Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Nikoj od klubot i od upravata nema odgovornost za nisto do sega ko ke ne e vo red ama deksi ima deka napisa na forumo :pos::cuc:
Во случајов на форумот е ок, дека помал е аудиториумот, но сепак има луѓе до кои стигнуваат вакви шпекулации и може после да оди во неповрат.
Декси не е дел од клубо а дава информации на јавна страна Facebook page со едек куп следбеници "ОФИЦИЈАЛНО/НЕОФИЦИЈАЛНО". Такви шпекулации па макар биле и вистина некогаш не е во ред да ги објавува.
На такви испади зборам.

Kako mozi tolku gluposti da pisis alal da ti e,sramota strana 10 godini vodis i uste ne se nauci
Аман бе, за која одговност ми збораш? Шо сакаш ќе пишам моја работа. Дали е точно или не ќе покажи времето. Барајте одговорност од тие шо успех ќе му беше САМО двојна титула, а на крај дојде и една успех да му е. Одговорност барајте од тие шо пола играчи ги љуфнаја, од тие шо дозволија двојката да се бори за опстанок. Уствари да, ако смејте.

Јас пишав то шо знам ОД НАЈСИГУРНИ извори, а не од чаршиски муабети.

П.С. А за се (НЕ)Официјално е тогаш кога ќе знам дека неможи да се сјеби, односно дека е ОФИЦИЈАЛНО.

[emoji16][emoji3515]

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

Nikoj od klubot i od upravata nema odgovornost za nisto do sega ko ke ne e vo red ama deksi ima deka napisa na forumo :pos::cuc:
Не смеат да барат од нив. [emoji16]

И како не е се во ред? Не гледаш се дека цути. [emoji28]

Аман бе, за која одговност ми збораш? Шо сакаш ќе пишам моја работа. Дали е точно или не ќе покажи времето. Барајте одговорност од тие шо успех ќе му беше САМО двојна титула, а на крај дојде и една успех да му е. Одговорност барајте од тие шо пола играчи ги љуфнаја, од тие шо дозволија двојката да се бори за опстанок. Уствари да, ако смејте.

Јас пишав то шо знам ОД НАЈСИГУРНИ извори, а не од чаршиски муабети.

П.С. А за се (НЕ)Официјално е тогаш кога ќе знам дека неможи да се сјеби, односно дека е ОФИЦИЈАЛНО.

[emoji16][emoji3515]

Nikoj ne ti spomna odgovornost ali nema vrsks, muabetot e za to so ne si profesionalec a vodis strana, treba po precizno i poprofesionalno da komentiras, nikoj ne ti zabranva so da pisis, ama na tolku iskustvo treba da si poprecizen i po profesionalen

Nikoj ne ti spomna odgovornost ali nema vrsks, muabetot e za to so ne si profesionalec a vodis strana, treba po precizno i poprofesionalno da komentiras, nikoj ne ti zabranva so da pisis, ama na tolku iskustvo treba da si poprecizen i po profesionalen
Е колку попрецизен? Секогаш ЦЕНТАР, полн погодок [emoji457]. Се шо нема на Гол и на BitolaNews да прочиташ и слушниш ќе прочиташ таму. Не ми зборај ама за професионалност, ако не беше страната немаше да се знај дека Пелистер пред 5 години играше со Радовиш дерби, немаше состави за фудбалот кај да видите итн. Да беа ПЛАТЕНИЦИТЕ професионалци колку нас неподмитливите од ЉУБОВ за НУЛА денари цели 12 години, немаше спортот и градот да ни бидат на ова тереџе.

Толку од мене.

Барајте одговорност од тие шо успех ќе му беше САМО двојна титула, а на крај дојде и една успех да му е. Одговорност барајте од тие шо пола играчи ги љуфнаја,
Deksi ја претерваш малку да бараме одговорност оти ПЕЛИСТЕР освојл само шампионска титула, ало знајш каде беше ПЕЛИСТЕР пред пет години, сега сме шампиони. Тоа што избрзуват со изјавите како изјавата дека само двојна титула е успех е тоа е брзоплетост и неискуство. Кој играчи ги љуфнаја? Секогаш има пехови ама јас не верувам дека освен двајца тројца залутани имаме многу играчу љуфнати е сега што немаме тренер од играчите да напрај екипа да тука да грешат вероватно ненамерно но тие се спонзори ги дават парите нека му ја мислат чим не се паметни да учат од сопствените грешки ке си ги повторуват.

Сериозен си за Мишевски, дај поарно мене нека ме потпишат
Прајме муабет за играч во дефанзива. Велко Марковски беше сличен *труп* играч како Мишевски. Да не беше Червар, ќе ја завршеше кариерата уште во 2011.
То е мое мислење лаичко и сметам дека има материјал во него за да се изделка стриктно за во дефанзива.
Моментално таков играч немаме во ростер, освен ако го планират овај малио пикер од Хрватска.
--------------
Ете му одврзани раце на пурино да работи од старт со склопена екипа и да оди на припреми со 80% од ланската и плус 2-3 засилувања за наредна сезона.
Мое мислење е дека треба Ице Соклески да биди сменет и да се донеси стручно лице од надвор шо ќе работи со голманите. Киро го сети дека врска нема и го избрка одма од репката... Ние го чуваме 5год а донесовме класа голмани за цел тој период.
Шо ќе му пренеси Ице како техника и искуство на Лесјак, Гебдан, Секели или пак сега на Никучо и Ивич.
Ова лето ќе треба управата покрај работа на маркетинг и подобрување на органзиицаскиот дел, да поработи и на стручниот штаб.

Несмеј Бранче да води екипа без помошник тренер!
Несмеј Ице Соклески уште да добива шанса во Пелистер!
Несмеј поќе да продават карти на непостоечки места во салата!
Несмеј поќе да продават толку скапи сезонски карти а да нема редари на натпревари шо ќе се погрижат за простите луѓе (за среќа ова сезона беа во многу мал број) шо уште мислат дека можат да седат кај сакат во салата!
Несмеј клубот да нема фаншоп од кај шо ќе се купи дрес и да ги продават пред врата на утакмици!
Несмеј клубот да го користи онај автобусот на миг травел како клубски автобус. ОВА НЕСМЕЈ да се повтори поќе! Или нека купат еден и да го брендират како треба или ич нека не се брукат со тој сменскиот од крошу.
Несмеј на натпревар од ЛЕ или ЛШ како год, да нема од каде да се купи пијачка (вода/сок/пиво). Ова е огромен минус.

И дајте побогу погодете го конечно дизајнот на зелениот дрес. Досега ниеден дизајн не погодија. Мислам дека е време еден зелен дрес убав да напрат. Имст ЈОМА интересни дизајни, можат да одберат подобро решение или нека му дизајнират посебен за нас по наше барање.

Ako ima negde prenos posle vo 16h od Pelister-Radovis ve molam pustete mi link.

Daj Boze da opstanime i so ova ekipa i da si gledame dupli rakomet na sekoe i da uzivame! (iako mislam deka naredena e rabotata da ispadni vtoriot tim daj Boze da gresam)

se nadevam sfatija deka vtora ekipa e samo frlanje pari v dupka kako sho site sfatija prethodno, vardar, metalurg.. nemame nie tolkav broj na kvalitetni igraci sho vredi da mu davash uslovi, nie nemame kvalitetet ni vo prvata ekipa a ne pa vo vtorata, treba da se skoncentrita kvalitetot vo edna ekipa, drugite igraci so ne se za vo prva ekipa neka igrat vo drugi gradoj vo drugi kluboj i tamu da e interesno, isto i vo mladinskite kategorii gleam vo sekoj kategorija po dve ekipi mnogu kvantitet a kvalitet nula, skoncentritajte, birajte deca i frlajte vo niv, ne e gradot i klubot humanitarna ustanova a i nitu ima tolku pari za da drzi tolku lugje

Прајме муабет за играч во дефанзива. Велко Марковски беше сличен *труп* играч како Мишевски. Да не беше Червар, ќе ја завршеше кариерата уште во 2011.
То е мое мислење лаичко и сметам дека има материјал во него за да се изделка стриктно за во дефанзива.
Моментално таков играч немаме во ростер, освен ако го планират овај малио пикер од Хрватска.
--------------
Ете му одврзани раце на пурино да работи од старт со склопена екипа и да оди на припреми со 80% од ланската и плус 2-3 засилувања за наредна сезона.
Мое мислење е дека треба Ице Соклески да биди сменет и да се донеси стручно лице од надвор шо ќе работи со голманите. Киро го сети дека врска нема и го избрка одма од репката... Ние го чуваме 5год а донесовме класа голмани за цел тој период.
Шо ќе му пренеси Ице како техника и искуство на Лесјак, Гебдан, Секели или пак сега на Никучо и Ивич.
Ова лето ќе треба управата покрај работа на маркетинг и подобрување на органзиицаскиот дел, да поработи и на стручниот штаб.

Несмеј Бранче да води екипа без помошник тренер!
Несмеј Ице Соклески уште да добива шанса во Пелистер!
Несмеј поќе да продават карти на непостоечки места во салата!
Несмеј поќе да продават толку скапи сезонски карти а да нема редари на натпревари шо ќе се погрижат за простите луѓе (за среќа ова сезона беа во многу мал број) шо уште мислат дека можат да седат кај сакат во салата!
Несмеј клубот да нема фаншоп од кај шо ќе се купи дрес и да ги продават пред врата на утакмици!
Несмеј клубот да го користи онај автобусот на миг травел како клубски автобус. ОВА НЕСМЕЈ да се повтори поќе! Или нека купат еден и да го брендират како треба или ич нека не се брукат со тој сменскиот од крошу.
Несмеј на натпревар од ЛЕ или ЛШ како год, да нема од каде да се купи пијачка (вода/сок/пиво). Ова е огромен минус.

И дајте побогу погодете го конечно дизајнот на зелениот дрес. Досега ниеден дизајн не погодија. Мислам дека е време еден зелен дрес убав да напрат. Имст ЈОМА интересни дизајни, можат да одберат подобро решение или нека му дизајнират посебен за нас по наше барање.
Точно така се шо кажа треба да го напрат, оти не се работи професионално. Не личиме на професионален ракометен клуб, 30 % немаме професионалност.

Шо читам за втората екипа не била битна НЕ МИ СЕ ВЕРВА !!!

Втората екипа е МНОГУ БИТНА, од втората екипа ги имаме браќата Атанасијевиќ, Емка, Петровиќ, сега Самоил, па и Белистојаноски... МОРА да имаме таков тим, да ги бериме тие деца, пред клубот на Федерацијата и Киро да ни ги земаат во Алкалоид.

Очекувам денес двојката да победи и за инает на сите ДА ОПСТАНИ.

Да не заборајвте дека втората екипа го победи Вардар и му ја даде титулата на првата екипа, арно ама на Мандалиниќ му се лизна од раце.

ВТОРАТА ЕКИПА Е СРЦЕТО НА ПЕЛИСТЕР !!

Втората екипа не е срцето на Пелистер.
Втората екипа е развојниот дел на клубот шо би требало да ги пополнува празните места во првиот тим и нема потреба од притисок за успех. Нејзина примарна работа треба да е да форсира 2-3 ракометари што наредна сезона се проектирани за прва екипа. Не е толку битно дали ќе игра Прва или Втората лига, нормално е подобро Прва.

Треба некои ФБ страни да престанат да работат против клубот(Пелистер ФК,КК,РК), посебно против фудбалот а гледам и се друго му смета, ако веќе толку го сакаат Пелистер и сакат негов успех престанете!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom