тогаш не излезат и кажат, вака и така е и крај.

Па 25 000 евра
100% сум сигурен
efto ne e kriv koj e kriv be koj e prestedatel na klubot so ne izvaj od dzepot da mu daj plata ili za so parite na drugite site znajme ama duri e vaka nikogas nema sport umre vremeto na socijalizmot ko davaja firmite pari i so tie pari gazdi se praeja site..sea ako si gazda izvaj od dzep pari a ne samo za kurcene igracite si zaminaja toj vika deka ne se zaminati vo vesnik...vcera na trening misovski i mende golmanot igraja krila oti nemase igraci za na dva gola i plus dve deca od mladinci...i posle ne e evto kriv koj e kriv cacko

Јас веке не коментирам ништо дури нема официјална информација!
Мислев и ова да не го пишам али Томасино е во право!!!
Дај да не се препукуваме за нешто шо не е официјално и се гледа, се се друго магла!!!
Се ближи со Брест утакмицата, нема ништо околу играчите и тренер така единствено шо можиме да коментираме е каков е Брест и шо не чека иако и за то уште ко беше ждрепката бааги се пиша.
Едно е сигурно времето си врви а се е исто - АМА НИКАКВО!!!!

Утре од 19 часот следува- Овче Поле away:)
Судии се браќата Каеви,а делегат кој друг ако не ЛЕГЕНДАТА ЧИЧКО ДРАГАН НАЧЕВСКИ:D..
Можат да бидат незгодни Овачрите:D..
Ова е последно малку понезгодно гостување,во вториот дел од сезоната ќе имаме далеку полесен распоред....

Е ова е ДЕРБИ
Најјака утакмица во цела лига
Нека земат некој нека напрат еден пренос, после 1 година ке паузират
Ова е најјака утакмица во лигата после она со Борец

Добиваме утре околу 5 разлика :)

Па 25 000 евра
100% сум сигурен
Кире дека нема пари во клубот е тоа е точно, но тука е прашањето зошто нема пари во клубот? Или кој треба да обезбеди пари во клубот?
Ако веке си се нафатил на една одговорна функција треба и да ја работиш, улогата на секој претседател на клубот не е да го постави синму за кординатор и пријателите за директори туку да обезбеди пари за клубот и сето тоа добро да го изменаџира. Е сега ако не го бидува треба да ја напушти функцијата да дојдат луге кој сето тоа знаат да го прават и така да продолжи клубот да функционира.

Ништо од засилувањата најверојатно ако има такви ке бидат после мечот со Брест ! И тогаш ке се знае дали Циле е навистина влезен и се што се случува. Инаку денес ракометарите добија 1 плата !

Ништо од засилувањата најверојатно ако има такви ке бидат после мечот со Брест ! И тогаш ке се знае дали Циле е навистина влезен и се што се случува. Инаку денес ракометарите добија 1 плата !
НЕМАТ ДОБИЕНО ПЛАТА!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom