Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Кој од кој послаб денес... Како ништо да не тренирале цела зима изгледаја на терен.
Во плеј оф со ваква игра нема шо да бараме, тешко дека и 4ти ќе завршиме.

Во секој случај заслужена победа за Охриѓани, му честитам.

До кај се со подлогата, паркетот го наместија ?
kolku so zagledav od nadvor bese samo beton izlea pocnati se ama ne se celosno gotovi po sho vidov nekade imase slika klaeno imase dojseno golemi paketi izlea parketo bese i ogradata e napraena kaj ckembarskata tribina

Kosarkarot Anakievski ima objaveno slika od sala eve do kaj se rabotite momentalno :D

Attachments

• 17190456_1340852399284235_6231395818137761148_n.jpg
    17190456_1340852399284235_6231395818137761148_n.jpg
    61,8 KB · Прегледи: 69
Дури да се наместат столчињата, па нов семафор, па да се среди паркетот,па рефлекторите, ехее замина ова сезона...
Мада и нема шо да се види ова сезона, се знај дека ќе завршиме 4ти во плејоф и то е то.
Прашањето шо се поставува е, шо понатаму ? Веќе 2ра сезона кај шо е приватизиран клубот и спонзори нема ни за лек. В година пласман во плејоф нема да се смета за успех. Само атак на СЕХА лига и то второ место ќе го сметам за реален успех од вгодина.

пс.
Во која сала ќе се игра утакмицата со Борец ?

Утре во 18 часот се игра со Борец во медицинско и ќе ја има пренос на МРТ и Начевски и Николов пак ни судат

Дуницата ќе се паркира утре пред медицинско за карти или влезот е фри :pos:

Иако победивме денес, загрижва формата на екипата... Многу лошо делуваме на терен, незнам шо е работата, ама наместо со Вујачиќ да бидиме посилни, ние некако на терен, барем мене ми изглеа дека сме послаби од есенскиот дел. Како да нема мотив кај играчите, како да нема жар во играта... Можи то се должи на фактот дека овие 4 утакмици се небитни резултатски, ама ако не се смени нешто до плејоф, тешко ќе оди работата со толку технички грешки да се победва.

Иако победивме денес, загрижва формата на екипата... Многу лошо делуваме на терен, незнам шо е работата, ама наместо со Вујачиќ да бидиме посилни, ние некако на терен, барем мене ми изглеа дека сме послаби од есенскиот дел. Како да нема мотив кај играчите, како да нема жар во играта... Можи то се должи на фактот дека овие 4 утакмици се небитни резултатски, ама ако не се смени нешто до плејоф, тешко ќе оди работата со толку технички грешки да се победва.
Не заебавај сеа и ти,добар е Вујачич,нема споредба сеа во играта со Вујачич и Вешо,со Вешо исто ко со чоек помалку да бевме на терен,цела десна страна отсечена,ни шутој,ни асистенции до пикер,нешто рандом шо ќе стигнеше до Резо и то беше.
Сега е подруго,само треба време да се уигра малце детето,плус да има помош од пикерите да му прат блокој ќе пука по најмалце 6,7 гола по утакмица.
Загрижва формата на Бојанчо и Борјанчо,посебно Бојанчо,два црвени сркна џбитако на 2 утакмици,некако како деконцентриран е,треба да се заузда малце.
Исто и Павле не покажа некој напредок,тука е маката на лев бек.шо нема кој да потегни,се се чека од Богдан или Везенио,мораше да се дојси некој лев бек,ама то е сеа,ќе се тера со постоечкиот кадар.
За техничките во право си,ова се должи пред се шо не се влезени во некој ритам,со 2 пријателски утакмици за 2 месцеи и две првенствени не се постигнува форма.
Треба да е подобро,посебно ако се стегни одбрана малце.ќе видиме шо е како е во плеј оф,овие утакмици се колку да помини времето,само да не се повреди некој.

Не заебавај сеа и ти,добар е Вујачич,нема споредба сеа во играта со Вујачич и Вешо,со Вешо исто ко со чоек помалку да бевме на терен,цела десна страна отсечена,ни шутој,ни асистенции до пикер,нешто рандом шо ќе стигнеше до Резо и то беше.
Сега е подруго,само треба време да се уигра малце детето,плус да има помош од пикерите да му прат блокој ќе пука по најмалце 6,7 гола по утакмица.
Загрижва формата на Бојанчо и Борјанчо,посебно Бојанчо,два црвени сркна џбитако на 2 утакмици,некако како деконцентриран е,треба да се заузда малце.
Исто и Павле не покажа некој напредок,тука е маката на лев бек.шо нема кој да потегни,се се чека од Богдан или Везенио,мораше да се дојси некој лев бек,ама то е сеа,ќе се тера со постоечкиот кадар.
За техничките во право си,ова се должи пред се шо не се влезени во некој ритам,со 2 пријателски утакмици за 2 месцеи и две првенствени не се постигнува форма.
Треба да е подобро,посебно ако се стегни одбрана малце.ќе видиме шо е како е во плеј оф,овие утакмици се колку да помини времето,само да не се повреди некој.
Не ми беше то муабетот Томас...
Далеку од то дека Ристо не чини, моментално според мене е најдобар поединец во екипата... Ама поентата ми беше во играта како колектив делуваме многу лошо. Дали се должи на то дека овие се небитни утакмици па со резерва се чека плејофот, или има некој раздор во екипата незнам, ама од то шо го прикажват на терен се послаби од есенскиот дел. Убеден сум дека ако не се смени нешто до плејоф, нема ни 4ти да завршиме со ваков пристап на игра.
Иначе пак ќе кажам Вујачиќ моментално е единствен во екипата шо личи на ракометар. Останатите делуват како распашана банда. Од браќата Маџовски, Богдан, Павле па и Папата. За Вешо и компанија одамна кренавме раце од нив.

пс.
http://sportmedia.mk/foto-galerii/zeleno-beli-stolchinja-kje-blesnat-vo-salata-vo-bitola#2

denes gi donesoja i drugite stolcinja za drugata tribina i go prasav majstoro koga ke gi klavat vika od drugata nedela haha

Ко неаме тим да конкурираме за пехарот, или барем да се биди достоен противник на Вардар и Металург, нема потреба да се носи купот овде за да мават шминкерите селфиња со играчите скопските екипи. Дури не се напрај конкурентен тим, не глеам некој бенефит да се игра финален турнир тука за да глеаме како не понижват со 10-15 разлика на домашен терен.
Побитно е да се успеј да се донеси репката конечно после долги години да игра во Битола.
То е нешто шо треба да биди приоритет засеа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom