Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Има негде вакво нешто изјавено ? Прати линк.
Sea na mtv go gledav vo sportskiot del. Toni Stojanovski bese voditel. Kazuvase za gazi baba ke se gradelo sportski komplex I Bitola ja spomna isto taka za sala I komplex cel. Ako imate maxtv pustete posle vestitie vo sporskiot del.

Who the fuck is this guy ?

Се надевам дека ќе де донеси уште еден салам пикер, а овај да не биди новиот Пиеховски.
Ако останиме на Пеше и овај, нема шо да дискутираме поќе.
Ваљда го скаутиралњ добро, пошо видео на youtube нњможав да најдам од момакот.
Мора мислам уште 1 да донесат, иначе ништо не прајме.

Sea na mtv go gledav vo sportskiot del. Toni Stojanovski bese voditel. Kazuvase za gazi baba ke se gradelo sportski komplex I Bitola ja spomna isto taka za sala I komplex cel. Ako imate maxtv pustete posle vestitie vo sporskiot del.
Ако треба Борко да прај сала во Битола треба да се напрај масовно харикири.

Ко прво не знам шо се курчи кивата , кога тоа ново така наречено министерството за спорт шо сакат да го прат , изградба на спортска инфраструктура не можи да биди во негова надлежност .

Сала во Битола можи да прај само општината и истата да бара финансиски средства од буџет на државата .

Шо се однесува до мене ако Борко прај сала во Битола , поарно ич да не се прај.

Ама знаејќи кој амеби се политичари од Битола овие 30 години ништо не ме чуди.

Borko ve pozdravi kE vi pravel SALA. Pak vie kudite go :)
Колку сала нас што ќе ни направи толку силен вардар 1961 ќе го напрај. Само што повеќе се палите поќе разочарани ќе бидите.
Автоматски споено мислење:

Ќе има уште еден пикер и среден и Бранче останва тренер и наредна сезона.
Најможното глупо решение, пак ќе ја утнат па пак ќе менваме тренер под притисок, пак неколку порази по ред европа и пак сала празна и така во круг.

Мора мислам уште 1 да донесат, иначе ништо не прајме.
Едно размислување по што овој пикер што сега го донесовте е подобар од пљакот,не дека мислам дека тој е нешто посебно но не му дадовте вистинска шанса.А посебно за Танковски со оглед дека немате македонски играч на таа позиција.Повторно би ви го зел Кире но има добри играчи на таа позиција ,Велковски кој ви беше мак. играч десен бек сега игра за репрезентација.Ако вака продолжите и другите мак играчи можат да побараат шанса за поголема минутажа.

Едно размислување по што овој пикер што сега го донесовте е подобар од пљакот,не дека мислам дека тој е нешто посебно но не му дадовте вистинска шанса.А посебно за Танковски со оглед дека немате македонски играч на таа позиција.Повторно би ви го зел Кире но има добри играчи на таа позиција ,Велковски кој ви беше мак. играч десен бек сега игра за репрезентација.Ако вака продолжите и другите мак играчи можат да побараат шанса за поголема минутажа.
Тие шо го дојсоја си знат по шо е подобар. Танкоски никогаш не се наметна како стартен среден бек(иако имаше 4 години то да го напрај). Велковски последните 2 сезони во пелистер изигра 10 утакмици другите беше повреден
Автоматски споено мислење:

Ќе има уште еден пикер и среден и Бранче останва тренер и наредна сезона.
А за десен бек Хосни е сигурен или?

За пикерот не можиме многу да зборуваме пошто не знајме ни што изгубивме ни што добивме. Пољакот и немаше шанса да се адаптира нити покажа нешто едноставно исто како и да не бил а за Хрватот до прва ќе видиме што и како, можи е добар можи не времето ќе покажи. Едноставно во овај преоден рок играчите што ќе се доведат ќе бидат од рангот на Хрватот, очигледни се амбициите на управата (со оставањето на Бранко) домашното првенство, европа е преголем залак. Бранко не е трнеер кој е атрактивно име кое може да повлечи некој по афирмиран играч странец, за таков играч со Бранко тренер треба да го платиш три пати повеќе од што вреди за да дојди. Второ глупаво е да правиш болид формула 1 со најдобра аеродинамика и многу снажен мотор и да му дадеш на аматер да го вози оти имал возачка Б категорија, ќе си пуштиш ноѕете колку ти е чергата.
Танковски според мене е играч што можи да се добие со тренирање без талент го има постигнато максимумот, нема ама никаква прегледност на играта и игра само во десно левата страна не постои за него, можи да влези и да шутни, но премногу изгубени топки и пробивања, едноставно кога Танковски игра среден играта е без идеја и се гуши. Нека му е со среќа новата средина и се надевам дека тоа ќе биди вардар 1961.

болид формула 1 со најдобра аеродинамика и многу снажен мотор и да му дадеш на аматер да го вози оти имал возачка Б категорија
Ili nikoj jak sofer ne idi da ti vozi astra a vo meguvreme da mu karat deka ne mozi na evropsko da pobedi so astrata i da barat izmena drug da ja vozi i da ocekuvat deka sledniot ke pobedi so astrata

Ne treba da sudime predvreme, i za vasilev velevme koj e ovaj nikoj ne go znaj pa ispadna najdobar... i za kusan istoto bese na vremeto, ama vidoja deka vredi i go lapnaja
Тое точно, ама Васиљев пред да дојди во Пелистер 4 сезони по ред играше лига шампиони и со Мотор Запорожје и со Чеховски Медведи. Така да анонимус беше за нас ама очигледно за Европа не бил.

Тое точно, ама Васиљев пред да дојди во Пелистер 4 сезони по ред играше лига шампиони и со Мотор Запорожје и со Чеховски Медведи. Така да анонимус беше за нас ама очигледно за Европа не бил.
ostanva da vidime sega, da se nadevame deka ke se pokazi vo dvata pravci, a mora uste eden vo sekoj slucaj

Ili nikoj jak sofer ne idi da ti vozi astra a vo meguvreme da mu karat deka ne mozi na evropsko da pobedi so astrata i da barat izmena drug da ja vozi i da ocekuvat deka sledniot ke pobedi so astrata
Во права си затоа не треба да се залетуваме зошто ние е ЛШ да не силоваат во неа играј си таму каде што ти е местото. П.С и ако имаш астра не значи дека треба да му ја дајш на некој да се учи да вози па лом да ја направи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom