Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Ех, ич не приметив у пм! Е ова е веќе проблем, зошто незнам кој би пренесувал. Овие СуперСпорт веќе не даваат ЛШ, а обично тие ги даваа од 18:30 термините кога се играше во Русија (ЦСКА), ама сега каде ќе ја гледам у пм да иде!

Од денеска пак ке бидам активен на форумов...Честита нека ни е вчерашната победа 7-1 одлично и мислам дека со Зенит ке е даваат на МТВ ама ако е во 18:30 тешко дека ке даваат пренос.:salut:

Чекајте бе, глеајте шо пише на официјалната

FC Zenit - Real Madrid
Date
30/09/2008
Time
20:45
Venue
Petrovsky Stadium

Не ми се верува од 20:45, по наше време кога се игра во Русија е 18:30. Ќе видим, на Премиере ќе ја гледам најверојатно.

Не ми се верува од 20:45, по наше време кога се игра во Русија е 18:30. Ќе видим, на Премиере ќе ја гледам најверојатно.
Минутите се исти во цел свет, часовите не се:wink:. Како и да е победа очекувам.

абе ке смрзнат нашиве таму:vozbud: ладно ке биде сигурно

А секундите исти се?!
Сакам да кажам дека кога се игра во Русија кај нас е 18:30!
Не е битно, сакав да кажам ако се игра по 20.45 во Русија, кај нас ќе е 18.45 никако 18.30....

Не е битно, сакав да кажам ако се игра по 20.45 во Русија, кај нас ќе е 18.45 никако 18.30....

Добро бе добро, по наше време секогаш е 18:30, а таму е 20:30 сигурно, не викам дека овде е 18:30 а таму 20:45! Изгледа не пратиш доволно ЛШ и не следиш кога е терминот во Русија по наше време.

Ај јас малку покасно да коментирам. Абе еј да не претеравме, нели се многу 7 комада, овој голманот незнам како не се расплача. Абе ги декласиравме.

А инаку утакмицата со Зенит најверојатно ќе биде во 18-30, оти ако е во 20-45 по нашо време, во Русија тогаш е 22-45 па малку е касно, утакмицата ќе заврши дури кај 1 пополноќ. И ако е во 18-30 не верувам да ја пренесува Мтв, обично до сега не пренесуваа утакмици од 18-30, туку од 20-45 само. Во секој случај ќе ја најдам некаде на кабелска, ако не на интернет.

А инаку утакмицата со Зенит најверојатно ќе биде во 18-30, оти ако е во 20-45 по нашо време, во Русија тогаш е 22-45 па малку е касно, утакмицата ќе заврши дури кај 1 пополноќ. И ако е во 18-30 не верувам да ја пренесува Мтв, обично до сега не пренесуваа утакмици од 18-30, туку од 20-45 само. Во секој случај ќе ја најдам некаде на кабелска, ако не на интернет.
Секоја година натпреварите во Русија се играат во 18:30, па така да Реал со Зенит ќе игра во тоа време. За гледање, валјда ќе ја даваат на некои од телевизиите, ако не, постои интернетот. :)

Се откажува Раул: Се почесто ќе ме гледате на клупата

Тоа е големината на неговата личност...го прифака тоа без никаков проблем!!!Браво

Е па не се откажува туку вели дека се повеќе време че минува на клупата, инаку за Зенит не знам каде би ја гледале во 18 и 30 нема да ја даваат на телевизииве па единствено на интернет можно е

Ме мрзи да го барам постот од пред некој ден каде реков дека Раул ќе отстапи место кога сам ќе осети дека има подобри од него, сеа само се фалам дека бев во право :pipi:

А ја со русите ќе си глеам во кладилница, на плазма, со пиво и друштво :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom