Tomasino
За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Некои работи не се купуваат со пари,за се останато тука е картата шо ја наплаќа РК Пелистер АД......ем го гледаш писето![]()

Има шо да се види за парите..

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Некои работи не се купуваат со пари,за се останато тука е картата шо ја наплаќа РК Пелистер АД......ем го гледаш писето![]()
Арно спомна за тој брато,стварно не му е прв пат на дечкото да се глупира,и стварно нема смисла бе,зема да вика од клупа...Не знам од кај да почнам и јас...
Ќе почнам од оној дел кој никој не го продискутира, како можи оној медицинскиот брат да си зема за право тој да го псуе судијата па уште да го смирват него 10 души треба. Јаде жолт, место да си седни, тој уште дрнда и на крај јаде и 2 минути. Сто насто е внесено то во записникот, сигурно ќе не казнат на некој начин сега... И шо е најлошо ова не му е прв кикс, неколку пати има вакви испади напраено дечкото. Ако од некој треба да се почни со бркање тој е прв на листа.
Второ, Цревото си седи лабав после утакмица си ојде на кафе... Па оди бе царе в соблекувална стреси ги играчите малце, на шо личи она незалагање не ми е јасно. Да не спомнувам дека треба(ше) уште вечерва да свикат состанок и да размислат малце шо како во иднина, пошто вака не ја бива.
Ќани не ми е никако јасен... Абе цела оваа битолска школа на тренери е копија на Цауро, со то шо овој беше успешен пред 15 години, а денес тој ракомет нема врска со денешниот. Исто ко Чатле да е на клупа, само шо Ќани нешто урла појќе... Она е срамота бе, 60 минути игра со 3 бека во напад и уште еден за ротација до одбрана, крилата се отсечени еве веќе 4та утакмица, пикерот денес солидно затворен. За шо ги слеква тие другите деца кога дремат на клупа цело време? Толку се лоши шо не ги бива да застанат на 6 метра и да скокат ко кенгури со рацете кренати?
Маџовски имал гнојна ангина со 40 температура бил, и ние одма имаме само 3 бека за напад плус Кире Митревски кој е изгубен во свемирот. Дрогата 7 гола од 25 шута од кои 5 ги јаде блока... Дечкото си игра за него само, на крај од сезоната можи да си напрај компилација за на јутуб бонбона ќе му излези клипчето. Николиќ индиспониран, ништо и од него вечерва... Чалето комедија, какво движење има овој бетер од гуска е, за жал ништо подобар од Томче факинг Георгиевски. Топиќ го промаши единствениот пенал и како шо е неподвижен овие в џеб си го пикнаја, Папата за овој е Вори. Оној трупот велешки да не го спомнувам, дабл-дабл учинок од промашаи и грешки вечерва.
Каква само екипа можеше да напрај Цревото малце од малце ако беше паметен наместо да се занесва со странците и со дрвата скопски да ги собери сите оние не толку експонирани играчи. Ама не, го чекаја Граб да се повампири еден месец, преговараја со Левов еден месец, се маткаја со Давитковски цело лето
Се на се се гледа до кај ќе оди и овој фамозен проект. За разлика од нас Работнички излегоја во Адидас опрема и Адидас тренерки, ние имаме прилепски адидас или адибас како и да е и секој трет играч има ЈАКО тренерка шо ни остана спомен од дебелио.
Не знам за вас, ама јас дури радикално не се сменат некогаш работите појќе не стапнувам на ракомет, нека си одат да ги гледат греојте манастирски партиските шерифи, сегашната управа, бившата управа на Сашко од поштата...![]()
Kakov droga be pa tolku sebicen igrac vo zivotot ne sum videl 4 ili 5 pati mozese da proigra na krilo no ne go stori toa sutira od kade ke stigne od neizgradeni situacii ke pogodi I nekoja pa bil najdobar strelec . Normalno koga mu e dozvoleno da trosi I najmnogu topkiДа не се лажиме, со овај состав ништо не прајме, не знам кој тренер да дојди не можи ништо да напрај.
1. БЕЗ крила, ниту една контра, ако не се лажам 0% успешност и на тие шо беа влезови од игра, десното крило верувале или не е десничар, појма немам кој се крилата, не ги знам. Нивните замени исто така статисти.
2. Дрогата и Николиќ, моментални експлозии на некој шут или влез, денес да не се лажиме Велко ги отепа одбрана, вака така слаб работнички во напад ама во одбрана голот не го видовме, не е случајно Велко репрезентативен одбрамбен.
3. Тој десниот бек, ако не се лажам едниствен левичар исто моментални изливи на нешто поконкретно, два добри шута, другите млаки како скоро да му подава.
4. Пикерот Топиќ можи да ги буши другите одбрани во лигата(пример со Тинекс), денес беше тотално затворен и скоро и да не доби топка.
5. Единствена светла точка голманчето, то време шо бевме во игра тој не држеше.
Ќе заклучам со то дека многу многу не ги знам играчите ама после двете домашни изгледани утакмици не сакам и да ги научам, т.е Пелистер нема ниту еден екстра квалитетен или преспективен играч, се е подпросек, освен донекаде дрогата меѓутоа да се спушти на земја малку и да си работи, не за публиката шо го пцуе туку за себе, да не остани како и другарите цел живот во Пелистер.
Па то го велам и јас да се среди тој самиот, потенцијалот го има само дали ќе го искористи ќе видиме. Исто така то шо тој си прај шо сака кажва дека нема авторитет тренерот и не се знај шо прај..Kakov droga be pa tolku sebicen igrac vo zivotot ne sum videl 4 ili 5 pati mozese da proigra na krilo no ne go stori toa sutira od kade ke stigne od neizgradeni situacii ke pogodi I nekoja pa bil najdobar strelec . Normalno koga mu e dozvoleno da trosi I najmnogu topki
Ni potencijal ima ni nisto. Mozok nema, ne deka e tolku sebicen kolku nema preglednost i oset za igra.Па то го велам и јас да се среди тој самиот, потенцијалот го има само дали ќе го искористи ќе видиме. Исто така то шо тој си прај шо сака кажва дека нема авторитет тренерот и не се знај шо прај..
Јас сепак мислам дека има идеална физичка градба и клуб шо знај шо прај би можел да го изделка. Ние сме распашана банда.Ni potencijal ima ni nisto. Mozok nema, ne deka e tolku sebicen kolku nema preglednost i oset za igra.
Sent from my GT-S6310 using Tapatalk
Deka ima idealna gradba nema, ama deka mozese da bidi dobar bek ama treba da se raboti a nema koj Kani ke mu kazi 20 god rakomet igrase fopka ne nauci da sutni a kamoli drug da go uci.Јас сепак мислам дека има идеална физичка градба и клуб шо знај шо прај би можел да го изделка. Ние сме распашана банда.