Фан клуб - РК Металург

- Ne. Navijači Metalurga od ranije znaju za to, već sam izlazio na teren u majici Partizana. Kada je god je Metalurg igrao protiv Partizana u SEHA ligi ili bilo kom drugom takmičenju, 99 odsto nisam igrao, jer neću da igram protiv svog kluba, Partizana.

ГОЛЕМИОТ МАКЕДОНЕЦ НАУМЧЕ!!!

Секоја чест што направил за Македонија тоа никој не го спори. Момакот е изгубен у превод и сам си става црна дамка на себе со изјавиве што ги дава. Ми се смени мислењето за него како човек за 360 степени. И што к*р ако прави ВЕП поздрав на химната кога ни иде...На човек се можеш да му дадеш, памет неможеш. Номче ќе си биде глуперда ко до сега што си бил (а не сме знаеле). Иначе у ракомет сум фан на Металург, да не бидам погрешно сфатен.

Изјавава е дно дна , знаев дека не е нешто паметен ама ова е стварно...

За тоа колку Наумче се залага за Металург и Македонија говорат кадрите од последните натпревари во домашното првенство кога буквално не можеше да стои на нозе. Голема работа ако не сакал да игра против Партизан, кој последниот пат го победија мнозинство играчи од Металург Јуниор. Да играл ќе речеше некој не му отстапува место на младите, да не игра не бил професионалец. Крајот не ви се наоѓа.

За тоа колку Наумче се залага за Металург и Македонија говорат кадрите од последните натпревари во домашното првенство кога буквално не можеше да стои на нозе. Голема работа ако не сакал да игра против Партизан, кој последниот пат го победија мнозинство играчи од Металург Јуниор. Да играл ќе речеше некој не му отстапува место на младите, да не игра не бил професионалец. Крајот не ви се наоѓа.
за оваа изјава нема никакво оправдување...комплетен непрофисионализам и идиотска изјава...ова да го изјави играч на некој голем тим од светско рамки во истиот момент ќе биде санскциониран која најчесто е трансфер...Ова е непочит кон фановите на Металург ...Фановите даваат срце за клубот а нивниот најдобар играч се дрзнува да даде таква моронска изјава...Наумче повеќе Партизан го сака и од Македонија...да не беше така немаше да пее српски националистички песни на натпревар на партизан...

Полека бе луѓе, полека :pos::pos:
Хахах зар у ова поверувавте...па ни најголемиот морон не би го кажал ова бе :facepalm:

Што е бе работава со Металург? Што вака топло-ладно натпревариве?
Незнам до сега дали сум во еден натпревар голман толку пемали да фати.

Да не беше местена и оваа исто како последната со Вардар е? :pos:

Со 6 промашени пенали, Металург треба да биде презадоволен со овој резултат. Наместо да си го обезбедат пласманот понатаму, тие се коцкаат.

Професионалност нула како преведува ова секоја чест па некоја партиски запослена ВИКА ТАКА ШО ало девојко не е Струмица него официјална средба

Професионалност нула како преведува ова секоја чест па некоја партиски запослена ВИКА ТАКА ШО ало девојко не е Струмица него официјална средба

Пресот е капак. Поједе ме туџи срам.

Пресот е капак. Поједе ме туџи срам.

Страшна работа никад не научивме што е професионалност одговорност и претставување како што доликува на високо ниво

Страшна работа никад не научивме што е професионалност одговорност и претставување како што доликува на високо ниво

Македонски синдром,ко да ја гледам Македонската репрезентација.Кога треба рутински да се заврши работа мора некоја глупост да се деси.Тимов последниве 2 месеци страшно падна психолошки,незнам што е работава,дали е само лош период или нешто друго е во прашање.Момциве од Тун сосема заслужено земаа бод,повеќе ја сакаа победата.

Преведувачката беше гром, мора да се извади некое видео на јутуб. :pos::pos:

Не гледав, дај цитирај ја нешто
Финтата е да ја слушнеш. :D Преведуваше на струмички дијалект цело време, а сите ја гледаат онака збунето, исто како да не им преведиле воопшто. :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom