Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
b2c3c45c33bc7914c6d608c3604aff9d-getty-fbl-eur-c1-real_madrid-zenit-training-ramos.jpg
01d76e7ec27fb227284eb09b722f7e6e-getty-fbl-eur-c1-real_madrid-zenit-training-ramos.jpg
fe5522c5f4b3cdae3e11ccc8862f91d9-getty-fbl-eur-c1-real_madrid-zenit-training-ramos.jpg
63db326019c9dddbea28206e4545e184-getty-fbl-eur-c1-real_madrid-zenit-training-ramos.jpg

Е ај нека се смеат. Ама да се смеат и на теренот... Колку добро играа против Севиља во 2рото полувреме, ама еве заради глупост на Робен изгубивме.. Ајде можеби оваа сезона во лигата нема да биде ништо, слободно да се фокусираме на ЛШ.

Лошо решение во уште полош момент. Не е Рамос лош, колку шо е лошо шо сега е избркан Шустер. Додуша, после изјава дека Реал нема шанси да добие натпревар и не е изненадувачки за мене, и покрај тоа што тој натпревар е против феноменалната Барса сезонава.

Прочитав дека Мијатович го рекол следново:
“Договорот е во траење од шест месеци, а по истекот на тоа време двете страни ќе одлучат дали тој ќе биде продолжен во зависност од
перформансите.“
Добро бе, со кои играчи Рамос би ја опраил работата, според Мијатович?
Па Реал едвај крпи состав за настап; резерви се Дудек, Савиола и младинци. Со кои играчи? Ја да сум цел лекарски тим на Реал го бркам ебаго, шо е ова цел тим повредени и то работата не ој на поарно, туку напротив. Плус Робен, и Марсело мислам, се казнети.

И сеа Рамос ќе ги оздравее играчите а?
:uvo:

За успех на Реал сум рекол и пак ке речам: Раул, гути, канаваро, ханјнце и компанија книшката враце и надвор.

Одам да се фрлам од некоја карпа... :tapp: НАЕБААМЕ...

И сеа Рамос ќе ги оздравее играчите а?
:uvo:

За успех на Реал сум рекол и пак ке речам: Раул, гути, канаваро, ханјнце и компанија книшката враце и надвор.

Сакаш да кажеш пола прв состав :vozbud:

Што било било...за жал управата е таа,Шустер си замина,дојде Рамос...нема да жалам по Шустер туку ке го поддржам Рамос и ке се надевам на подобро

Што било било...за жал управата е таа,Шустер си замина,дојде Рамос...нема да жалам по Шустер туку ке го поддржам Рамос и ке се надевам на подобро

Наш си е секако дека ке си го подржуваме:nesvest:

И покрај кризата на Реал и страшната форма на Барса имам некое чувство дека ке изненадиме на Ноу Камп...:vozbud:

И покрај кризата на Реал и страшната форма на Барса имам некое чувство дека ке изненадиме на Ноу Камп...:vozbud:

Ми ту .... другар ми ќе ја уплати чиста 2 :vozbud:

Ќе ги ебеме педерите од Баршитлојна:pipi:

јуанде рамос е добар тренер но јас сум на мислењето дека шустер е роден за реал и не беше тој крив за ништо .
не знам колку ке се сложите но не знам овие големи екипи зашто не го земат
Martin O'Neill или Hari Rednap спорет мене се во топ 10 тренери

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom