Фан Клуб: РК Макс Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Xfire
  • Време на започнување Време на започнување
Оставејте ги рибарите,сеа дали ќе има нови засилувања и кој ќе си оди шо ќе биде со Раде,Пецако,дали ќе има појачување на десен бек ???

Одличен голман е Благојче, заслужуваше да брани барем во Струмица или Пелистер ( зборам за моментална ситуација на клубовите ). Оваа сезона мислам дека немаше утакмица на домашен терен а да нема над 12-13 одбрани, ќе видиме како ќе се покаже сеа.

http://www.eurohandball.com/ec/chc/men/2013-14/player/536252/Milos+Dragas Јас мислам дека вреди овој играч да го донесат ако имаат „Буџет„ .
Мислам дека е одличен играч и добар за РК Зомимак М.А под итно треба искусен десен бек(Нека го земат играчот на Архус Охм).Ќе треба и подобро лево крило инаку добри се и овие. Милош Драгаш и Руни Охм да дојдат во Струмица :)

Во Бергишер од Германија ќе игра Драгаш од наредна сезона...

Во кратки црти... Сличен тим на оваа сезона, појачување на десен бек плус лев бек ваљда Раде, крилата исти... Стојан Стојанов замена за Чантурија, Павле Атанасов прво лево крило, замена Босеовски... Главно Македонски играчи

E ај ќе видаме Раде ојдел у Израел как шо знам

Отиде Тренчевски играч кој беше уште од ка почнааме у втора лига и гинаше играше на секоја позиција.Нешто ми стоо дека таа година не им се фрла пари и не им се играа Европа али пак ќе видаме.

Отиде Тренчевски играч кој беше уште од ка почнааме у втора лига и гинаше играше на секоја позиција.Нешто ми стоо дека таа година не им се фрла пари и не им се играа Европа али пак ќе видаме.
Ако не им се игра ќе нема ни публика.

Пак тие 30-40 будали ќе сме што ќе одиме на ракомет.

Тоа е ќе го враќале Раде :icon_lol:. Они не можат да задржат играч шо е млад и е добар а Раде ќе го зимат и пак ка нај ного ќе треба ќе оде некаде у П.М.[DOUBLEPOST=1403363496][/DOUBLEPOST]А и Игорчо не може цела утакмица да игра шо ќе прават сега којзнаа

Раде Стојановиќ за Ракометни Вести :

„Ми заврши договорот со Драмен, моментално сум во преговори за клуб. Зомимак е како опција, имам желба да се вратам. За неколку дена се ќе се официјализира, постои можност да заминам во Израел или Романија.“

АКТУЕЛНОСТ Вторник, 24 Јуни 2014
МАШИНАТА ЗА ГОЛОВИ СТОЈАНОВИЌ СЕ ВРАЌА ВО ЗОМИМАК-М

20140624162329_rade%20zomimak2.jpg

Раде Стојановиќ по шест месеци пауза се враќа во екипата на Зомимак-М. Миленикот на струмичката публика ја прифати понудата на Зомимак-М и од следната сезона се враќа помеѓу „рисовите“.

Минатата сезона Стојановиќ беше предводник на тимот на Зомимак-М во првата полусезона и еден од главните виновници поради кои струмичани го направија најголемиот успех во клубската историја, пласманот во групната фаза од ЕХФ Купот.

По Благојче Трајкоски кој ја засили голманската позиција, Стојановиќ е второто засилување во овој трансфер период за „рисовите“.

http://www.rkstrumica.mk/view_vest.php?id=222

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom