Пурино се наметнува како иден селектор. Не знам кај слушнав ама сериозен бил чоекот да го наследи Кире Лазаров, дури и стратегии праел. Најверојатно Зоран ќе биди иден претседател на РФМ, а овој го користи тој момент.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Незнам колку е сериозно ама звучи пресмешно. Прво Бранче моментално неможи во клубот да остани па макар и како координатор на школата, а не пак друго. Зоран дека ќе биди иден претседател на РФМ и то тешко, не посебно сега кога Алкалоид постои и е во постојан раст, а Киро тренер и селектор. Јас слушнав од нивни играч на Алкалоид дека во планот од 8 години мислам, то шо требало за 4 години, Киро го напрајл за 2. Ова година си велам на крај ќе земиме титула ама од в година незнам, многу зависи и то кај нас како ќе биди со Алонсо.Пурино се наметнува како иден селектор. Не знам кај слушнав ама сериозен бил чоекот да го наследи Кире Лазаров, дури и стратегии праел. Најверојатно Зоран ќе биди иден претседател на РФМ, а овој го користи тој момент.
Не да е смешно, пресмешно е. Ама ете чоекот си прај стратегии и никој неможи тука да му се меша. Дали нас ни се бендисва или не, тој си пушта муабети низ град и то е сосема дозволено. Дали ќе му биди Бајрам со умот или ќе му се оствари ќе видиме.Незнам колку е сериозно ама звучи пресмешно. Прво Бранче моментално неможи во клубот да остани па макар и како координатор на школата, а не пак друго. Зоран дека ќе биди иден претседател на РФМ и то тешко, не посебно сега кога Алкалоид постои и е во постојан раст, а Киро тренер и селектор. Јас слушнав од нивни играч на Алкалоид дека во планот од 8 години мислам, то шо требало за 4 години, Киро го напрајл за 2. Ова година си велам на крај ќе земиме титула ама од в година незнам, многу зависи и то кај нас како ќе биди со Алонсо.
П.С. кога сме кај Алонсо, побарал малата сала да му се напрај канцеларија и наместо во клубските канцеларии, таму да седи, а таму да биди и место за играчите Sony да играат после тренинг, да се дружат, ама и да разговараат со него во секое време. Башка многу поразлично шо било на тренинзите, секој пред тренинг знај шо треба да прај на тренинг, и од сега до крај на Јануари изготвен му е тренинг планот и достапен за сите преку Google Calendar. Освен браво и господ да му врати нема друго шо да речам...
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Е сега ако „биди“ татко Зоран претседател на РФМ, се надевам дека ќе капнат малце појќе париња во клубот! Ама како велат во народот: Живи били, па видели! Секое чудо за три дена, па така и оваПурино се наметнува како иден селектор. Не знам кај слушнав ама сериозен бил чоекот да го наследи Кире Лазаров, дури и стратегии праел. Најверојатно Зоран ќе биди иден претседател на РФМ, а овој го користи тој момент.
Научил значи нешто од дедо му. Дај те ми тендери во рек јас ќе прам во градот. Така и овај клајте ме претседател на федерацијата и ќе вложвам пари. Ако испадни така да биди на ништо нема да личи то.Е сега ако „биди“ татко Зоран претседател на РФМ, се надевам дека ќе капнат малце појќе париња во клубот! Ама како велат во народот: Живи били, па видели! Секое чудо за три дена, па така и ова
Да видовме во последните 30 години со Михајло и последно со Мукаетов , од ништо шо не личи клубој со титули изградија, ние ќе се прајме поштени европјани со крстот на чело.Научил значи нешто од дедо му. Дај те ми тендери во рек јас ќе прам во градот. Така и овај клајте ме претседател на федерацијата и ќе вложвам пари. Ако испадни така да биди на ништо нема да личи то.
Ne sirite dezinformacii, nov pretsedatel na RFM ke bidi segasniot prv coekot na RK Butel ili poprosto kazano,coekot so ni gi dava peharite za titula.Se e dogovoreno samo se ceka sobranieto.Пурино се наметнува како иден селектор. Не знам кај слушнав ама сериозен бил чоекот да го наследи Кире Лазаров, дури и стратегии праел. Најверојатно Зоран ќе биди иден претседател на РФМ, а овој го користи тој момент.
Не се ни трудам да ширам дезинформации. Оваа е само теорија како шо е и теорија ова шо ти го сподели со нас.Ne sirite dezinformacii, nov pretsedatel na RFM ke bidi segasniot prv coekot na RK Butel ili poprosto kazano,coekot so ni gi dava peharite za titula.Se e dogovoreno samo se ceka sobranieto.
Koj ke resi partijata ,toj ke bidi kako vo fudbalot i site drugi federacii plus kafetin koalicijata e so zmicko so znaci koj ke kazat ,a ako nasite nesto se opiraat se znaj edna ispenkcija i tolku od aptekite kako so nemaat ni tenderi vo rek povekjeНе се ни трудам да ширам дезинформации. Оваа е само теорија како шо е и теорија ова шо ти го сподели со нас.
Претседателчето на Бутел е кандидат на ВМРО-ДПМНЕ и то е нивна теорија. Ќе видиме ете го Март кај е.
Kako i zosto bi kapnale poke ? Dali mislis deka federacijata direk ke dava pari vo rk pelister ? Ako ne mislis taka so gi sprecva sega za da kapnat poke parina vo klubot ?Е сега ако „биди“ татко Зоран претседател на РФМ, се надевам дека ќе капнат малце појќе париња во клубот! Ама како велат во народот: Живи били, па видели! Секое чудо за три дена, па така и ова
Самата функција си носи свои бенефеции, барем јас така знам, а за сега не знам што ги спречва ама очигледно не им се одврзува ќесето за да се донесат салам играчиKako i zosto bi kapnale poke ? Dali mislis deka federacijata direk ke dava pari vo rk pelister ? Ako ne mislis taka so gi sprecva sega za da kapnat poke parina vo klubot ?
Исто така мислам дека и Мукаетов сега дур е на чело на РФМ(можеби не директно) ама индиректно го помага клубот со одредена сума на пари, па затоа и мислам дека и Стерјев би го правел истото ако „застане“ на позицијата претседател на РФМСамата функција си носи свои бенефеции, барем јас така знам, а за сега не знам што ги спречва ама очигледно не им се одврзува ќесето за да се донесат салам играчи
Да оти од федерацијата му беа нив парите во право си. Оти тие ги напраја парите ко седнаја на позицијата.Да видовме во последните 30 години со Михајло и последно со Мукаетов , од ништо шо не личи клубој со титули изградија, ние ќе се прајме поштени европјани со крстот на чело.