Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Избраните![]()
Casillas, Dudek, Sergio Ramos, Michel Salgado, Cannavaro, Metzelder, Torres, Marcelo, Javi García, Gago, Lass, Van der Vaart, Guti, Drenthe, Faubert, Higuaín, Raúl, Saviola y Huntelaar.
Пренос на Сител 3, конечно.
Не ли е суспендиран?
Штета е да го играш Игуаин на крило кога е толку добар како напаѓач![]()
Ама со оглед на тоа шо нема избор, најверојатно таму ќе го глеаме.

Не ли е суспендиран?
Последниве 6-7 кола Игуаин игра крило, така да...![]()

Со овој состав ќе изгубиме 4-0хаха не би рекол баш ... иако мн ми се свиѓаат како играат и двајцата ама мислам дека бензема е за нешто подобар од игуаин, брзина. Игуаин да беше малце побрз ке беше еден од најдобрите напаѓачи.А за тоа утре како би бил составот би играл со Мала промена:
-----------------КАСИЉАС-----------------
Рамос------Кана--------Мецелдер-----Торес
------------------ЛАС---------------------
---Дренте-------------------------Марсело
------------------Игуаин----------------
----------РАул---------Хунтелар-----
Дренте може да игра на сите позиции играл и крило и напаѓач а знае и бек да изигра така да би го ставил у прв состав. Добар би бил составов само може уште некоја мааала измена

епа незнаев за хунтелар пишав горе Со мала промена ете тоа нека се смени и гути нека го стаи место вдв,Со овој состав ќе изгубиме 4-0
Хунтелар беше повреден, не верувам да ризикува Хуанде. Гути изигра добро минатата утакмица така да и он ќе биде во прв состав.
Јас очекувам вакво нешто
Iker
Ramos-Metz-Canna-Torres
Guti-Lass-Gago-Marcelo
Higuain-Raul
Ја па ја уплатив 1 за севиља, ако изгуби Реал, ке бидам тажен али ако фатам ај ке се расположам, а ако тепа реал, кој ги ебе паритебитно реал тепал
(стар ама добар систем) Јебеш 50 ден
![]()

Ме разочара