Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Ако не се лажам моментално Алушо е слободен и реално многу добар стратег е, барем според мене Вардар едно 5 години се врати назад оти го избрка, единствен проблем со него е то шо нема голем авторитет, во моменто тој за Бабич е др на науки, вреди да се проба да го вратат.
Најде ангажман во втора исландска лига.
За жал, немањето авторитет е многу голем проблем...

Ако не се лажам моментално Алушо е слободен и реално многу добар стратег е, барем според мене Вардар едно 5 години се врати назад оти го избрка, единствен проблем со него е то шо нема голем авторитет, во моменто тој за Бабич е др на науки, вреди да се проба да го вратат.
Алуш отиде во исландски второлигаш.

Најде ангажман во втора исландска лига.
За жал, немањето авторитет е многу голем проблем...
Oд наредната сезона ќе биде во Исланд.

Одврзиго го Зоќи кесето дур не е касно, ветер ќе ги однеси, имаш играчи кој се распашана банда и нема кој да им каже како да играт.
До вчера го фалев Јокиќ за во прв тим но и тој разочарва со неговио пристап. Со Џокич уште кај злате вчаршија шо немат седнато да се пијанчат. Несериозност голема

zalno za klubot, pred se mi e zal za verojatno teshka para deka lapa zeljko za ova sho ni se servira da go gledame, rezil nula koncept osobeno mlitavost kaj igracite, razbiram deka se prosek ili cak i pod prosek kvalitet ama da imashe polna sala kaj nas ke bea izgoreni ovie...zalno sho odbra klubot idnina na zeljko da gradi menvajte dur e pobrzo, parata ja frlate i onaka barajte si chare
isto zoki mishevski sigurno citas daj be ne zaebavaj so to posle sekoj gol da kazis imeto ro nigde vo sveto go nema ti barem shetano dete si kaj go izmislivte ova upm
samo polna sala za ovie da gi zdrma malce vaka ubo mu e plata si teci, shetanje metanje ova ona

Искрено не го знам, а насловот е бомбастичен. Некој нешто поќе да кажи шо играч е

Искрено не го знам, а насловот е бомбастичен. Некој нешто поќе да кажи шо играч е
НАЈГОЛЕМИО абе аман :popce:

јак е емко,но сега зависи колку минутажа ќе има во двојката, во ГА КЛ7 играше прва постава.

И со Мешков таму пишат Кукоски пак нема да игра!? Повреден е или нешто друго? Ако одбраната е пак како во Битола, тешко нас.

Многу слаба одбрана, жалосно е да ги гледаш ко швајцарско сирење не бушеа. Во напад на моменти се гушеа преку 10 контри имаа, немаат континуитет 10 мин без идеа во првото полувреме и со играч повеќе. Единствено светла точка беа 15 мин на почетокот од второто полувреме но пак влегоа со мн технички грешки.
Дефинитивно катастрофа, треба премногу работа.

Бабич незнај да ја постави одбрсната, зато и не бушеа од кај ќе стигнеа. Ако не смени нешто за брзо, ќе не шлакат и послби екипи од Брест.

Никад нема оваа сала да се среди.... Како проклетството на Црниот бисер од Пиратите од карибите е....
Со сите активности и глупости години наназад, досега една нова сала по стандардите на ЕХФ ќе се направеше, па макар била и помала од оваа, а не ќе се резилиме со котели и пампури на измет од животни шо ќе грееле.....Тешко нас. :facepalm:

Никад нема оваа сала да се среди.... Како проклетството на Црниот бисер од Пиратите од карибите е....
Со сите активности и глупости години наназад, досега една нова сала по стандардите на ЕХФ ќе се направеше, па макар била и помала од оваа, а не ќе се резилиме со котели и пампури на измет од животни шо ќе грееле.....Тешко нас. :facepalm:
I so e najtragicno ostanaa eden kup pari vo opstinskiot budzet da ne zboram deka od drzavnite vlasti Bitola nema videno nitu eden kapitalen objekt od tursko se so e praveno e so samopridones vo 21 vek da se molime za topla sala i normalni uslovi rezil da gi jadi site do sega!

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom