Фан клуб: РК Ѓорче Петров

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
13 - 10 за ѓер на полувреме многу технички грешки на ѓорче и промашени два пенали.

пецевска најголем труп заедно со малденовска промашија чисти зицери повеќе пати а и они ги направија техничките грешки.

Катастрофална игра во првото полувреме за нас,а па и овие од А2 да им е.ам сеее додека ја управија сликата ......:nenene::nenene:

Второ полувреме мора да се стегнат нашиве ако сакааат победа !

Врска немам зошто делуваат така. Како уплашени да се цело време.

Абе и овој тренр ли е, толку л ине гледа дека пецевска во клучни моменти се губи. ја не знам како овој стана тренер све порази има и во репрезентација и во ѓорче.

11-17
jasno e ova ke bide najslabata sezona na gorce
no edno ne mi e jasno...ne mi se jasni ovie rakometarki,kako moze be 20 godini da treniras rakomet da ne znaes topka da vodis kako sto treba,da promasuvas ziceri,penali i tn....da ne mozes da dodades topka na svoj igrac pri kontra...kako sto gledam partenko..pred 4 godini rasturase,sega na teren si zamisluva manekenka...bi trebalo da napravat modna pista od terenot:tapp:

Има резултати?
Брату ја пронајдов решение :) барем кога се работи за Македонија и Македонски клубови повели www.my-home-tv.com

Едит: видов со ИКАСТ у група сме биле, знае некој кога ќе идат кометал у ДАНСКА

Македонските спортисти не се спортисти. Каде се видело спортист да кисне во ХардРок или Бариста до 2 наутро и притоа да ги затвора објектите низ градот? Затоа после ќе каснат на сабајлешниот тренинг и од резултати ни р.

Тренерот Катастрофа играчите уште по бетер,4 порази не ни бегаат во групата а во гости ке губиме по 1000 разлика !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Не сакам да ви изгледам песимиста, ама не се чудете ако овој клуб до следната сезона на ЛШ пропадне, секако, доколку не би се нашле некакви асални спонзори кои стварно би сакале да вложуваат во овој клуб...

Прв натпревар е,мала трема,биче боље:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom