Фан клуб - РК Борец

• Креатор на темата Креатор на темата wARMAN69
  • Време на започнување Време на започнување
Јас многу добро го познавам..и за негови години е најдобро десно крило во Македонија а и настапува за младинската репрезентација...ОДличен потенцијал !!

Јас многу добро го познавам..и за негови години е најдобро десно крило во Македонија а и настапува за младинската репрезентација...ОДличен потенцијал !!

Пишува дека е земен,овој Славиша Димитриевски ако е тој со долга така коса играше минатата година за Куманово тој им беше многу јак ако е тој што сме го земале имаме одлични засилувања.
А пишуваше дека имало и од Пролет некој земени кој се?
Во спорт пишуваше Ѓоргоновски завршува кариера а сите викаат дека ќе игра за Борец следнава сезона незнам на кој да верувам :)

Ѓоргоновски е маркетинг директор во Металург....дефинитивно се пензионираше поради повредата,пробал да тренира али не бивало...

Iako mislam deka so ovie igraci tesko mozi da go zagrozi Pelister, no so uste 2-3 zasiluvanja ke pridonesi za pogolem razvoj na rakometot, podobri natrevari i nezivesnost. Jas znam deka vo Prolet potpisal Slavisa, no ako e vo Borec kako sto se zbora, togas dobija edno ogrmno zasiluvanje na pozicijata centralen bek

Славиша е во Борец...само неизвесно е дали Колев ќе потпише бидејќи добил понуда од странство....

Iako mislam deka so ovie igraci tesko mozi da go zagrozi Pelister, no so uste 2-3 zasiluvanja ke pridonesi za pogolem razvoj na rakometot, podobri natrevari i nezivesnost. Jas znam deka vo Prolet potpisal Slavisa, no ako e vo Borec kako sto se zbora, togas dobija edno ogrmno zasiluvanje na pozicijata centralen bek

Славиша е во Борец,голманот е неизвесен еве ти и линк.
Има и понуди за Јоновски и Стоилов од Металург.
http://www.lisica.mk/statija/16487

неофицијално и Колев се приклучува на тренинзите со РК Борец...

Па изгледа ќе потпише, оти сабајлево беа скоро сите од борец на стадион, го видов и колев беше..

Во овој град , град на гнев ја си имам своја цел јас за БОРЕЦ навивам и за него живеам ...
Те сакаме Борец силен те сакаме граду наш Велес за честа твоја сме тука

РК Борец од денеска е во Струга каде што во Среда започнува турнирот на кој Борец ќе ги изигра првите натпревари....РК Борец е во група со Обилиќ,Млада репрезентација на Турција и со екипата на Струга.Во Среда играме со Струга,во Четврток играме со младата репрезентација на Турција а во Петок играме со Обилиќ....резултатите и не се толку битни со оглед дека екипата пред некое време почна со тренинзи,битно е да се уигра екипата,а во план е и организирање на турнирот во Велес...мислам Гајдов беше на 9-10 септември...каде што ќе се престави екипата на велешката публика...има уште информации,али ќе се соопштат после враќањето на екипата од турнирот во Струга,за кога е планиран состанок на управата со Гемиџии...толку за сега

Како шо видов на нивната страна.. не :mad:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom