Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Во 7 е Пелистер. Ама нема да има пренос во живо, ни снимка. На собраниски ќе има снимка од Металург-Еурофарм во 10 и 15.

И на крај ќе излезат со соопштение Дрогата трампа со Бојан Маџовски се тивко си работат, ако напрај писето ваков кикс и од здружението Тодор Александров ќе го избркат :icon_lol:

@ultras85
Чекаме да дајш овде детален извештај од утакмицата.:)
И мани уште некое кадро од утакмциата и постирај ги тука сликите.

Se znaj ako tepame odma ke pisat na fb stranata ako zagubime mnogu kasno vecer ili utre ke pisat...
Edit gubime 8-6 i mnogu bile slabi nasite ama aj prv natprevar so malku treninzi da ne izgubime so deset samo...

image.jpeg image.jpeg 45минута губиме 18-10
Премногу слаба игра на нашите, на моменти ќе се засилат 1-2 гола и толку, светли точки се голманчето од охрид и борјан, ѕвер е батето
Тој од србија шо го зедовме буквално топ има во раката....
П.с. Играме со обични бели мајци од кој на никој играч не му е точна мајцата ко фустани му се резиллл

2016 godina .... Pelister igra po maici ... sekoja maalska ekipa vo mal fudbal ima barem po eden ubav par dresovi ...

Многу слабо бе...:eek: Не очекував дека било кој ќе победиме во групата, ама барем тесна игра да има.
Овие салам не расшлапале Французите.:sekcza:

Па уште и бројки стегнале бе на мајците:sramezliv::pos:
Се "надминаја"овај пат:ROFLMAO:

Изненадувачки бевме поканети, не беше спремна управата наеднаш многу му дојде шо паламудите вие :D

13 разлика изгубиме :pos:
28:15 Само 15 гола во 1 сат...
Не изгазија, барем со Шартр мислев ќе се држиме тие глата ни ја дупнаја :D Од Алингсас 25 разлика ќе изгубат...

На прв поглед на резултатот, ќе речиш резил, не измоча Француски второлигаш. После случајо налетваш дека лани во прва лига имале 3 милиони евра буџет, а оломнани ко биле второлигаш имале 2.2 милиони.
Не е срамота шо изгубивме од овие со толку разлика, срамота е дека со бели маици за физичко излегле да играт нашите.:blablab:

"Ние Губиме ко магариња од кој стигниме,а вие (сеуште) навивате за нас":angel:
Мотото на клубот,since 2005:giggle:

Изненадувачки бевме поканети, не беше спремна управата наеднаш многу му дојде шо паламудите вие :D
Pokaneti bevme oti otkazaa tie gjupcite i deka mu gi dadovme novite zelenite golovi za turnirot ama so vikas nie ne sme spremni dvojce e domasen pritvor ne mozi da prefrli pari za oprema aj kaj da e ke go pustat mozi do izbori pa ke kupime oprema a i ke se spremime nema so da brzame i taka kamnica bivsiot pijanica praj proekt za cetiri godini cekajte ima vreme za dela i rezultati...

Изгледа почна да се распаѓа новиот проект на Пискачот. 13 разлика да изгубиш треба да се соберат и да си одат од турнирот.

Sent from my SM-G361H using Tapatalk

:pos::pos::pos:

Абе овие ништо не изиграле 60 минути... Ни напад ни одбрана.:boksix:
Јес да сме отепани, најотепани на турнирот, ама да изгубиш 15 разлика на контролен меч, тогаш нешто не е во ред.:icon_mrgr:
Не е битен резултатот, нека се уиграт овде ама во Прилеп нема да имат право на грешка. Секој кикс таму е неоправдан.
Ќе видиме следна недела како ќе поминиме таму... Ако се мачиме и таму, значи истата песна ко лани ќе биди.

Дрва дрвосани, само таков коментар можам да дадам за денешната утакмица.
Напад никаков а уште помаце и одбрана,тие французите не искинаја на контри ми се чини едно 10тина голој од контра ни изнастегаја.
Не беа нешто многу јаки французите колку шо беа нашите дрва.
Погоре кажав дека само голманчето,Борјан и то новото од србија шо го зедоја беа на ниво а друго се беше КАТАСТРОФА !!!
Џабе се изназедоја толку играчи, ко истата песна од лани ја тераме.
Со ваква игра како денес ќе сонваме за плеј оф...
За играта толку од мене, а шо се однесва до опремата резил невиден сме - со мајци (читај ФУСТАНИ) бели играја кој на крај сите му се искинаја, еден дури го лепеја со лепило за да ја дозаврши утакмицата пошто судијата не го оставаше да влези....
И се беше ова нормално пропратено од мр.тодор александров како улога на и самиот незнај која :)))))
Од мене толку, мислам стварно ова денес беше болно да се гледа како навивач на Пелистер, и општо годините наназад шо му се дешава на клубот наш, се дури се тие шо се на чело на "управата" вака ќе биди....
п.с. Уште некоја фотка од денес.image.jpegimage.jpeg image.jpeg

Пак ќе си ги ебаваме греојте и ова сезона прилично јасно е.:D
Ете Радовиш полека полека сјачва,пола Струмица ја префрлија таму,а ко ќе се види дека Струмица ишлака се лани во плеј оф јасно е дека ќе бидат заебани,Прилеп зеде 3ца нови играчи+костурот од лани,ќе се тегниме и таму како и секогаш,и на крај се знај,со :kuracc:ва раце.
Охрид зеде сосема солидни играчи,Пискало,Јанев,Младеновски,голмано Стојановски+Трајкоски остана од лани,и уште некој од тие ланските+3ца странци,Борец исто сјача,таму тешко ќе ги тепа некој...
Да не прајме муабет за на Тушнико тимчето,на прв поглед ко далеку постабилни од нас ми делуват,то ќе биди крај,два пати да не попарат среде Младост и то е то,коњец фиљма.
И МРК можи да бидат опасни и да ишлакат некој,имат и тие заебани деца,+некој странец од тие од лани,Вујчиќ,Мујќич:pipi:
Како оди работата пак можи да не влезиме плејј оф,ако се знај како играт нашите во гости.:pos:
Еден,два порази дома и ако си играме ко лани на гости,јасно ќе биди шо ќе можи да се очекува од сезоната:ban:
И тие Босанците ми се гледат ко опасна екипа,јака школа,ќе не попарат таму.
Прерано дојде овај турниро,само да не се доповредат:cautious:,уште непочнати се испокршија.
Нормално,ко сакат без базични припреми,без тактички подготовки дирек да одат утакмици да играт.
Ако сакаја припреми,и прво кондиција требаше да си почнат уште јули,вака:giggle:
А ко шо се неспремни и неучени на тренинзи не ме чуди шо се исповредија.
А шо е најјако околу повредите,во Струга ојдовме со 4(четири)леви крила:pos:
Ај да беа 4 бека,ОК,ама четири леви крила,шо ќе му прајш жити се:ROFLMAO:
Ај да видиме денес шо ќе напрат на тушнико децата,ако изгубат од Стеауа уште утре ќе се чукниме:pos:,ко шо беа накурчени тие со Металург можам да замислам со нас како ќе играт..
Орката јаде некоја воспитна од Фарук вчера:icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom