Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
ајде нека ни е честито победата ... и да прашам...Дали некој го виде тој Македонец што стоеше позади голот (во прво полувреме на Реал во второ на Бетис) и држеше МАКЕДОНСКО ЗНАМЕ 90 минути... :vozbud:знамето цело време беше над неговата глава..незнам како раце не го заболеа али важно ми го направи кефот... еднаш го имаше и во директен кадар знамето нашее ееееее

ајде нека ни е честито победата ... и да прашам...Дали некој го виде тој Македонец што стоеше позади голот (во прво полувреме на Реал во второ на Бетис) и држеше МАКЕДОНСКО ЗНАМЕ 90 минути... :vozbud:знамето цело време беше над неговата глава..незнам како раце не го заболеа али важно ми го направи кефот... еднаш го имаше и во директен кадар знамето нашее ееееее
Да да да го видовме скоро сите....јас два пати:helou:

Ако може некој на некој снимки да го фати тој со знамето позади, и да ја исече како слика, алал нека му е на човекот. Ако може некој да среди како слика тоа, нека ја постира овде :) При еден слободен удар на Бетис (прво полувреме) се гледаше и тоа добро, го фати во голем кадар знамето...а го забележував и цела утакмица. При голот на Руд од еден агол може да се види добро знамето, ако може да среди некој нека постира.

Само со излегов од дома Руд голче му шибнал.Честита победата нека ни е сега и Зенит да ги згазиме..:smir:

Ај нека ни е честито победата... знаев оти ќе биде тешко.
Пс. Не ја гледав утакмицата бидејќи многу ми се спиеше и сакал-нејкал морав да спијам. Го видов голот на Ван Нистелрој во 90мин :vozbud:
Од денес имам нов потпис :helou:

Ај честито победа. Само сакам еден искрен одговор? Дали го ценевте Руд кога играше за Манчестер?

Фала.
За Руд да, го ценев кога играше во Манчестер, едноставно мој тип на напаѓач е, олд скул, гол играч.
Значи кога играше во Манчестер го поштував, сеа го обоважам. :)

Ајјјјјјј ја па не го видов.
Дај нешо видео/слика кај го има типот.

sega so zenit ke ja gledam na antena 3 ke gi davaat direktno so sreka vo sreda ke gi smackame so 0-2 trenerot6 na zenit si dal ostavka:pos2:

sega so zenit ke ja gledam na antena 3 ke gi davaat direktno so sreka vo sreda ke gi smackame so 0-2 trenerot6 na zenit si dal ostavka:pos2:
оставка?адвокат или како се викаше? и да не дал оставка ке ги плеснеме 0-2 мислам руд и рафаел в. стрелци ако играат :smir:

ЈЕС!!! Си најдов кај ќе гледам Зенит-Реал. На Star Turkey ќе га има, а исто и на Премиере, значи нема да морам да дремем пред PC! :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom