Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
go iam gledano Granero nekolku pati sezonava i mnogu me potseka na Guti a i podobar ke e od nego.ako se razviva vaka ke bide golemo igraciste.igra mnogu dobro.razmisluva kade da ja prati sekoja topka.gledajte da go zadrzite po sekoja cena.onakov talent ne se raga sekoj den.a villa ne mi e nekako po kejf.igrac koj sakat da igra sam.ima mnogu podobri od nego za tie pari,kako aguero od atletico,luis fabiano,huntelar.
luis fabiano podobar od villa maj daj be................
vila e mnogu dobar i ne zasluzuva toa da go zboruvate za nego..........aj razmislete malce sto zboruvate.......
a i huntelar e zver ako go zemite zakon ke bidete
i drogba e zakon ali za 2-3 godini ke bide mnogu star taka da eden od ovie da zemite ke bidete zverovi
a i onaka imate dobri napagaci kako sto se saviola,rud,robino,iguain

Повеќе сакам Хунтелар да го земат, отколку Виља. И Виља е играч од светска класа ама многу е себичен.

Да бе и на мене повеќе ми се прави меракот ако го купат хунтелар.Како и да нека купат барем еден.Боље нешто отколку ништо.

Значи во составот нема да има некој поголеми измени само Диара на местото на Гути

line-up

Casillas; Ramos, Pepe, Cannavaro, Heinze; Diarra, Gago, Sneijder; Saviola, Ra'l y Robben.

Ми се свиѓа тимов.Знаѓи овој е тој тим со кој ќе ја освиме титулата,а иначе ова е руско или бугарско.Горе пишува лине уп а доле раул бог знае на кој јазик е напишано.

На шпански ама тие буквите со апостроф така ги прикажува.

Дали да ја тепаме Осасуна и да и помогнеме на Валенсија да се спаси и како за возврад да ни го даде Виља

или

Да и пуштиме на Оссуна да испадне Валенсија и да си го земеме Виља.

??

Дали да ја тепаме Осасуна и да и помогнеме на Валенсија да се спаси и како за возврад да ни го даде Виља

или

Да и пуштиме на Оссуна да испадне Валенсија и да си го земеме Виља.

??
Да ја дупнеме Осасуна и да си зееме титула, а Виља и не ни треба многу.

Ќе има негде на телевизија или на интернет да глеам?

Мислам дека бразилско даваат сега, така беше минатиот пат. Али ќе видиме

Да си ја тепаме Осасуна и да си ја прославиме титулата,а Валенсија и Виља да ги оставиме да си одат во втората лига(Валенсија ја одбила понудата на Реал од 30милиони и Гранеро,а Реал спремил нова понуда од 35милиони за оцајниот Виља)

КУр ера го даваа истиов нема шанси да даваат пак шпанско.

Давајте шо треба да симнам глупости за на интернет.

Симни sopcast и пушти го линков
sop://202.190.75.149:3912/3606

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom