- Член од
- 19 август 2010
- Мислења
- 4.471
- Поени од реакции
- 11.404
Како сте задоволни досега од Ројевиќ? Дали ги исполни очекувањата?вардарци сакаат да се куртулат и од танкосен пред еден месец па го нудеа кај нас
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како сте задоволни досега од Ројевиќ? Дали ги исполни очекувањата?вардарци сакаат да се куртулат и од танкосен пред еден месец па го нудеа кај нас
Krsmancic kaj vasвардарци сакаат да се куртулат и од танкосен пред еден месец па го нудеа кај нас
Супер е, резултатски можеше подобро ама не е тој крив ,со кирката и битола судиите касапана не напраја и играчи ни повредија згора на тоа игравме со вас и битола со неколку повредени и не сакав да пишувам за повредите.Со вас неколку брзоплети грешки и голманот ваш скина неколку зицери и тоа е тоа.Како сте задоволни досега од Ројевиќ? Дали ги исполни очекувањата?
Ok, прашав бидејќи по мене баш и не ми се покажа нешто до сега, а имав нешто поголеми очекувања од него. Некако мислам дека со тимот кој го имате може да игра поразноврсно, а посебно одбраната е криминал. Али добро има време да мења, уште е рано.Супер е, резултатски можеше подобро ама не е тој крив ,со кирката и битола судиите касапана не напраја и играчи ни повредија згора на тоа игравме со вас и битола со неколку повредени и не сакав да пишувам за повредите.Со вас неколку брзоплети грешки и голманот ваш скина неколку зицери и тоа е тоа.
Од 2 голмани требит да се отарасиме,макед играчи тешко се најдват а со странци си ограничен........сега најголем конкурент на пазарот ни е ВАРДАР имате најголем буџет иако не кажувааат и ако Вардар повторно планираат да играат ЛШ ние мораме да платиме повисока цена за истиот играч иначе нормално е да дојт кај вас.
Ке ја средит екипата одличен стратег,само све си барат трпение време а ние сакаме преку ноќ ЛШ
реално гледано и тежок распоред имавме на почеток, мислам дека никој не очекуваше Охрид да ги победи 3те водечки екипи во гости на почеток на сезона има време ќе се консолидираат му вервиме на Ројевич, сега во регуларен дел Алкалоид, Вардар и Пелистер ни доаѓаат дома се надеваме барем на некој да му откиниме бодој, па за плеј-офф здравје боже и нешо повеќе.Ok, прашав бидејќи по мене баш и не ми се покажа нешто до сега, а имав нешто поголеми очекувања од него. Некако мислам дека со тимот кој го имате може да игра поразноврсно, а посебно одбраната е криминал. Али добро има време да мења, уште е рано.
без грешка е твојата анализа, почеток е наследи работи шо не се поклопуваат и не се за овде за пишување ....засега имат одврзани раце, пари имат ама засега ограничени сме на раком пазар, на добар пат сме да бидеме први или втори позади ВардарOk, прашав бидејќи по мене баш и не ми се покажа нешто до сега, а имав нешто поголеми очекувања од него. Некако мислам дека со тимот кој го имате може да игра поразноврсно, а посебно одбраната е криминал. Али добро има време да мења, уште е рано.
Конечно и од тебе да бидеш реален за втори позади вардар сигирно, за први имате пол позиција освојвте бод кај алкалоид па ништо чудно да бидите прво позади вардар. Сепак за тим како Охрид 3 место во првата машка лига е добар успех. Прв позади вардар 3 во генерален пласман полна капа ви е.на добар пат сме да бидеме први или втори позади Вардар
Потврдено тоа што го пишав во понеделникот за Гал Цирар ,потпис ставен за HOLLABRUNN Аустрија ,пак ли јас лажев ,манипулиравнемав намера да пишувам ама пошто си еден од најкорекните раком ентузијасти овде ево ти ја вистината ОД ПРВА РУКА ......Охрид беа корекни и го пуштија на негово барање си го решават приватното... и најверојатно одит аустрија и сакат кај детето да си е поблиску
Happy wife, happy life happy days.......
не слушај било ова, она,ваму таму......ова е вистината