- Член од
- 3 јули 2014
- Мислења
- 62
- Поени од реакции
- 127
Мене искрено многу ме бендиса играта, тактички одлично од страна на тимот и тренерот. Пробавме преку пикер, крила, бек, удари од далечина се и сешто, ама едноставно не одеше против голманот и то е то. Многу ме радува играта, голманот и малкуте технички грешки (мислам 1 беше во цело прво полувреме). Гарабаја виде дека во 40та минута се уште не растура Миклер и си реши да ги одмара играчите и со вториот тим мислам дека направи добар чекор, Петар си фати добри голчиња, Хаџич исто. Со Магдебург не знам ни како се споредувате да речите дека можиме да се надигруваме или било што да се деси, па со 4ца играчи да играат ќе не наполнат, страшна екипа е составена од скандинавци и Германци, салам брз ракомет играат на кој не фаќаме ритам. Созреваме за ЛШ до некој чекор и нека овие утакмици бидат добар вовед за битните натпревари во македонската супер лига. Очекував од Видомски (како што пишав вчера) ама дечкото тешко дека ќе го биди за посилни натпревари, а и во одбрана е слаб, тешко од него да бараме 6-7 гола, немаме ние некој Кукич....
Последно уредено: