Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Tomas не сакав јас да се мачам да пишам не за друго да не ти го земам тебе тоа задовлство:smir: за извештајот тие на место и реален и цела атмосфера беше супер само да те поправам тоа не беа петарди туку
топовски удар
и многу чешит беше како желките не мрднаја да толку фрлени од наша страна и толку блиску до нив хаха едно време за врем на прекинот како да се думаја да влезат ама некако не му идеја сметките и гарант ќе ни вратат за ова на некое гостовање

Tomas не сакав јас да се мачам да пишам не за друго да не ти го земам тебе тоа задовлство:smir: за извештајот тие на место и реален и цела атмосфера беше супер само да те поправам тоа не беа петарди туку
топовски удар
и многу чешит беше како желките не мрднаја да толку фрлени од наша страна и толку блиску до нив хаха едно време за врем на прекинот како да се думаја да влезат ама некако не му идеја сметките и гарант ќе ни вратат за ова на некое гостовање
Слично се дешаваше и на Вардар-Металург :)
Сто пати полетаа од тоа јаките петарди, али не мрднаа. Затоа ги начекаа Пирати, кои искрено не направија ниедна белја. Се зачудив тогаш, ама изгледа им фуфало од поголем број навивачи :)

Значи ова е така само како загревање за утрешните клипови а можи и уште ден вечерва :back:

--- надополнето ---

еве уште едно исто такво видео од мобилен за другите касно вечерва или утре :vozbud:

Овај клипо е ко беше прекината утакмицата :)
Фрлавме со се и сешто и имаше некој обиди за влегвање на терен :)

Поен си е поен :bravo:
:bravo: и за постот на Томасо кој му е директна конкуренција на З.М. и легендарниот Славчо из орбис :tv:
Него, нови дресови :vozbud: ?
Не се гледа добро на сликата, ама зелено бели ленти се многу подобри према оние пола зелени-пола бели... Да не претервам и јас, дресојте се само луксуз во оваа наша напатена лига, ама аман со тие Vis, mak_sport веќе :kesa:

Што е до судењето... јас ќе кажам само: Си го плаќаме цехот... 80-тите, 90-тите кога РК Пелистер имаше ингеренции федерација, не изваде судии од Битола, после то замина возот. Начевци кои јас ги сметам за гробари на ракометот во Битола, никој во наредните 50 години нема да ги тргни :kesa:

На оваа екипа ѝ фалат само редовни плати, квалитетен голман и добри подготовки преку летото... Јас сум оптимист дека тргнува работата на подобро, малце по малце се доближваме кон она што го посакува цела Битола... А тоа се трофеи :party3:

Еве едно клипче пред почетокот на утакмицата:

Еве на пат до салата прв дел:

На пат до салата втор дел:

П.С.
И кореографијата....
191478_1854084641306_1516526283_1987388_7245851_o.jpg

Сега снимката треба да ја пуштиме во ЕХФ да видат на кој му дават ехф значки и да се меѓународни судии!!!

кога да очекуваме од вас парола...СМРТ за КАУРИ,:mist:

По гледањето на снимката на раат....:tv:
Од 54 минута не дадовме ниеден гол....:kesa:
А шо е почудно и Вардар за тие 6 минути даде само 1 гол..
Ретко видено нешто во ракомет...за 6 минути две екипи да дадат само 1 гол...:nesvest:
Лесно можевме да победиме...исто како шо лесно можевме и да изгубиме...
Ама и самите сме криви до некаде.......колку само напади ебавме:violent1::violent1::violent1:
Ама малку фалеше да изгубиме...посебно по купот ГРАТИСИ кои му ги даде ПЕДЕРЧЕТО ЃОКИЦА НАЧЕВСКИ на Вардар....:bip:
Лелееееееееее гледам какви пробивања ни свирна,,,па ни во кошарка не е фаул то...:kesa:.....на снимката,последен напад на Пелистер и суди пробивање слепецот.....а врска немаше ...Надовеза се втурна во Пинки...а овај одвај чека да му дај шанса на Вардар да победи.....:violent1:
Да можеше сам ќе дадеше гол...уште тоа фалеше.....:tapp:
Значи крушата под круша паѓа....каков татко-таков син...:zlo:
ГРОБАРИ НА РАКОМЕТОТ во Македонија....
Мафијаши.....:pop:
Ако,ако гледа господ....ќе се наплати некој ден со камата за сите кражби....:star:
Среќа е шо Пелистер не се бори за титула,доколку се бори за титула и вака да те кради некое педерче:bip:....е па ќе одеше курбан Ѓокица сигурно....:violent1:...
Ај наредна сезона....:zlo:

:salut:

--- надополнето ---

14(77).jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom