- Член од
- 23 мај 2024
- Мислења
- 138
- Поени од реакции
- 289
Da brat rozevi ni se naocarite, steta so vie gledate samo vo edna tocka, i taka da so naocari i bez naocari isto vi eVas tamu na juzna rozevi naocari vi davat izgleda so gratis karta![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Da brat rozevi ni se naocarite, steta so vie gledate samo vo edna tocka, i taka da so naocari i bez naocari isto vi eVas tamu na juzna rozevi naocari vi davat izgleda so gratis karta![]()
Таков тим не ни е потребен и нема да има никаков успехOvoj tim sto go ima Pelister so dve tri korekcii
mozi da bidi ramnopraven vo LS.
Reshenijata sto ni falat ni se pred oci:
trener Kiril Lazarov
sreden bek Marko Mitev
piker vo dva pravci Lazarevski
odbrana Karasmanakis
vtor golman Galevski
Od stranci bi ostanale
Hosni, Cehte i Abutovic
Za da se ostvari ova treba na leto eden ubav muabet na Zoran so Kiro i da si podat raka...
Mukaetov si bega od RFM, a Kiro so vestacki klub Alkaloid nikad ne mozi da napraj nekoj maksimum, mozi da bidi samo vtor Rabotnik.
A vaka bi dobile makedonski patriotski tim sto ke gazi dve tri godini...
Зато ќе ја продат уште еднаш цела сала, мало морген.На 24рскомет изјава од "стручњакот" натпреварот со спортинг требало да му биди насока како да играат понатаму. Кој крлеж господе цела сала цен натпревар му вика Бранко одиси тој мува не го лази, секоја чест.
ima brat klaj mu i poke parida ja kladam sea dvojka posto Vardar so melsungen planirav dvojka ako ima opcija a vasive so visla plock u cetvrtok ili sreda koga i da e ima li sansi dvete dvojki da se da se strese rakometna evropa
nema toa na rakomet ne me dupi bratima brat klaj mu i poke pari
bonus od mene i gol gol da gi pisis
Абе ако си за одење на ракомет ќе појдиш не знам шо да е, ако не ти се оди ќе си најдиш 200 рачкиКоја будала го кладе ракомето во исто време со фудбалот и репрезентацијата не можеја сат и кусур покасно ебати будалите ,со сила ги бркаат луѓето !
Brance, Blagoja Milevski i Ten Hag vecnite hhhehehehehБранче останииии![]()
![]()
Никој не ни даде, титулата се освојва, дали на меѓусебен дуел дали на ќикс на директниот конкурент.Edna godina titula ni "dade "Alkaloid, slednata bese Tikves ,pa ovaa godina se nadevam deka ke bidi Ohrid