Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Го смена сеа имиџо,не е појќе Тодор Александров style...:ROFLMAO:
А за мајцата,нема менвање сеа,дури не залади времето,после дуксери ќе ваделе со ликот на големиот Тодор Александров-Македонецот...:eek:

Го смена сеа имиџо,не е појќе Тодор Александров style...:ROFLMAO:
А за мајцата,нема менвање сеа,дури не залади времето,после дуксери ќе ваделе со ликот на големиот Тодор Александров-Македонецот...:eek:
И кабаници ќе му праеле од комитет за ко ќе оделе на панихида по гробиштата да не ги врни дождо:icon_lol:

Леле мајко мила кај забегавме со муабетите.:oftopik::motorce:

И кабаници ќе му праеле од комитет за ко ќе оделе на панихида по гробиштата да не ги врни дождо:icon_lol:

Леле мајко мила кај забегавме со муабетите.:oftopik::motorce:
Е па ко не земат бекој ќе прајме муабет за патриотите од древните времиња,за восочни кукли од музеите шо никнаа во секој град,за мајците..:pos:
Ете му напраја катна гаража на Тодор вчера во Скопје,сега останва уште во Битола да го овековечат неговиот лик и дело, новиот пат БИТОЛА-РЕСЕН да го крстат Тодор Александров...(пошто друго нема да се прај во иднина во градот)..:)
Таман боксеро ќе дојди и ќе ја сечи лентата,а до него Газето накезен ќе ја најави кандидатурата за новиот мандат(и така до 2017 ќе крпат таму):icon_mrgr:
А за плеј оф,за да не ни прат мајтап Охрид,Прилеп,пулените на Пепи тикварот ќе почекаме уште некоја сезона(да присоберат уште некоја пара)...:tapp:

Значи како шо ме вадат од контакт глупердите битолски никој.:sakasuste:
Абе на толку револуционери од Илинденскиот период ,родени во Битола и Битолска околина ,тие се фатиле да го идеализират бугаринот роден во Штип. :tapp:
КОИ КРЕТЕНИ !!! :aplauz:

Пецката и дефинитивно не игра за Пелистер поќе така да останваме со Мартин на десно крило кој ќе биди тепан лично од мене оти ми гази на нерва ненормално. Пошто читат на форумо 90% од екипата кажете му сам нека си замини од Пелистер оти ќотеко од мене не му бега.

Пецката и дефинитивно не игра за Пелистер поќе така да останваме со Мартин на десно крило кој ќе биди тепан лично од мене оти ми гази на нерва ненормално. Пошто читат на форумо 90% од екипата кажете му сам нека си замини од Пелистер оти ќотеко од мене не му бега.
Нема да игра оти е повреден, или нема да игра оти си најде нов клуб ?

Значи и Пецката ќе ни го собери Иве...:mad:

Нема да игра оти е повреден, или нема да игра оти си најде нов клуб ?

Nema nikakva povreda.. ne go zedoja na spisokot na Srbija nego tuku ona pedercheto Martin sho ke mu ja puknam facata. Zaradi to nema da igra pokje vo Pelister veli ne se vrakjal nikako pokje. Akooooo frlajte si gi decata nashi za skopjani, veleshani i ostanati antitalenti kako Martin. Da vi se mocham vo upravata da vi se mocham smrdena eden da be ostanite!!!

Така ни бегат децата,не е прв пат..
Ете и на Петко син му ко виде кој стигна да игра во Пелистер пред две сезони,по едно испиено кафе со Мац ги запали патиките во Струмица,а ние мака мачиме за лево крило...
Јас не знам како можи да го пуштат Пецката туку така,ејј дете левичарче,ами играј го на десен,ко можи онај Граб да го држат,пробај го и Пецката,најди му место во екипата...
Го пробваја Мартин.шо има да го пробваш она тркало бе?Онај пишман е шо е роден,не пак контра да повлечи,па позатуцан играч неам видено,абе дебил,како зелкар е некој во фацата,Ќани едно му кажва овај ко телетабиси го гледа,и прај се обратно на терен...
Фрлија еден куп пари за сертификати,ејјјј 2000 евра негде е сертификато,дојсоја играч шо нема 1 година тренирано:facepalm:,стан да му плаќаш,харана,па со тие пари дојси го Пискало бе алооо,и ќе имаш загарантирани 5,6 гола по утакмица,дечкото за ова екипа е машина...
Радовиш де не прај мајмуни,ејјјј до кое дереџе дојде Пелистер,да не можат пред еден Радовиш да се...:facepalm:
Ојдоја Србија,фрлија пари за џабе,пола екипа се исповреди,а и така екипата чорба ни е...на сите позиции чкрипиме...
И сега срамживо во Спорт најавуват МОЖИ ЌЕ ДОЈДЕЛЕ УШТЕ ДВА ИГРАЧИ...:facepalm:
Кој играчи ќе дојдат бе во септември,алоооо?:tapp:
Ко требаше не напрајвте екипа,сега ќе прајте,то шо не требаше не зедовме,ама важно 4 голмани иаме....:pos:

Како можи да го изостават Пеце на местото на тој Мартин, ко Пеце е десен бек а тој Мартин е десно крило.:facepalm:
Како можи да се толкави идиоти и да прат вакви непотребни потези во ситуација ко сме без пари и најслаби на десната страна. :cuc: Младински репрезентативец испуштат а му дават шанса на тотален аматер и антиталент. :aplauz:
Тој велешанецот требаше уште после турнирот во Прилеп да го качат во возот и дирек во Велес да го пратат а не да го земат Србија.:tapp:

Ако веќе пуштат играчи нека го спашкат и Богдан,најслаб е на терен убедливо,а ќе лапа 1000+ евра..
По,по очај е дечкото,не можам да се изначудам како е можно чоек да падни за само пола сезона толку во форма...
После Мартинчо најслаб е,никаков учинок нема во напад,мрза невидена,флегма,класичен Црногорец,не е ни чудо шо му е чичко Слободан,и тој два грама мозок немаше,:tapp:единствено во одбрана шо колку толку ќе турни некој..
Настрана то,најнедисциплиниран играч е во цела екипа,се кара со судиите,не слуша тренер,звезда изиграва..
Ајде таму спашкај го,мангуп ќе се прај тука..
Ништо не бива бе,џабе се понадевавме дека ќе биди нешто,исти курац секоја сезона..
Сега ко ќе не затепат со порази во лигата ќе видат шо "сработиле",дека освен од Џуниорите од никој не сме појјаки.....
Не е ни чудо шо уште отсега Цревото почна алиби да бара,.на Орбис пред некој ден вика "АБЕ РЕЗУЛТАТИТЕ НЕ СЕ ВО ПРЕД ПЛАН,СЕ СПРЕАМЕ ЗА НАРЕДНА СЕЗОНА":pos:
Виде и Стевица колку е сато,и одма си ја прибра опашката,го нема ни на прес,ни со некоја помпезна изјава за Спорт,толку беше,чактиса и тој колку е сато...:bravobe:
Се спремале за наредна сезона,аман не се спремајте жити се,еден спонзор помочан не можат да залепат на тие дресојте ејјј резили,една сендвичара барем да најдевте,колку толку,ете Шамбата и сенвичарата колку да не е без ич,да не е бланко тој дресо...:icon_mrgr:
Ко сме кај дресојте,ќе бидиме изгледа единствена екипа во светот со дресој од две различни фирми-Адидас и Пума..:giggle:
А за тренерки,изгледа на ЈАКО-то ќе останат...:pipi:

Abe vistina nasite igraci zemale ne redovno po 200-300 maksimum a strancite po iljadarce ?!
До лани така беше. Сега ова управа ко дојде во клубот на сите му ги ревидираја и обновија договорите на поголем износ. Јас колку шо знам најмалата плата во клубот моментално е 500 евра.
Овие странците шо се моментално во клубот не земат сигурно појќе од 1500 евра месечно.

Да не изигравам џандар овде... И да не ги правдам на Двојче пајташите и на Тодор Александров наследниците...
Ама колку толку нешто работат, од лани е многу пати подобро. Јас немав никакви учекувања уште од јуни месец, искрено би ме изненадило да не се распаднат до октовмри рецимо. Позитивно е то шо ги задржаја скоро сите, немаше помпезни најави за стари патеки и за високи дострели... Ќе се повторам пак, оваа година не треба да се очекува не знам каков резултат, ако има сериозни луѓе (во управата) тогаш ќе имаат основа за од наредна сезона да напрат уште посилен тим. (Големо) АКО двојче префрла пари, АКО никој не му се меша во работата на Цревото тогаш треба да биди се подобро и подобро, во спротивно ќе си се вратиме кај шо си бевме лани па дури и комплетно ќе се угасниме можи.
Играчите се тие, не знам шо очекувавте кога знајте какви услови нудиме и каква е финансиската конструкција. Имаме долги години уназад лоповско работење и се должат пари насекаде а со тоа и доста лоша репутација како клуб.
Против Пеце немам ама апсолутно ништо, би го гледал цела сезона да игра како десен бек и да се убие од промашвање и не би му замерил затоа што е млад. Ама една таква сезона веќе помина за него, напредок 0. Не израсти, нема квалитет ни за нашата батал лига за десен бек а тек па за надвор... а цело време се мурти ако го префрлат како десно крило... Така да можи и тука клубот треба да си застани зад својата одлука дека нема шо да не уценват играчите и точка.
На крај краева пак ќе кажам... Многу зависи од то ќељајцата шо има на ум со ракометот, познавајќи го него нема ништо освен лоповлук и зато многу многу не се надевам на ништо, ама ако се работи како шо треба тогаш секоја чест.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom