Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Не бе брат. Секоја чест и за титула, и што не добивте лани на крај. Секое добро. Немам намера да провоцирам. Живи и здрави да сте, и само да просперирате. Само ова со капацитет на саливе ме иритира, зошто не е така. Кумановци не можам да ти објаснам колку се забегани дека нивата салата има 7,000 - 8,000 капацитет зошто на еден клип од 90тите со пренос од кошарка се спомнува тоа, а реалноста е дали има 3,000. Ни толку мислам дека нема. Мали се салите кај нас. Борис со 6,200 е најголема. Порано и за Кале се збореше 3,000 - 4,000, и кога ставија столчиња за европското жени 2008, 1,900 се пиша официјалниот капацитет.
ne provociras zato ckembar lampion prajs so AI si igras kurtashak. ne pagaj na nivoto na simev i kano ti ne si takov.
za salata ima 3000 stolcina, licno sum gi broel.
plus ima eden dva red klupi na juzna na krajot
kao press, vamu tamu zatoa velime 3200.
na skalite na dvete strani sigurno sobira 200-300. plus kaj ckembarite koga nema stolcina
plus 100-200. znaci max 3600-3700.
originalniot proekt na salata e 4000 stolcinja.
tie bea mali stolcina bez naslon, plus severna tribina imase tri reda plus.
koga bea klupi za finaleto cheling 2002 se prodadoa 5000 karti po 500 den uste ja cuvam kartata plus imase falsifikat karti.

После Кочани овие работи не се фалење.
Нека напрај та владата твоја смрдена една сала кај нас па ќе пратиме стандарди за Кочани да не се деси. Да дојди до то нешто во онаа сала шо е како кокошарник, 10 души да сме в натре ќе изгиниме, а не пак онака напукани в натра.

Нека напрај та владата твоја смрдена една сала кај нас па ќе пратиме стандарди за Кочани да не се деси. Да дојди до то нешто во онаа сала шо е како кокошарник, 10 души да сме в натре ќе изгиниме, а не пак онака напукани в натра.
pokrivot e najkriticen, cel e skapan, kako se drzi ne znam...
abe kako ne mu e sram eden shtraf vo bitola nemat klaeno, sekoja normalna drzava sto saka sport do sega ke imase napraeno sala vo bitola minimum kolku jane.
ama zato na izbori bitola najubedlivi pobedi vo prv krug. zatoa na barca pola karti po stabovi ojdoja. bitola treba nezavisni listi da pobeduvaat, vmro i sdsm cao.
cistac obicen da te primat treba amin partijata da daj.
imav prilika da setam luge od stranstvo da setam niz bt da mu pokazvam. i setame od kaj bibiotekata na kaj starata opstina, i jas mu pokazvam ova e britanski konzulat, ova srpski....
mi vikat OMG this houses are in ruins...
e tolku imam da kazam, pola bt ne ni znaj kaj bile tie konzulati, a se falime konzulski grad...

ne provociras zato ckembar lampion prajs so AI si igras kurtashak.
Во ред бе, малку да се нашалиме :) Реално, сеа одма на некои теории на заговор одиш кога нема ништо. Не е злонамерно.

И јас сум ги борел столчињата кај вас, затоа сум сигурен. Мислам дека најдоле има 80 столчиња во ред, а 22 реда, нешто така. Кога ќе одземеш влезовите, скалите, погоре, дали 1,400 на трибина ќе испадне, па со места за камера и сл. Ама ете нека е 3,000. Прифаќам тоа. Ама што сеа има да пумпате дека е 4,000, па уште дека луѓе на скали седат, се буткаат. Тоа не е за фалење. Не е ова навреда за вас или провокација. Само дај да бидеме реални. 3,000 луѓе. Океј е тоа, нема ништо срамно. Во Скопје 2,000 во кале. Луѓе пумпаа дека е 3,000 навремето. Ама сум бил, сум се гужвал, реално не можеш ти уште 1,000 луѓе да набуташ во таа сала на сила. Ни таму, ни кај вас. Или ко Кумановци некоја фантазија дека нивната сала собира 7,000, а за 3 мислам е проектирана без столчиња.

И во Кале на репрезентација сум останувал со карта надвор, еве и кај вас се дешава тоа. Тоа е срамно за сите нас ко држава. Сакаме ред, а се фалиме што буткаме повеќе луѓе од што треба, кај што не треба. Дај малку ко нација да се освестиме.

Салата шо ја ветуваја пред избори и шо ги туркаја гаражите демек ете ќе прајме нешто, неќам да бидам негативен ама ако не исто, можи слично да се одвива како стадионот. Наместо нова сала, ќе турнат еден ѕид во постоечката и ќе клат монтажни клупи назад и ќе речат еве ви напрајвме. Имам 30 години и не вервам дека ќе дочекам нова сала барем до мои 60 во Битола. Се е мачкајнци на очи и лажен патриотизам. Не го пишам ова анти вмро, и сдс да беше истото ќе не снајдеше овде. Сите шо се на функција се дојдени да крадат а не да градат

Салата шо ја ветуваја пред избори и шо ги туркаја гаражите демек ете ќе прајме нешто, неќам да бидам негативен ама ако не исто, можи слично да се одвива како стадионот. Наместо нова сала, ќе турнат еден ѕид во постоечката и ќе клат монтажни клупи назад и ќе речат еве ви напрајвме. Имам 30 години и не вервам дека ќе дочекам нова сала барем до мои 60 во Битола. Се е мачкајнци на очи и лажен патриотизам. Не го пишам ова анти вмро, и сдс да беше истото ќе не снајдеше овде. Сите шо се на функција се дојдени да крадат а не да градат
Ако се напрај нова сала во иднинте 15 години еден тон скара давам и две цистерни пиво на паркингот од истата за кој сака да пие и да јади, ако сакаат и Скопјанките нека дојдат... хахахах Нема шанси брат да ни напрат, кој ќе ни напрај?
Доста жити госпо.

Ќе се напрај еден кур поголем, спакован во панделка за да можат локалните телетабиси да ја сечат лентата.
И ќе му речат од партија - Ако го дудлате секој ден убо, со текот на времето ќе прерасни во модерен спортски комплекс со капацитет од 5000седишта.

Последно уредено:
Многу паднавте во транс по една лоша партија а многу од вас чекате да падни Пелистер да па да ги отворите устите. Има уште многу за играње најважно е да се победат Охрид па 1961 и ако е можно Загреб за подигање на самодоверба( пораз и завршување на ЛШ ни одговара па да се насочиме во домашното првенстство) . Моментално сме на -4 секако и да победевме вчера ќе требаше да се бркат гостински победи. Со победа над Охрид и над 1961 и нивен пораз во автокоманда се враќаме на почеток ќе имаме исто поени. Најбитно од се е продолжувањето на платформата и изнаоѓање уште спонзори тука треба да е фокусот, мора да го задржиме моментумот. На Пелистер и Биточа не му требат надворешни непријатели доста се домашните кој роварат во секој сегмент јбг таков народ сме , сите се знат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom