Кико Д.
ULTRAS - way of life
Во колку сатот ? Bo koja сала ? Го санираја паркетот во спортската ?ponedelnik e 100% eden od igracite mi kaza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во колку сатот ? Bo koja сала ? Го санираја паркетот во спортската ?ponedelnik e 100% eden od igracite mi kaza
РК Пелистер 08Во колку сатот ? Bo koja сала ? Го санираја паркетот во спортската ?
Која атмосефера бе младичу?Таја од кога е изгубена,плус една трибина е пуштена само,оти нема кој да ја одржава салата....кузнај дали ќе ја пуштат.А управата можи ќе ја дознајме некогаш ако напрај прес,засега во тајност се работи..И не значи дека дојде вардар и ај ќе навиваме,тоа не е решение..Сум навивал со тиквеш,со преспа,со борец со сите,ама понеделник нема да одам ни да гледам!Ќе се враќаме в сала со навивање против Вардар?? На сите ни е јасно дека то ќе биди еден тренинг за Вардар ама мислам дека треба да се види ВИСТИНСКАТА атмосфера во салата Младост против Вардар, па на МРТ да види цела Македонија колку се сака ракомето во Битола без разлика на ситуацијата во клубот.
Ништо чудно Најдовски да го имат клаено во управата,го гледам доста в сала,на времето беше во управата и важи за близок чоек на Циле...РК Пелистер 08
Рк.Пелистер 08 - Рк.Вардар Скопје 05.05.2014 ПОНЕДЕЛНИК во 17.30 часот.
СПОРТСКА САЛА МЛАДОСТ БИТОЛА
ВЛЕЗ 100 ДЕНАРИ
ДИРЕКТЕН ПРЕНОС НА ПРВА ПРОГРАМА НА МРТ !!!!!!!!!!!!!!!
p.s.Знај некој која е управата на клубот оти нешто слушнав дека слободан најдовски бил прецедател и секретар тој павловски итн ...ај ако знај некој нека ги каже кој што функција има во клубот !