Пак ќе си ги ебаваме греојте и ова сезона прилично јасно е.

Ете Радовиш полека полека сјачва,пола Струмица ја префрлија таму,а ко ќе се види дека Струмица ишлака се лани во плеј оф јасно е дека ќе бидат заебани,Прилеп зеде 3ца нови играчи+костурот од лани,ќе се тегниме и таму како и секогаш,и на крај се знај,со

ва раце.
Охрид зеде сосема солидни играчи,Пискало,Јанев,Младеновски,голмано Стојановски+Трајкоски остана од лани,и уште некој од тие ланските+3ца странци,Борец исто сјача,таму тешко ќе ги тепа некој...
Да не прајме муабет за на Тушнико тимчето,на прв поглед ко далеку постабилни од нас ми делуват,то ќе биди крај,два пати да не попарат среде Младост и то е то,коњец фиљма.
И МРК можи да бидат опасни и да ишлакат некој,имат и тие заебани деца,+некој странец од тие од лани,Вујчиќ,Мујќич

Како оди работата пак можи да не влезиме плејј оф,ако се знај како играт нашите во гости.

Еден,два порази дома и ако си играме ко лани на гости,јасно ќе биди шо ќе можи да се очекува од сезоната

И тие Босанците ми се гледат ко опасна екипа,јака школа,ќе не попарат таму.
Прерано дојде овај турниро,само да не се доповредат

,уште непочнати се испокршија.
Нормално,ко сакат без базични припреми,без тактички подготовки дирек да одат утакмици да играт.
Ако сакаја припреми,и прво кондиција требаше да си почнат уште јули,вака

А ко шо се неспремни и неучени на тренинзи не ме чуди шо се исповредија.
А шо е најјако околу повредите,во Струга ојдовме со 4(четири)леви крила

Ај да беа 4 бека,ОК,ама четири леви крила,шо ќе му прајш жити се

Ај да видиме денес шо ќе напрат на тушнико децата,ако изгубат од Стеауа уште утре ќе се чукниме

,ко шо беа накурчени тие со Металург можам да замислам со нас како ќе играт..
Орката јаде некоја воспитна од Фарук вчера