Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Овој па Кукиќ како е разигран, како последна утакмица да му е...

Срамен пораз.
Не смеј Гарабаја да игра со втора постава имда дозволва вакви двоцифрени порази. Се виде уште од 20та мин дека немаме шанси, ама можеше да ги врати последните 10 мин и да ја намалат разликата.
Истото се случи и со Висла во гости.
На домашен терен сме една екипа, во гпсти сосема различна. Како три класи послаби во гости.
Нека се насочат на наредни кола во суперлига, таму немат право на ќикс.

После овај меч се надевам ќе му дава поќе шанса на Хаџич во дерби дуелите бо суперлига.

Мора играчи да се земат, и то шо побрзо то поарно. Фали поквалитетна ротација.

Илузорно е да очекувате дека некаде ќе победите на гости. Некаква мининална шанса имате за бодови кај Загреб. Истото ќе важеше и за нас ако игравме во ЛШ. Далеку сме во квалитет од екипите од ова натпреварување. Единствена шанса за бодови се домашните натпревари, каде гостите се губат од притисок од публика. Дури и во таквите утакмици, пак не сте фаворити (освен со Загреб). Тоа со Сегед беше поклопување коцки.

Баш ќе цитирав некого кога пиша демек овој Гарабаја ја кренал играта, што ти ја знам. Ништо подобар не е од претходниците, а во моментов има посилен состав од сите претходници. Не успевате никако да убодете некој тренер кој стварно ќе направи разлика. Нормално и за тоа си требаат пари.

Срамен пораз.
Не смеј Гарабаја да игра со втора постава имда дозволва вакви двоцифрени порази. Се виде уште од 20та мин дека немаме шанси, ама можеше да ги врати последните 10 мин и да ја намалат разликата.
Истото се случи и со Висла во гости.
На домашен терен сме една екипа, во гпсти сосема различна. Како три класи послаби во гости.
Нека се насочат на наредни кола во суперлига, таму немат право на ќикс.

После овај меч се надевам ќе му дава поќе шанса на Хаџич во дерби дуелите бо суперлига.
Doma sme druga ekipa samo poradi navivacite I gledacite, inaku sme tezok prosek ni vo domasno prvenstvo ne pobedivme vo Skopje protiv Vardar I Alkaloid
Vo prevod osven publikata nemame nisto sto drugo da ponudume vo Liga Sampioni ni rakometari I strucen stab a najmalku uprava
Osven Taboada i Maras nikoj ne zamina vo podobar klub ili praj kariera za trenerite da ne zborame a upravata e prikazna za sebe
Stramota denes bez dusa I greota za Ckembarite so bea ojdeni vo Ungarija, isto za drugite so gledaa na TV
Sega e najvazno e prvenstvoto e tamu da ne ja poserat rabotata a meguvreme da zemat igraci

Бог знај како победивме Битола со овие, 3 класи се играчки над нас и 5 класи според буџет.
Не знам оти, ама пак ќе речам, тие "загубени" бодови со ГОГ, можи да не коштат то 6 место.

Бог знај како победивме Битола со овие, 3 класи се играчки над нас и 5 класи според буџет.
Не знам оти, ама пак ќе речам, тие "загубени" бодови со ГОГ, можи да не коштат то 6 место.
Bilo koj da dojdi od germancite I skandinavcite ke gubime kako grcka, ne mozime da igrame brz rakomet!
Znaci ne se tie izgubeni bodovi I togas zaradi publikata I navivacite se drzevme vo igra ne deka imavme sanasi se treba da smenime i trcame vo teren so ovaj rakomet nemame nikakvi sansi

to e to kazano e se vo poslednite postoj se, doma mozi da se izigra na pritisok so site osobeno kako seged sho ne vleze so poln respekt bitola i go jade kurot, so ovie igraci e to ova pobeda nad seged beshe ekstra kako nasha nagrada i tocen e faktot deka igracki sme najdobri do sega uste ke nadopolnam deka nema takov trener na planetata sho ke napraj plus od ovie igraci to e maksimumot sho se vadi sea, tie 10tina ekipi vo ls plus uste 7-8 od liga evropa za da se nadigsuvash so niv treba minimum duplo pogolem budzet od ova.
nas najbitno ni e domashnata scena odnosno do nova godina da se tepat alkaloid i vardar za da se ostani vo igra za titulata, alkaloid ke gi isposerime ne ocekuvam nisto od niv, so vardar ke bidi kolenje jako posle site nastani od gostivanjeto..

26.11 ни иди Магдебург, најтешката екипа според мене за победување! Треба да се изгини на терен, 300% да се дај, за да се победи! Па од друга страна кога ќе видиш по 3 дена ни иди Алкалоид и Кирката, не знам би рекол да се штедат сили за дуелот со Алкалоид можи ќе е подобра опција, отколку одење на победа со Магдебург(убаво би било и тоа да се деси)!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom