Goran Bt
локал патриот
Не мие криво толку за поразо ама кога видов дека некој до "управата" бара спорт и спортски објекти и се лути оти сме загубиле со 10 разлика
не знам сам на себе се лути или што е работата ...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пораз од Металург Јуниор. Мислам дека беше 21:23 (11:13)
Причина е шо игра само Чурлевски. Првото 8 или 9 года даде. Второто не му одеше ама зато се разигра Костено. Многу грешки, неточни подавања, избрзани напади и пробивања имаше. Исто и голманот на Металург Ивановски(грешка имав) битолчанецо му фати неколку топки најмногу ко требаше. Папата стандард неможи да ја фати топката ко ќе му ја подават и ко ќе се намести не дава гол.Нешто повеќе, играта, причини за пораз?
Не знам оти не играше Митевски?без десно крило игравме...
И без лево,Фарук играше лево крило![]()
оти да се плашип од плеј аут,секако не заслужуваме понатаму!инаку оди некој на ракомет да гледа или слабо?Убо не шлакнаја дечињата на Минчо , ама се некако ми изгледа како да нејќат да играт овие нашите . Тосето резил... ако не му се брани нека не брани,нека оди ќелнер таму нека работи .
Се плашам дека плеј-аут ќе играме ова сезона , еве овчеполе не стигнаја сега незнам шо ќе биди...
Барем пред избори нека си го избелат малце образот да фрлат некоја банка да се дојси некој играч , оти вака лошо ни се пиши до крајот .![]()