Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
I denes nema pari nitu a.d. izgleda site ke si otidat.

Dajte nekoja pozitivna vest ....... aman sega taman malku od malku ke se konsolidiravme makar i na kratkorocno nemojte sega vakvi katastrofalni raboti da nise slucat ................

Моментално само стечај е најдоброто решение за клубот...
Џабе е се,и да кажат дека напрајле управа,и да донесат играчи исто е се,ко не ја бива работата,сосила е се,вештачки:sick:.
Пак ќе се искарат до полусезона,односно до утакмицата во Челинџ(нема да исплатат пари на играчи,ќе се плукат меѓусебе кој украл провизија,кој не префрлил пари)и се одново..
Море затворајте таму и клуб и се,два петли на исто буниште не пеат,а најлошо е го лажат народот како да сме во Северна Кореја сега ќе биди,утре ќе напрајме управа,трансформацијата е во тек,не префрлил овај,не префрлил онај,овие ми се мешат,не го дават клубот.....
Клуб ќе воделе тие....:facepalm:
Кажете машки НЕАМЕ ПАРИ,ТО Е,ТОЛКУ МОЖИМЕ ,и фала пријатно..и ајт таму....
Доста со лажење бе,како не ви е срам:mad:?

http://tip.com.mk/angelovski-i-kedzo-ja-napustija-konstanca/

Солидни играчи кој ке останат без клуб... ако веќе толку ни ги мачкат очите и велат дека ќе биди нешто еве ви солидна екипа која се распаѓа а во неа има многу добри играчи кој веќе играле во Македонија: Бранче, Кеџо, РАКЧЕВИЌ!! Напрајте нешто донесете да му ебам мајката вака мислите да се бориме со струмица со овие играчи шо ги имаме ни тинекс нема да го победиме дома па камоли струмица.

http://tip.com.mk/angelovski-i-kedzo-ja-napustija-konstanca/

Солидни играчи кој ке останат без клуб... ако веќе толку ни ги мачкат очите и велат дека ќе биди нешто еве ви солидна екипа која се распаѓа а во неа има многу добри играчи кој веќе играле во Македонија: Бранче, Кеџо, РАКЧЕВИЌ!! Напрајте нешто донесете да му ебам мајката вака мислите да се бориме со струмица со овие играчи шо ги имаме ни тинекс нема да го победиме дома па камоли струмица.
So da donesat be drugar?
Tie pripremi ne mozat da pocnat,prvenstvoto pocnuva za nepoln mesec,nie igraci neame,uprava nema,klubot ne smej da igra vo super liga,so eden zbor se e raspasana komanda,pa uste igraci ke nosele od Konstanca.:pos:.

А дали воопшто некој тренира ракомет во "НАЈРАКОМЕТНИО ГРАД" ???

А дали воопшто некој тренира ракомет во "НАЈРАКОМЕТНИО ГРАД" ???
На времето во секоја улица,во секоја мала се играше ракомет,на гаражи играја децата...
Се чудеа странците ко ќе идеа.....
Сега греој манастирски,ако не е на Заре и Иве школата нема ништо шо е поврзано со ракомет во градот.,од најјака школа во ракомет станавме последна станица на младите.
И после бараме спорт,ќе го враќале Пелистер на старите патеки,каде бе?...
Нема да има спорт овде уште долго време,посебно не ракомет...

рибата смрди од глАтА........треба да се обезбедат услови за тренинг,обезбедување на нутриционисти за шема на исхрана,тренинзи на планина,обезбедување стипендии за најдобрите надежи итн итн.........

такво ниво тешко да достигниме во блиска,а богами и во подалечна иднина

Gotovo e raspad sistem nisto ne ostana od Pelister ni Cile ni Dvojce se vo nepovrat ojde.

Па да му ја ебам мајката можи глупо ќе звучи, ама да ви кажам право поарно беше со Ефто, барем до сега ќе се знаеше која ќе биди екипата и веќе припремите ќе беа почнати ... Не знам шо да речам, дали да плачам дали да се смеам ...

Пелистер е умрен од 1998 година,уште со пропаѓањето на Тат и Жито Битола....
Лесно беше тогаш со народни пари да се прај екипа...:cool:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom