Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
[/URL] http://www.rkmetalurg.mk/metalurg-2-go-sovlada-i-pelister/ [/URL]
Не биле толку лоши некој пред натпреварот да речеше дека ќе водиме на полувреме со јуниорите ќе се смееме шо значи има напредок ќе си течи реката кај шо течеше за деценија две ќе го победиме и првиот тим на металург

[/URL] http://www.rkmetalurg.mk/metalurg-2-go-sovlada-i-pelister/ [/URL]
Не биле толку лоши некој пред натпреварот да речеше дека ќе водиме на полувреме со јуниорите ќе се смееме шо значи има напредок ќе си течи реката кај шо течеше за деценија две ќе го победиме и првиот тим на металург

Да пазиме само само од многу течење да не напрај поплава....
Има некој доблес да зборни од надлежните за ракометот или послабо?!?

Да пазиме само само од многу течење да не напрај поплава....
Има некој доблес да зборни од надлежните за ракометот или послабо?!?
Ќе надојди реката од дождојте , можи зијани да напрај големи . :D
Недајбоже и пехарите од витрини можи да ги однеси поплавата , па ќе нема за шо да му раскажваме на децата наши .

Абе дома да му се поплави на тие шо не донесоја на ова ниво ... Мамицата нивна клошарска.:mad:

Ете од кој чекаме да ни го среди градот..:гик:
Па уште спорт чекаме...
Деца во градинка имат подобро "однесување".:mad:
Гледајте бе на шо личи,детска градинска,чамче муабет на жени на селска чешма, срамој живи...:facepalm:
Она претседателката ко од телетабиси да е,се кљафти ко адолесцентка да е,да си гледат на кафе со другарките:facepalm:...
Гледа ова дека ја снимат?По,по.по.....несериозност...
После бегале луѓето од Битола,море ќе бегат успич ќе фатат...
Тешко нас шо останавме овде,само Господ да ни е напомош со овие луѓе,ни ебаја мајката...
Ех Битола,моја Битола шо дочека...
Овие да не водат....:facepalm:
Арно шо не се тука појќе некој луѓе шо порано ја воделе Битола(кој починат,кој заминат од овде),шо значеле нешто во државата,да видат на кое дереџе дојде градот на конзулите...:mad:
В гроб се превртват луѓето кои го граделе реномето на градот...:facepalm:
За џабе се....

Мајтапот настрана , децата убо изиграле во Скопје. Според извештајот од Зоки , 2/3 од утакмицата воделе , ама кратката клупа си го напрајла своето. Со 10 играчи патуваме на гостувања и сме како без голман . Дечиња бранат на голот...
Дрогата , Фитилот и Рајатовски се разигруваат се поќе и то е добра работа. Да имавме голман како шо треба и 2-3 играчи за ротирање плус , ќе можевме до плеј-оф.

Со оглед на тоа дека последни почнаја со подготовките нашите, за очекување е формата да оди во нагорна линија. Да ги имавме Крис и Менде како голмани, Бесараб како поискусен бек, Козле на крило, ќе бевме сосема солидна екипа. Дури и овие сегашните играчи ќе беа многу подобри да не ги заебаваја секој прелазен рок со то шо се носеја секакви инвалиди.
И сега сум сигурен да некако ја врзат со Циле и Цермат одма цел контингент странци ќе донесат преку ноќ за сликање и овие нашите деца уште побрзо ќе ги сиктеросат по дома.
Од друга страна ако се продолжи вака, и овие шо ги имаме ќе ни ги соберат, така да во секој случај ќе останиме заебани ми се чини.
Шо бидна со тие двајцата црногорци? Со Вучковиќ кој ако не се лажам уште е под договор со нас?
Дали се спрема СД за Чешка? Дали имаме корито за реката шо ја чекаме да протечи? :oops:

Со оглед на тоа дека последни почнаја со подготовките нашите, за очекување е формата да оди во нагорна линија. Да ги имавме Крис и Менде како голмани, Бесараб како поискусен бек, Козле на крило, ќе бевме сосема солидна екипа. Дури и овие сегашните играчи ќе беа многу подобри да не ги заебаваја секој прелазен рок со то шо се носеја секакви инвалиди.
И сега сум сигурен да некако ја врзат со Циле и Цермат одма цел контингент странци ќе донесат преку ноќ за сликање и овие нашите деца уште побрзо ќе ги сиктеросат по дома.
Од друга страна ако се продолжи вака, и овие шо ги имаме ќе ни ги соберат, така да во секој случај ќе останиме заебани ми се чини.
Шо бидна со тие двајцата црногорци? Со Вучковиќ кој ако не се лажам уште е под договор со нас?
Дали се спрема СД за Чешка? Дали имаме корито за реката шо ја чекаме да протечи? :oops:
Тука се Црногорците ама шо ако се тука,само тренират..
Цел месец дремат овде...
А за Вукичевиќ,не ми се верва да се врати..
Штом другите така лесно ги испуштија,а појќето имаја активни договори и за овај нема шо да биди различно....:гик:

Се ми се чини дека само за Челинџ ќе бидат регистрирани само, Пискачо игра по старите правила :X3:

Vukcevic ne e igrac na Pelister uste pred 6meseci pobara raskin i dobi poradi operacijata inaku trebase Pelister da mu ja plati. Vukcevic e sloboden igrac a pocna so polesni treninzi so lovcen.

Мене ме интересира кој ги плаќа трошоците за тие црногорците.
Скоро 2 месеци седат тука , стан се плаќа за нив , храна едно друго , то кошта пари а клубот пари нема .
Плата немат земено од ланската сезона децата а на овие му плаќат фрлат пари за кирија , храна а со тие пари ќе покријат некоја плата на децата.
Значи се прат однопаку...

Мене ме интересира кој ги плаќа трошоците за тие црногорците.
Скоро 2 месеци седат тука , стан се плаќа за нив , храна едно друго , то кошта пари а клубот пари нема .
Плата немат земено од ланската сезона децата а на овие му плаќат фрлат пари за кирија , храна а со тие пари ќе покријат некоја плата на децата.
Значи се прат однопаку...
Како бе немат од лани плата земено?До толку се отепани?Абе нека си барат чаре децата не вреди поќе да се малтретират,тие шо беа поодлучни и попаметни одма ги примија во првите младински школи на вардар и металург,овие овде курташак си играт

Утре ќе имаме гости од Охрид в сала...:)
Рибари најавиле гостување за утре на утакмицата со Рк Охрид.

Очекувам победа утре и доминација во текот на целиот натпревар , како на терен така и на трибини.
Мора сите домашни утакмици да ги добиеме , пошо на гости неаме сила за победи , барем засега како шо стојат работите.

Напред ПЕЛИСТЕР !!!

10712962_838233239562293_4368647243682072466_n.jpg

Утре ќе имаме гости од Охрид в сала...:)
Рибари најавиле гостување за утре на утакмицата со Рк Охрид.

Очекувам победа утре и доминација во текот на целиот натпревар , како на терен така и на трибини.
Мора сите домашни утакмици да ги добиеме , пошо на гости неаме сила за победи , барем засега како шо стојат работите.

Напред ПЕЛИСТЕР !!!

10712962_838233239562293_4368647243682072466_n.jpg
Тешка ќе биди...
Реално 50-50% се шансите,според мене Охрид има појќе шанса да тепа...
Посебно ако се разбрани чудовиштето(Колев)...
Посебно шо нашето најсилно оружје се Дрогата и Фитило,ќе треба тие да имат добар ден за да имаме некакви шанси за победа...
Ко шо неаме ние голман да се молиме да немат ден Охрид во напад иначе тешко ќе оди...
Тврда екипа се Охрид,тренер добро познат Андоновски,постарите го памтат на времето ко играше во Вардар и Тутунски,,многу гнасен играч беше...
Печенко,Вешо се таму...:icon_mrgr:
Да играја Црногорците ќе ги тепавме лесно 5,6 разлика,вака тесно ќе биди...
Многу важна утакмица,можи најважна,со победа ќе се приклучиме кон горниот дел на табелата,со пораз лошо ќе биди....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom