Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Што се палиш ко млад мајмун на банана бе?

Сезоната во Русија е завршена, а Зенит не може да оди ни подоле ни погоре во групата.

Ова ти доаѓа како пријателска која Реал ја сватил пресериозно.

Не ја гледам утакмицата за да коментирам како игра Гаго ама ај да видиме што ќе прави кога ќе треба да го сопре Чави.

Добро ај не дрви, штом не си ја гледал не ми давај глупи коментари овде...

Сепак се поправија марка...Јуве остана прв...меѓусебни дуели...

Дудек напраи клин шит :) трет во ЛШ бтв.

Гаго лудача, кој ќе каже шо позиција играше го частам, деструктивец у средина, лев бек, десен бек, стопер, плејмејкер... :cuc:
Головите на Раул и Робен да свршиш :)

Рано е да се каже дека сме излегле од криза ама ова сигурно е прав чекор, Рамос ја пренесува агресивноста кај играчите која беше карактеристична за Севиља под негово водство, добро е тоа, вака стабилна одбрана одамна не сме имале.

Следува Класико, во Сабота ќе видиме кој сме и шо сме, се освен пораз ќе значи пресвртница на сезоната во наша корист, јасно е дека ќе засотануваме бааѓи на полусезона ама тоа е, ќе го плаќаме цехот од слабите резултати до сега, ама сезонава е далеку од завршена.

Заврши утакмицата 3:0 конечен резултат...прекрасна игра покажавме одбраната одлична и најдобриот играч според мене Гаго во средината царуваше и другите беа супер...Честита победа и многу победи со новиот тењер :salut:

Честита победа...ете ја тактиката на Големиот Рамос :))

Рома, Панатинајкос, Ливерпул, Порто, Манчестер или Баерн, еден од овие.

Што се палиш ко млад мајмун на банана бе?

Сезоната во Русија е завршена, а Зенит не може да оди ни подоле ни погоре во групата.

Ова ти доаѓа како пријателска која Реал ја сватил пресериозно.

Не ја гледам утакмицата за да коментирам како игра Гаго ама ај да видиме што ќе прави кога ќе треба да го сопре Чави.

Не го долови моментот... важно е дека Гаго игра подобро од Чави и дека има повеќе од 90% прецизни пасови на секоја утакмица и исто толкав процент на одземени топки.:vozbud:

Он топик:
Честито победа се гледаме во Сабота. Очекувам ОДЛИЧЕН натпревар, да им покажеме на англичаните што значи ВИСТИНСКО ДЕРБИ!

Баерн и Рома да ни се паднат ќе има одмазда.
Сакам Панатинајкос најлесни ни се иако нема лесен противник штом стигнал до тука.
И Ливерпул сакам ја за реал брат ми за ливерпул.Шо ќе биде дома бе.Ќе викаат полиција многу галама ќе е.

А лани ги гледаше утакмиците Реал Барса? Да го видиш Гаго ? Како го сопира пола тим.

Ај оди гледај фудбал па збори.

Гаго не играше на првото Класико лани, а на второто пола тим на Барса не играше, а другата половина не се замараше + Гаго не направи никаква разлика на терен си трчкаше човекот напред - назад и се радуваше кога ќе дадевте гол.

Ќе лажам ако речам дека не ги сакам гејците, едно убаво мавање да му дадеме како ќе ми биде мерак...
Ама ако ја земеме во предвид досегашната карма која го следи Реал очекувајте англичани на Бернабе, во црвени дресови :)

Ај оди гледај фудбал па збори.

Гаго не играше на првото Класико лани, а на второто пола тим на Барса не играше, а другата половина не се замараше + Гаго не направи никаква разлика на терен си трчкаше човекот напред - назад и се радуваше кога ќе дадевте гол.
Така така, си трчкаше. Ах!

Не го долови моментот... важно е дека Гаго игра подобро од Чави и дека има повеќе од 90% прецизни пасови на секоја утакмица и исто толкав процент на одземени топки.:vozbud:

Он топик:
Честито победа се гледаме во Сабота. Очекувам ОДЛИЧЕН натпревар, да им покажеме на англичаните што значи ВИСТИНСКО ДЕРБИ!

Не се прај па ти уште поглупав од него жити све...сите сфатија дека процентот беше за прецизни пасови, а тоа за одземените топки беше друго, извини не сум стаел ЗАПИРКА...ебаве дегените!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom