Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ти освен да плампаш , знајш друго?Kaj ke tepame ve, negleas deka konstantno 5-6 gubevme, nemozevme do egal da stig ime cel natprevar.
So.vakov pristap i ovaj trener nema da me.cudi i doma.da izgubime.
Daleku sme nie od titula.vo ovoj moment...
Treba radikalni promeni, inace ke mu stanime redovni pacienti na ovie.
Така е како Вардар у полуфинале 2019 и ја сврте на Барселона од -7 на полувреме за +2 за влез во финале и шампионска со веспрем )))Ти освен да плампаш , знајш друго?
Не гледаш дека на минус еден беа скроз изгубени и од нашите шо се уплашија дека му се отвори шанса за победа само изгубија .
И јас го неќам тој Бабич и пола играчи се манакени , ама денес и судиите не ебаваја .
Цела утакмица биле на минус 5-6 голем кур .
Од 15 разлика се вртени утакмици во ракомет и тоа многу побитни од оваа денес
Активен резултат е ова. Со добар ден лесно се анулира. Нема простор за очај.Многу негативна енергија се прај околу клубот тоа не е добро. Имаме резултат шо не е толку лош.
Не сум ја гледал таТака е како Вардар у полуфинале 2019 и ја сврте на Барселона од -7 на полувреме за +2 за влез во финале и шампионска со веспрем )))
Само едниот Њокас играше, и тоа изигра прилично лош натпревар, другиот беше на трибини.vardar se uste go sluzi zar, imaja sreka so ovie crncite od metalurg so svojot gjupski rakomet, tie ja napravija razlikata kakvi se ne golovi udrija od solo akcii