*Slash*
Comfortably Numb
- Член од
- 31 јули 2008
- Мислења
- 760
- Поени од реакции
- 1.210
Каде е Станич?Live on МТВ 1

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Каде е Станич?Live on МТВ 1
џабе трчаат луѓево ко овој Митревски не може една топка саглам да фати.контрата една што ја фати и амин,толку..да можам од телевизорот да го извадам,би го извадила,многу ме нервираПартал прави овој Коражија.![]()
џабе трчаат луѓево ко овој Митревски не може една топка саглам да фати.контрата една што ја фати и амин,толку..да можам од телевизорот да го извадам,би го извадила,многу ме нервира![]()
Tapa golmanive.Od tribini da sutnea vlagase.
Станич е Скопје не отпатува во Загреб, со втор состав играа денес.Каде им е Станич? Ништо без него..Ама затоа Ивич (мислам беше противничкиот) си ја заврши работата.![]()
Се спрема за Динамо Минск.Каде им е Станич? Ништо без него..Ама затоа Ивич (мислам беше противничкиот) си ја заврши работата.![]()
Каде им е Станич? Ништо без него..Ама затоа Ивич (мислам беше противничкиот) си ја заврши работата.![]()
Абе на сите ни е симпатија не само на тебе![]()
симпатија ми есрцка
инаку,изгубија денес,па да видиме за динамо што ќе направат.
Ракометниот клуб Металург ја информира македонската јавност дека на ден 06.03.2013 година, среда, почнува продажбата на влезниците за натпреварот Металург – Динамо Минск.Кога ќе се пуштат картите за со Минск и кои се продажни места?