Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Абало, Хансен и на клупата долго најавуваниот Голужа, чекаја Среда, за со среќа... Црногорците тука се?

Абало, Хансен и на клупата долго најавуваниот Голужа, чекаја Среда, за со среќа... Црногорците тука се?
Зато Голужа си го топори,и тој знај дека и да го избркат од Хрватска работата тука е му договорена...

Сите се тука само папата шо ојде во Прилеп
Нема ништо од трансформацијата
Единствено општината финансирала и тоа е :-P

Абе имаме големи шанси за плеј оф, но кај играчите изгубена е самодовербата, јас мислам и најголеми шанси имаме за тоа 4 место , ама и без Папата незнам како ќе биди, сега сме тенки и на пикер, за во нашата лига е топ играч ама замина кај комшиите, сега кој ќе биди пикер ни самите незнат...

Abe kakov plej off kakvi bakraci.
So vi e be?
Nie sme peceni za da ne ispadnat od ligata.
Ne znam so igra igrat tie ligusite od RFM,ko mozea Kumanovo da go diskvalifikuvat zaradi to so ne se transformiraja na vreme ne znam so mu e filmot so nas?
Kako ne mu e sram be?
Fakat vrski za da ni progledat niz prsti.
I posle rakomet barame,ne e ni cudo so ligata dojde na ova deredze.
A od opstinarite ne me cudi so si kutat za transformacijata,ni pocnaja ni planirat da pocnat,nejkat da gi platat borcojte so se nakalapeni pa fakat urgencii vo RFM da se svercovame i da igrame na divo,iako ne ispolnuvame uslovi za da igrame.
Abe mi e sram da se narecam Bitolcanec pokraj ovie.:mad:
I namesto da snosat odgovornost zosto go dojsoa klubot vo vakva beznadezna sostojba,zosto salata e stala nevidena,zosto ne ostana pojke nisto vo gradot, na kraj i heroi ke gi naprat.:aplauz:
EDINSTVENITE SO POMOZIJA,DODEKA DRUGITE GO UPROPASTIJA KLUBOT.:facepalm:
Ah lele kaj zivejme?:place:

Ова е тајна мисија на двојче и на воџата ваш. :)
Го урнаа Металург сеа Пелситер ќе го дигант како феникс, таман и парите за сала што им ги бараше Минчо, за во Битола ќе ги пренаменат.
И после пак плукајте по Двојче, а он се си има испланирано. Ете таблата што ве частеше е само поечток, да наговести дека идат пдообри времиња, исто како ластовичките пролета што ја наговестуваат. :ROFLMAO:

Сега само на кафе ќе биле заедно ракометарите на металург,нека не се секират директоро наш ќе ги земи и во Пелистер ќе играт заедно,надојде сега реката со поплавите претеква дури :zloo::P

Она сликата на кафе кај шо се, сигурно Николче ја има праено. Очекувајте сега бомба, Пискачева бомба.

5 igraci treba da stignat vo pelister se odi na vtoro mesto za vo sega liga ( ...... .... )

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom