Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
LOL, an abbreviation for laughing out loud,[1][2] or laugh out loud,[3] is a common element of Internet slang. It was used historically on Usenet but is now widespread in other forms of computer-mediated communication, and even face-to-face communication. It is one of many initialisms for expressing bodily reactions, in particular laughter, as text, including initialisms for more emphatic expressions of laughter such as LMAO[4] ("laughing my arse/ass off"), ROTFL[5][6][7][8] ("roll(ing) on the floor laughing") or ROFL[9] ("roll(ing) on [the] floor laughing"), and BWL ("bursting with laughter", above which there is "no greater compliment" according to technology columnist Larry Magid).[10] Other unrelated expansions include the now mostly historical "lots of luck" or "lots of love" used in letter-writing.[11]
The list of acronyms "grows by the month"[5] and they are collected along with emoticons and smileys into folk dictionaries that are circulated informally amongst users of Usenet, IRC, and other forms of (textual) computer-mediated communication.[12] These initialisms are controversial, and several authors recommend against their use, either in general or in specific contexts such as business communications.

Ајдеее.....ако е вистина ова упм нека одат и управа и џандари и сите....:violent1:
Сега им текна да пуштат ваков допис до Вардар....:ija:
На еден ден до утакмицата....:tapp:
Не знам точно која е вистината?да не коментирам напразно.......дали навистина има/ше дозвола од полиција за гостувањето,ама ако имаше ова е АПСОЛУТНО НЕПОТРЕБНО од страна на Пелистер...
И клубот требаше да дозволи гостување....а полицијата да си земи за задача да обезбеди ред во салата....
Па шо ќе се случува,ќе се случува....
Вака даваат без врска објаснување...демек нема карти...:kesa:
И така мечот нема некое големо значење...ај да се боревме за титула да бараат вакво нешто,да се плашат од инцидент,од казни,од суспензии,и јас да сум на нивно место би го барал тоа......ама вака..:nesvest:...
Демек се беше договорено...ама излезе дека не е така....:nesvest:
Да ти ебам и спорт и полиција и федерација и се....:nesvest:
Нека го укинат спортот мамицата нивна лоповска,се забранија.....:violent1:
Нека ја остават само А1 и Сител и ќе ги гледаме препукувањата на Латас и Борјан Јовановски.....
Пички бироктраски предавнички се сите...од прв до последен и во федерации...и во МВР...
Го уништија спортот и навивањето тотално......:pop:
Нека го забранат со закон спортот,и така го уништија.....:locked:

Не ми е јасно тоа клубот... Кој клуб бе? Играчите ли? Или тие што ја чистат салата? чкембарите се управата они ќе одлучат дали ќе дозволат или не. Али очигледно страв од инвазија... Како ли ќе не тепате жити се, гледам многу закани имаше од брацо куропушачот алијас ебано газе. :kesa:

Некој коментар?! goran16ta, kire_bt, било кој?! Или мачка ви го изела јазикот?! Да не се повторувам од мојот предходен пост, НЕ ПОСТОИТЕ!!!

Eве ти одговор

По цела недела еуфорија и доаѓање за првпат на Комити во Битола,истото беше забрането од ПОЛИЦИЈА,а после и од РК Пелистер,денес на наше барање на Комити му се понудени голем број карти за влез во салата Младост на кое тие реагираја со тоа дека полицијата не остава да гостуваат и тоа е главната причина за навивачите од скопје да не доаѓаат во Битола,од нас беше понудено и ако дојдат со приватни средства дека ние карти КОЛКУ ШТО САКААТ ке му дадеме,за ова има и доказ!!

Да повторам дозовлено му биле 120 карти за два автобуси но вашите барале 450 карти
Потоа полицијата наше не можела за толку да дозволи исто и вашата не се нафаќала за толку да донесат навививачи
Потоа по разговор на нашите и вашите денес после 15 часот му било понудено од нашата страна колку што ќе дојдите толку карти ќе ви се обезбедат на што нема одговор односно вие дојдете во Битола па за влегвање ќе ви се дадат карти

Не ми е јасно тоа клубот... Кој клуб бе? Играчите ли? Или тие што ја чистат салата? чкембарите се управата они ќе одлучат дали ќе дозволат или не. Али очигледно страв од инвазија... Како ли ќе не тепате жити се, гледам многу закани имаше од брацо куропушачот алијас ебано газе. :kesa:
ќе го слушниш разговорот со вашиот воџа, кај шо одбива да дојдите, иако му беа нудени МНОГУ КАРТИ :)

Од која инвазија бе мочко еден,вие дома не можите да се соберите па кај нас ке праете инвазија.Инаку забраната е донесена од федерацијата а не од упрвата на Пелистер,ние ви нудиме безброј карти па вие пробајте дојдете или да не се случи истото каки и во саботата да не се појави никој ПИЧКИ сте за тоа знае цела Македонија

ќе го слушниш разговорот со вашиот воџа, кај шо одбива да дојдите, иако му беа нудени МНОГУ КАРТИ :)
Да да, еве ве сите сега се путшвте до прееска не знаевте што да кажете. Вашиот Џо на фб вика дека прво 450 карти ни нуделе, а ебаното газе одпосле... каша!

--- надополнето ---

Од која инвазија бе мочко еден,вие дома не можите да се соберите па кај нас ке праете инвазија.Инаку забраната е донесена од федерацијата а не од упрвата на Пелистер,ние ви нудиме безброј карти па вие пробајте дојдете или да не се случи истото каки и во саботата да не се појави никој ПИЧКИ сте за тоа знае цела Македонија
Не зборам со не-навивачи!

--- надополнето ---

Не зборам со не-навивачи!

зНАЧИ ЗА ТОА ШТО НЕ ИДИТЕ ИМА ЗАБРАНА СЕГА КАЖАЛЕ НА ТВ
зНАЧИ ВАШИОТ ПРЕЦЕДТАЕЛ ЈА НОСИ ТАА ОДЛУКА А НЕ НИЕ НИЕ НЕМАМЕ НИКАКВА ВРСКА СО РФМ
ДОГОВОРЕТЕ СЕ СО МИХАЈЛО И ДОЈДТЕ КОЛКУ ШТО САКАТЕ ЌЕ ИМАТЕ КАРТИ И ВЕТЕНО ВИЕ ТОА ЗНАЕТЕ И САМИТЕ

зНАЧИ ЗА ТОА ШТО НЕ ИДИТЕ ИМА ЗАБРАНА СЕГА КАЖАЛЕ НА ТВ
зНАЧИ ВАШИОТ ПРЕЦЕДТАЕЛ ЈА НОСИ ТАА ОДЛУКА А НЕ НИЕ НИЕ НЕМАМЕ НИКАКВА ВРСКА СО РФМ
ДОГОВОРЕТЕ СЕ СО МИХАЈЛО И ДОЈДТЕ КОЛКУ ШТО САКАТЕ ЌЕ ИМАТЕ КАРТИ И ВЕТЕНО ВИЕ ТОА ЗНАЕТЕ И САМИТЕ
1000 карти можи? Ете ја толку сакам... Ветено ај ја ти ветувам дојдете наредна утакмица у Скопје 2000 души на ракомет ќе влезете жими мајка ти викам ..

1000 карти можи? Ете ја толку сакам... Ветено ај ја ти ветувам дојдете наредна утакмица у Скопје 2000 души на ракомет ќе влезете жими мајка ти викам ..

abe sega vistina ti zboram ste barale 450 ili 350 ne me fakaj za zbor i veteno vie deka ke vi dademe
i kraj kraeva elate kezual ekipa be so vozot i kraj koj ke vi zabrani tocno vo 18 casot idi vozot vo Bitola i vo 20 20 trga za skopje taman vie i da pijate po edno kafe na sirok sokak ako skate elate

abe sega vistina ti zboram ste barale 450 ili 350 ne me fakaj za zbor i veteno vie deka ke vi dademe
i kraj kraeva elate kezual ekipa be so vozot i kraj koj ke vi zabrani tocno vo 18 casot idi vozot vo Bitola i vo 20 20 trga za skopje taman vie i da pijate po edno kafe na sirok sokak ako skate elate
Идете и вие кежуал у Тетово бе, а не да се вадите само... ИНАЧЕ ЗА ТВОЈА ИНФОРМАЦИЈА ЕВЕ ТИ ИЗВАДОК ОД а1.
И покрај тоа што пропозициите налагаат 10 проценти од влезниците да им се доделат на гостинските навивачи доколку имаат интерес за следење на натпреварот, денеска во федерацијата пристигна писмено известување од домаќинот на дербито Пелистер дека не може да обезбеди влезници за навивачите на Вардар - „Комитите“, бидејќи поради големиот интерес тие се распродадени.

Идете и вие кежуал у Тетово бе, а не да се вадите само... ИНАЧЕ ЗА ТВОЈА ИНФОРМАЦИЈА ЕВЕ ТИ ИЗВАДОК ОД а1.
И покрај тоа што пропозициите налагаат 10 проценти од влезниците да им се доделат на гостинските навивачи доколку имаат интерес за следење на натпреварот, денеска во федерацијата пристигна писмено известување од домаќинот на дербито Пелистер дека не може да обезбеди влезници за навивачите на Вардар - „Комитите“, бидејќи поради големиот интерес тие се распродадени.

abe dete go znam soopstetieto go vidov ama jas ti zboram za razgovorot posle toa deka vi se ponudeni karti kolku sto sakate i vase dali ke odjdite i kazi mi kako sega najde vasiot mihajlo da dondesi zabrana za gostuvake znaci od kaj vas e greskata i ne sakate da dojdite

ej za tetovo ne ti odgovriv tie ne ni se rivali :salut:

Затоа и они нема да стапнат во кале и готово, нема повеќе муабети!!!
така ви одговараше му рековте на михајло да донеси денес одлука да нема гостување а зошто по кој повод бе ја донесе тој вашиот газда одлуката ?1
Значи како мали деца сте плачковци прва лига ете прво малку ви беа карти па ви се јавија ви дадоја колку што сакакте карти а вие пак ескивирате со одлуката на рфм а за тоа дека нема да дојдиме ќе се прашаме малку
ако не од првенството од купот ќе ви се истовариме ни забрана ни ништо нема да не спречи бе улај сте вие

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom