- Член од
- 19 април 2023
- Мислења
- 314
- Поени од реакции
- 404
За жалење стеПредизборно има најава дека ќе му ја дат на Вардар Борко и компанија барем такви муабети кружат,за доброто на партијата.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За жалење стеПредизборно има најава дека ќе му ја дат на Вардар Борко и компанија барем такви муабети кружат,за доброто на партијата.
Такви муабети кружат низ партиските кулоари,вложени се многу средства мора да се оправдат пред изборно за да го задоволат членството.Гледаш во фк Вардар се задоволи членеството со неколку победи нема незадоволство на трибини освен тука на кајгана.За жалење сте
Мешате политика и спорт жално.Такви муабети кружат низ партиските кулоари,вложени се многу средства мора да се оправдат пред изборно за да го задоволат членството.Гледаш во фк Вардар се задоволи членеството со неколку победи нема незадоволство на трибини освен тука на кајгана.
oti gledam I taka nikoj nemate zaminato za Skopje vie so komentirate tuka 
Каде има за типување точен резултат ракомет?27-28 tocen rezultat odete pisete si ja da izvadite parioti gledam I taka nikoj nemate zaminato za Skopje vie so komentirate tuka
![]()
Козарот е чуван подобро од цел државен врв, почекај малку ќе видиш дали се задоволни од членството.во фк Вардар се задоволи членеството со неколку победи нема незадоволство на трибини освен тука на кајгана.
Ај одлучете се ВМРО или СДСМ или како ќе ви дојде...Каде има за типување точен резултат ракомет?
Козарот е чуван подобро од цел државен врв, почекај малку ќе видиш дали се задоволни од членството.
Кај вас цело Дпмне од Битола на прослава ви беше ви дадоа спонзорство да си направите прослава пред изборно добро ви дојде.
Golemi nema so da izenandat a kaj nas prvo poluvreme se odmaraa me plasi samo povredata na golmanot se drugo e kako so treba I sudiite malku se gubat I plasat no tepame 100%И на 7ми беше 2 разлика на полувреме за нив! Шанса за пресврт?
Чул те Господ! И јас мислам дека му ја вртимеGolemi nema so da izenandat a kaj nas prvo poluvreme se odmaraa me plasi samo povredata na golmanot se drugo e kako so treba I sudiite malku se gubat I plasat no tepame 100%
Kako e praviloto mozi od dvojkata da zemime golman od utre do krajot na sezonatq za domasnoto prvenstvo I LS ?
)