Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Кој купува играч шо е повреден до нова година а Чомбе?

Не е до Нова Година, до октомври, за твоја информација!

Гледам не си упатен. Ќе паузира до почетокот на септември и после до октомври ќе работи на кондиција. Значи се е пресметано, се враќа на терените во полна форма во октомври, а ако почне во сетември нема да биде спремен доволно, капиш!

Повеќе употребливи топки ќе дава ВДВ него Роналдо, ама не и голови :)

честито ВДВ :smir:

Ај и од мене нека е честито, а како што гледам Снајдер е добар

Повеќе употребливи топки ќе дава ВДВ него Роналдо, ама не и голови :)

честито ВДВ :smir:
Ќе видиме тоа :)
Мислам дека е добар вака тимов, никој да си оди и никој да доаѓа

Преку долниов колку ќе отсуствува Роналдо, не берам гајле за него ич! Ај со среќа на ВДВ, добра замена за Снајдер.

Јеееееееееееееееееееееееааааааааа!!! Ајде честито за ВДВ прееееееекрасен играч...многу сум срекен :vozbud::vozbud::vozbud:

Ај нека ни е со среќа ВДВ, прва вест што ја видов после двонеделно отсуство :)
Ама кога го видов Снајдер во инвалидска количка ми се стемни пред очи, ај ќе издржиме до Октоври без него.

РВН нема да оди на олимпијадата со својата репрезентација бидејќи би било преголемо оптеретување за него да игра на два фронта(Холандија и РЕАЛ).И е трет во вечната листа на стрелци на Холандија со постигнати 33 гола.:)

ај нека ни е со срека новиот играч Ван дер варт

Aј нека ни е честито за Ван дер Варт:smir:
Нека ни донесе многу радости во Лига на Шампиони.
Одлично што и Гарај ќе почне со Реал оваа сезона, сега го имаме и Ван дер Варт, а мислам дека и Де Ла Ред ќе остане , исто и Гарсија и ќе имаме одличен тим, сега само Игуаин и Савиола малку да влезат во форма, иако посакувам уште еден млад квалитетен напаѓач, сепак и тој да не се доведе ќе бидеме страшни.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom