Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Обливн ја фати +5 :lol:

Задоволни? Ја да :). Секоја чест за вториот гол :)))))

Е ја фатив +5 ама на Манчестер Сити паднав.

А ти кој си? :) Ова е тешка случајност или? Оти како што знам, никаде не напишав колку ја ставив, освен ако не си бил во струмица во маракана. :S

Бај д веј, прилично добар натпревар. Можеше и подобро. :)

Абе ја сум овој шо уплаќа у кладилница..на касата два.

зезам..абе склероза имаше напишано негде :))))

ко ги видоја дресојте на овие хихихахаон си рекоја против патетико играт и зато толку "мотивирани" беа

Одличен резултат и одлична победа.7-1 лудница.
Ги наполнија набрзинка и безболно да не ги боли кога ги примаа.Знае РЕАЛ како се прави тоа.Ајде сега следниот пациент кој е?Зенит,ај за нив не мора 7 ама едно 4 доста ќе се.Браво РЕАЛ ѕверови се!!

jas vikav deka ke zavrsese 10-1 ama nisto ama pa dobro e i so 7-1 vtoriot gol bese majstoria na van der vard so peta pozdrav do site mojot igrac dade dva gola

Браво браво... Не го гледав целиот натпревар ама барем последните 20 мин ги догледах :smir: Јаки се... само сега да не га опљаскат со зенит оти со реал се е можно и ка тепат по 5-0, 4-1, 5-2 следниот натпревар кикснуват.

олеееееееееее 7-1 нека пукнат душманите :pos2::pos2::pos2::pos2: ај сега Бетис да го згазиме :wink: и топ ќе е a најмило ми е што ,,ел капитано" се враќа во препознатливата форма секоја чест за ВДВ ама според мене Раул беше човекот на мечот учествуваше во речиси секоја акција за головите посебно асистенцијата за првиот гол беше брилијантна

Ауууууу шо е ваа рбота.
Искрено не мислев дека ќе дадеме повеќе од 4 гола ама спортинг не да го прими овие две кола.
Ајде честитки.

Ајде честитки и од мене... ВДВ звер...шо да кажа друго ,вака да продолжиме :wink:

Игуаин многу се подобрил бе боље е и од Раул,он треба прв тим да игра

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom