Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
ne zabevajte be koj sudi demek sudite nas ke ne dupat fuhse ke go pobevame .. pesevski 3 shabib 1 bogdan 2 i penal fitiiljo ljufna eve ja razlikata .. nema so da baras protiv vakov tim so tolku ljfunati ziceri
i pokraj tolku ziceri so ljufnavme igrame dobro

Нека служат овие натпревари за билдање искуство во големи натпреварувања, на добар пат сме со Раул (y)
Со онај црвенкото сега 10 разлика ќе беше на полувреме.

Нека запнат сега 200% за инает само да ги устрамат уште поќе судиите а ме бендиса шо и тренерот наш се бунеше па доби жолт оти ова нема смисла шо го судат барем пет грешки ако не и поќе имаше на наша штета

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

Павле страшна голчина, се изнаигра против швабите.

Не беше лоша играта, посебно првото полувреме. Од никогаш не ни одело со германските екипи, форсираат брз ракомет и не скапаа на полу-контри. Нека служат овие натпревари за нова ротација на играчи. Мислам ПСЖ повеќе ни лежи да се надигруваме, па во инает и да ги победиме!
Забелешка: при игра во ЛШ 7 на 6, едно примаме голови,а друго не можиме да извадиме вишок и повеќе се плеткаме...Не е ракометот измислен за 7 на 6 :neetaka:

криминално судење во првото полувреме ,четири не свирени пенали за битолчани,офанзивен,и други ситници,ја топиш разликата и Јорум на сцена,...тешко да се вратиш во игра.

Не дека не е измислен ракометот 7 на 6, туку не ни одговара нивната транзиција, пребрзи се, многу брз ракомет играт, тркачи, се изнадаваа голови на празен гол. Со овие едноставно не можи да се игра 7-6 исти се и скоро сите шваби и од останатите екипи Веспрем и Барса.
Со Раул покажавме дека не сме боранија екипа во лш, многу добивме со Раул, нека биди поука ова за следната сезона, горе долу и тимот се знај кај треба да се надополни.
-Кузмановски во животна форма игра, тешко да го задржиме ако продолжи во вакво темпо...
-Митревски влезе во топ6 голмани со над 100 одбрани во лш
-Ивиќ денес искина, скина неколку чисти зицери шо не ме чудат да се во топ5 одбрани на колото
-Павле гол за најава шпици
-Шебиб се подобар и подобар, многу покорисен од Пеше моментално.
-Раул му даде шанса на сите играчи, ме радва шо нема курчење кај него, згрешиш 2-3 надвор, го извади Радивојевиќ, а го смена и Митревски уште пред полувремето, со Алкалоид му се врати на Хосни као јас кажвам шо ке се игра :cenzura: нема веќе башибозок.
-Со Париз распродадена сала, па шо ќе биди нека биди.

Не беше лоша играта, посебно првото полувреме. Од никогаш не ни одело со германските екипи, форсираат брз ракомет и не скапаа на полу-контри. Нека служат овие натпревари за нова ротација на играчи. Мислам ПСЖ повеќе ни лежи да се надигруваме, па во инает и да ги победиме!
Забелешка: при игра во ЛШ 7 на 6, едно примаме голови,а друго не можиме да извадиме вишок и повеќе се плеткаме...Не е ракометот измислен за 7 на 6 :neetaka:
Drugar so napad 7na6 gi probivme vo 2-ro poluvreme cetiri napadi po red,na mora visok da ima,so vlez I igra so piker gi busevme I svabite I Alkaloid

Него сега со Ненад шо е ситуацијата шо влезе да игра ќе бега или ќе остани?
Така да си знај и тој и клубот шо како да не шпекулираме натаму.
Реално по луди резултати на Висла ова беше невозможна задача моментално. Плус десно сме лимитирани само со Хосни.
Инаку се гледа напредок со Раул кај сите играчи и многу е битно шо Павле почна да добива доверба, а и на крило конечно се кристализира дека Цветан моментално треба да игра и некако да попрај игра во одбрана, барем тоа е полесно и се учи со тренинг и посветеност.

Ojde da se provdava a? :D

:pos:

Ебати мустакот ебати :D

bitolcanka zenska imase edno vreme nezz dali uste odat :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom