Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Кулирај брат, не беше ништо лично... незнам зошто ваква реакција:tapp:

Како и што ме нервираат Манчестер глеам на фан клубот не посакувале па нка им се исполни желбата.Ќе згрешат што посакале да играат со нас.Ќе им се собере многу порази од нас така да многуууууууу недовршена работа.

Не го долови моментот... важно е дека Гаго игра подобро од Чави и дека има повеќе од 90% прецизни пасови на секоја утакмица и исто толкав процент на одземени топки.:vozbud:

Он топик:
Честито победа се гледаме во Сабота. Очекувам ОДЛИЧЕН натпревар, да им покажеме на англичаните што значи ВИСТИНСКО ДЕРБИ!

И е цар на средината. :vozbud:

Таки Фити дај олади жити се, досаден си ко пролив.
Еј од кај знаеш дека сум јас?
Остај ајде нека се издуваат, до лани нигде ги немаше...мора да вратат сега!

bobi4e нема веќе да ти одговарам на постовите зашто немаш поима од фудбал ај радувај се сеа шо ги тепавте Зенит.

Фајнали еден натпревар како што треба. Ако имате линкови за доунлоад... не срамете се да пишете овде. :)

Еј од кај знаеш дека сум јас?

bobi4e нема веќе да ти одговарам на постовите зашто немаш поима од фудбал ај радувај се сеа шо ги тепавте Зенит.

Ок...очигледно играш многу фудбал менаџер и затоа имаш толку познавања од фудбалов...и јас играм ама не сум експерт како тебе јбг.

Такви широки познавања од економијата само еден човек во државава има.

И смени потпис... Schuster се пишува.

Не го чепкај експертот за фудбал...

Иначе, кој беше играчот што упати центаршут кога Раул го постигна првиот гол?

честитки добро ни тргна со новиов тренер ајде да продолжиме вака и понатаму:helou:

El director deportivo del Real Madrid, Pedja Mijatovic, reconoció que le "encantaría" tener al Panathinaikos :vozbud:
Ај и од мене честитки нека ни се множат победите.
За натпреварот можам да кажам дека бевме одлични но сепак да не се радуваме прерано, следниот натпревар на реал ќе покаже дали сме ја поминале кризата и баш ме интересира како ќе заврши натпреварот на ноу камп. Тогаш ке ја коментирам целата ситуација со тренерот. Дали е добар, дали згрешил... уште еднаш браво за реал!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom