Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Оти клубот организациски е на аматерско ниво.Зошто не игра Видомски?

Mala ispravka salata e so 3200 stolcinaNajgolem problem na makedonskiot rakomet e nemanjeto strucen kadar, treneri i selektori.
Frustiracki e kako gledame dve izednaceni ekipi i na kraj danskiot trener ni drzi lekcii od rakomet. Da pokazis takva takticko tehnicka podgotovka i timska postavenost vo vakvi uslovi kako sto bea vcera e za sekoe pozdravuvanje, kapa dolu majstore...
Vtoro po ne znam koj pat "bitolskiot pekol" nas ni e problem. Ti idi publika 4000+ vo sala za 2000, imas 110 decibeli buka (sekoja utakmica mi trebat dva dena da mi se vratat glasot i ushite), te tretirat kako da si maradona, metanii ti pravat po sirok sokak kako da si naomi kembl, i na zicer mavas vo golman, 170 cm hobit te vrvi 20 pati, krilo ti klava 14 od 14....
pa odi ubi se, ne igraj rakomet, reci ne e za mene ova....
i treto ne ni e jasno kako mozi pelister vo poslednive 5 godini da svedva ekipa od 20 reprezentativci na tri beka koi igraat 60 minuti i na eden piker? ovie drugite 15 dusi mozat slobodno da si odat doma oti gi nema...
golmanot ako brani i tolku...
arno rekoja na stranicata od klubot, poraz za mnogu pouki, oti sekoj poraz so izvlecena pouka ne e poraz....
За првата точка да , за втората не.Тој мароканецот илитунижанец од двојката топ има во раката. В година одма во прв тим ова дете, греота е со двојката да седи. Се гледа дека ептен дели од другарчињата таму.
Малце на физикусот да поработат да клај снага за во одбрана и за бекоја година ќе биди екстра лев бек и добра замена за Фитиљот.
Исто сериозно треба да се рљзмисли за рокада Шулевски со Мирче за в година.
Да и тој има потенцијал за во прв тим. В година Цехте да се ослободи и французот во прв тим.За првата точка да , за втората не.
Него и Баптист ги потепа ама се повреди на пола од второ и во него има материјал посебно за одбрана огромен е , ама денес и во напад ги уби дури играше.