Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Мое лично мислење, општо на Циле му е омилена боја сина, ко ќе видите Еурофарм аптеки, Гп Пелистер и сегде гледа да ја исфорсирано сината боја максимално, дури и порано во ракомето. Очигледно таа љубов спрема сината боја ја има пренесено на зето и внуко, друго нема.

Vtoriot tim denes tepal so skopje vo gosti ama gledam so plavi dresoj igrale barem tie igraa vo gosti so zeleni so mu e filmot so dresojte vistina ne mi e jasno za inaet taka prat ili zaljubeni se so plavo beloto kako logoto na eurofarm [emoji848] https://youtu.be/9LFEiT56Z7A

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Nema nova oprema za vtoriot tim stignata i imat samo edni plavi dresoj. So metalurg tamu igraja po majci bez dresoj oti na minco decata bea plavi. Zhalno e sho decata vaka se tretirat a GLA KLAVAM deka si pojaki od manakenite od prvata ekipa.

Еден куп спонзори на дресот, а најмалце битолски компании... Како не му е срам на бизнис елитата од Битола шо не се вклучва во ваков проект.
Синпекс, БиМилк, Кромберт&Шуберт, Технометал, Зк Пелагонија итн...
Опремата да ја купат за цела школа е голема помош а не камоли да го одврзат ќесето како шо треба и да се појача буџетот за првата екипа.
Има простор, домаќински се работи барем сега...
Можи и треба повееќ да поработат од управа на PR, па така ќе привлечат повеќе внимание во јавноста.

Еден куп спонзори на дресот, а најмалце битолски компании... Како не му е срам на бизнис елитата од Битола шо не се вклучва во ваков проект.
Сега кога има клубо стабилен газда и спонзор за куро ти се … не помагаја ко требаше сега ич нека не помагат:kuracc:

Uba rabota ova so fan zonata
Топ само шо не чини времето ќе треба нешто монтажно да се напрај со циради да се затвори да има поќе луѓе ама и ова е добро како замисла за нас невакцинарите [emoji16]

Со Ѓорговски шо е работава шо ви го нема, има повреда?

nemat den mladite ko so gledam, 2 porazi se gleda
Vistina slabo ama na kraj so ovie sudiinema so da se bara inaku daleku e vo kvalitet vtoriot tim od prviot ama igraat so srce i motivirani za drugoto ima vreme

mu go razbranivme golmano i plus na krajot trebase pasiven da mu svirni ,gi toleriraja 4, 5 pati i na krajo ni kladoja gol .. ebati sudite posrani najgnasni

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom