Фан клуб - РК Металург

Да си го гледаш ти РК Прилеп , не се глупирај на темава.
Ако Билбо Багинс не знае што се дешава во Металург, не знам кој знае.

Ако Билбо Багинс не знае што се дешава во Металург, не знам кој знае.

Bilbo Baggins е Жаре?[DOUBLEPOST=1406910600][/DOUBLEPOST]@Tomasino
И во друга изјава за хрватските медиуми се изнесоа низа лаги како Червар да ги изјавил , а подоцна се демантираа.
Факт е дека буџетот на Металург е далеку помал од тој на Вардар , досега вложувањата во младинските категории дадоа некаков резултат . Да видиме сега Вардар што ќе постигне со новата иницијатива за поддршка на ракометни центри низ државава , им предвидувам поголем успех затоа што се поврзани со власта .

Последно уредено од модератор:
Bilbo Baggins е Жаре?[DOUBLEPOST=1406910600][/DOUBLEPOST]@Tomasino
И во друга изјава за хрватските медиуми се изнесоа низа лаги како Червар да ги изјавил , а подоцна се демантираа.
Факт е дека буџетот на Металург е далеку помал од тој на Вардар , досега вложувањата во младинските категории дадоа некаков резултат . Да видиме сега Вардар што ќе постигне со новата иницијатива за поддршка на ракометни центри низ државава , им предвидувам поголем успех затоа што се поврзани со власта .

Што има врска тоа поврзување со власта со младински школи во Македонија? Грујо да не ќе им биде тренер или надежните вмровци масовно ќе дојдат во школите на Вардар? Глупости, ти се молам.

Или се спрема изговорот уште од сега за губење на титулата во мај? :)

Што мислиш ти кој му дава дозвола на Минчо противзаконски да го труе Скопје со години веќе. Сите богати флертуваат со власта иначе ќе добијат силовање во Шутка. Таква е државава.

"Čuo sam za izjavu gospodina Marjanovića s kojim se dobro poznajem i često čujem. To je samo jedno mišljenje koje u ovom trenutku ne treba ozbiljno komentirati. U principu ne volim govoriti hipotetički. Trener sam Metalurga i to je sve što mogu reći. Razmišljam samo o pripremama. Ugovor mi je važeći, no nijedan ugovor u životu nije vječit. Neko vrijeme nisam se čuo s Marjanovićem. Izjave koje je dao shvaćam kao njegovu želju i ništa drugo. I to vjerojatno zbog situacije u vašem rukometu. Bilo bi zaista nekorektno da bilo što dalje komentiram. Želim vam sve najbolje i hvala na pozivu", rekao je Červar koji je nakon izjava Marjanovića isticao da politika ne bi bila prepreka ovom angažmanu.
http://www.index.hr/sport/clanak/ce...e-vjecan-ali-ovo-je-samo-teorija-/763242.aspx

Што има врска тоа поврзување со власта со младински школи во Македонија? Грујо да не ќе им биде тренер или надежните вмровци масовно ќе дојдат во школите на Вардар? Глупости, ти се молам.

Или се спрема изговорот уште од сега за губење на титулата во мај? :)

Што мислиш ти кој му дава дозвола на Минчо противзаконски да го труе Скопје со години веќе. Сите богати флертуваат со власта иначе ќе добијат силовање во Шутка. Таква е државава.

Самсоненко ќе егзистира овде додека е на власт актуелнава гарнитура , а тоа значи дека ќе фрла пари во ракомет кој воопшто не е профитабилен бизнис , се надевам ми ја сфати поентата сега. :)

Кај Минчо е ситуацијата што тој со ова вложување се афирмира и купува имунитет од власта , а ќе финансира се додека мисли дека би можел да издржи.

На Самсоненко и на Минчо со парите што ги имаат било која македонска власт може за кур да им се фати! :sneaky:

На Самсоненко и на Минчо со парите што ги имаат било која македонска власт може за кур да им се фати! :sneaky:

И Рамкоски исто беше ама види го . :D
Ако имаат некој на пик овие , ништо не го спасува. :)

Рамкоски е мало циганче за овие двајцава :D. Самсоненко може да ја купи цела држава со се власта у нејзе.

Додека е вака , добро е за Вардар. :D

sergej-50.jpg

Да си го гледаш ти РК Прилеп , не се глупирај на темава.
Ако мислиш се глупирам, ок, ама пресметај си уште еднаш колку пати сме ја слушале досега истата приказна од Червар....ни досаден не е веќе, мизерен станува.

Туку да прашам за секој случај, Филип Талески, сезонава за Јуниор или сериозно за сениорската екипа ќе игра? Да знаеме во РК Прилеп што тактика да спремаме за јуниорите :P

Ако мислиш се глупирам, ок, ама пресметај си уште еднаш колку пати сме ја слушале досега истата приказна од Червар....ни досаден не е веќе, мизерен станува.

Туку да прашам за секој случај, Филип Талески, сезонава за Јуниор или сериозно за сениорската екипа ќе игра? Да знаеме во РК Прилеп што тактика да спремаме за јуниорите :P

Филип Талески не верувам дека ќе игра директно во прв тим , освен во СЕХА , а за Б-тимот би требало да игра стандарно . Ама не верувам да имате шанса против јуниорите. :P

Филип Талески не верувам дека ќе игра директно во прв тим , освен во СЕХА , а за Б-тимот би требало да игра стандарно . Ама не верувам да имате шанса против јуниорите. :P
Во Прилеп ги победуваме со 4-5 разлика секако, за во Автокоманда не знам, како што се блиски двата клуба и да водиме најверојатно ќе ви ја пуштиме :icon_lol:.

Јуниор тешко ќе стигнат годинава до плејоф, Охрид значително се засили и верувам дека може барем до 4то место, а и Радовиш не се за потценување, единствено Тинекс ако се слизнат па Јуниор со Талески на нивно место да се провнат.

Од претходното искуство (а такво има многу) :icon_mrgr:, било што пишано од спортмедиа во врска со Лино може да се земе за неточно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom