Фан клуб: РК Ѓорче Петров

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Па или овие ке тепаат:
grupna_mala.jpg

Или ОВИЕ!
DSC00705.jpg

:twisted:

Ха добра споредба нема што ... или Прокоп ке биде пак тепан :P

А кога играат со Хипо уствари, сега во сабота?

poddrshka za kometal!

Treba da otideme i da dademe poddrshka, epten ke bide interesno! :P

poddrshka za kometal!

janicka напиша:
Treba da otideme i da dademe poddrshka, epten ke bide interesno! :P

Нема проблем ако мене некој ми даде финансиска поддршка за до Виена :wink:

eve detali okolu mechot :

Gosti :

DATE: 08.04.2005 REFEREES: Miroslaw Baum (POL) Marek Goralczyk (POL) TIME: 18:30 VENUE: Südstadt (AUT) DELEGATE(s): Jan Stuiver (NED) Boris Makarov (RUS)

Doma :

DATE: 16.04.2005 REFEREES: Andre Hansen (NOR) Oistein Pettersen (NOR) TIME: 17:30 VENUE: Skopje (MKD) DELEGATE(s): Krister Broman (SWE) Laszlo Sinka (HUN)

Мислам дека предност ќе ни биде тоа што ќе го играме вториот натпревар дома 8)

StenmarC напиша:
Мислам дека предност ќе ни биде тоа што ќе го играме вториот натпревар дома 8)

Уф, и тоа каква... сите знаат дека Калето тешко се освојува.

Само треба да се возджиме од фрлање упаљачи и парички ... доволно е гласно и фер навивање на публиката ... другото бессомнение ќе го завршат ракометарките :wink:

Ајде бе.. неможам да дочекам!
Ќе иде некој од вас на натпреваров? Ако иде, може да се сретнеме, зошто планирам да идам и јас...

Acid напиша:
Ајде бе.. неможам да дочекам!
Ќе иде некој од вас на натпреваров? Ако иде, може да се сретнеме, зошто планирам да идам и јас...

Ќе идам јас, ама на кеј некаде може ќе седам - ако најдам место ... некако таму на плоштад не ми се иде у тоа гужвата ... може да се договориме неколку Кајганџии :wink:

АФЕРИМ ОЗЕЛ!!!!!!

Браво за Озел ... штета што се повреди, но да се надеваме дека ќе биде во можност да игра на реваншот во Скопје следната сабота ... Одлична на голот Борисенко и секако поволен резултат 32:30 8) ... имам доста забелешки за играта на Кометал, али ќе се воздржам .... само ќе кажам одлично 2ро полувреме 8)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom