Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Screenshot_20230511_110342_com.google.android.apps.docs.jpgScreenshot_20230511_110342_com.google.android.apps.docs.jpg
Ligata ni e 8 po kvalitet spored EHF i ako sme sampioni odime direk LS tuka zavrsva muabetot a dali salata ke ni ja priznat ili ne ke vidime nase e da gi dobieme poslednite 2 utakmici da se vlezi maksimalno seriozno. Kupot plus pa ako se zemi kaj ke ni bidi krajot ke se mrdnime od pienje eksik...
Opstinata od ko ja izlozi salata na sliki vo oficerski da ja pocnese dosega 30% ke imaja napraeno ama beter od minatite ovie ke izlezat da si izigrame 1 sezona LS kaj nas ako ne ostat i to e to dami i gospoda

Многу испочитуваа Чкембари ,ама и многу не ја испочитуваа одлуката,бојкото,во саботата утакмицата со вардар ,досега на најчистата и најправилната генерација на чкембари заедно, со некој постари таму шо останаа децении и се и сешто шо поминаа,и најправилен бојкот во историјата на групата ,не како порано за лични интереси и лични суети ,шо ја користеа групата ,сите не боли и болеше надвор оти имаме години и по 10 души всала дремено без разлика шо било и како било или си ЧКЕМБАР ИЛИ НЕ СИ,IMG-1a7c4caac56856ac9b8ff5be9b180eb0-V.jpg

Сабота ново куп финале со 1961. ШТЕТАААА, само то ќе речам, огромна штета шо ќе нема Чкембари. Ако за еден ебан супер куп имаше 700/800 битолчани, шо ќе беше овој пат, само недела дена по големата победа над ривалот?! Пуста суета шо ни напрај...
Многу ме интересира дали комити ќе има всабота....ете да видиме, само недела дена после плачките, го имаат повторно истиот противник, повторно меч за титула, овој пат загарантирани карти, и овој пат имаат уште помалку важен фудбалски меч него ли минатиот викенд.

Како можи да седи до тој фосилот подле она шо му се случи во Ск...:tapp:
Нека излезат утре двата пак да повикат на фер и коректен меч.

Абе...:mad:
Е ајде де :( како и да е сабота очекувам дека ќе има инвазија

Сабота ново куп финале со 1961. ШТЕТАААА, само то ќе речам, огромна штета шо ќе нема Чкембари. Ако за еден ебан супер куп имаше 700/800 битолчани, шо ќе беше овој пат, само недела дена по големата победа над ривалот?! Пуста суета шо ни напрај...
Многу ме интересира дали комити ќе има всабота....ете да видиме, само недела дена после плачките, го имаат повторно истиот противник, повторно меч за титула, овој пат загарантирани карти, и овој пат имаат уште помалку важен фудбалски меч него ли минатиот викенд.
Ve nema vas ne ideme I nie ...

Таа на гол.мк

Теоретски вас ви треба една победа за да излезите Европа, пошо Тиквеш ќе ги изгуби последните две кола ( со Вардар и со нас)
Вие да изгубите со нас а да тепате со Бутел ќе завршите 4ти.
И Вардар и Пелистер на гости кај Тиквеш ЕДВАЈ победи за поен или реми, а и во двата случаи повеќето време Тиквеш водеше. А исто и кај Охрид, многу често се дешава да клизнат спремна екипа. Многу сигурен, крајот ќе кажи. Секако се надевам Пелистер ќе земи титула

И Вардар и Пелистер на гости кај Тиквеш ЕДВАЈ победи за поен или реми, а и во двата случаи повеќето време Тиквеш водеше. А исто и кај Охрид, многу често се дешава да клизнат спремна екипа. Многу сигурен, крајот ќе кажи. Секако се надевам Пелистер ќе земи титула
Нема играно Вардар со Тиквеш во Кавадарци. Дома ги растуривме.

Нема играно Вардар со Тиквеш во Кавадарци. Дома ги растуривме.
Мислев на Алкалоид кога реков реми а сум се фрлил на Вардар од коа ме цитира видов. Инаку со оглед на тоа дека во Кавадарци Алкалоид мака мачеја а истите тие Вардар титула ги кошташе не би рекол дека ќе биде туку така. Сепак крајот го краси делото. Инаку табелата би сакал да заврши
1 - Пелистер
2 - Вардар
3 - Тиквеш
4 - Охрид
..... ама Кире допрва ќе не зеза

Со изгуба на Тиквеш од Пелистер или Вардар, Охрид оди Европа - и обратно. И двете екипи ќе се борат за шансата по мое

Како можи да седи до тој фосилот подле она шо му се случи во Ск...:tapp:
Нека излезат утре двата пак да повикат на фер и коректен меч.

Абе...:mad:
Ова се луѓе со влијание во неколку сфери од македонскиот живот што си тераат бизниси од кои зависат многу луѓе, а пред се иднината на нивните пошироки фамилии. Они гледаат да си останат во добри односи меѓу себе, за може да функционираат заедно во иднина ако си требаат за нешто да се поврзат. Ако ти мислиш дека они ќе си го загрозуваат тоа со тоа што би терале инат меѓу себе ради ракомет, будалче си. Ова им е хоби, си фрлаат пари во бунар за разонода.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom