Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
За ова имам пост на блог.Ѕирни го....;)

Не го глеав натпреварот.Знаев дека ке кикснеме во Палма.Ништо страшно можеме да си дозволиме:)

Едно ми е криво од овој натпревар.Црвениот на Рамос.

Барам шанса за Савиола.

Ееех, фала богу еден се најде! Со кој памет не го става Савиола бе, а ми го става Игуаин?! Ама ако, овде има некои што тврдат дека Игуаин е многу добар играч, ќе има шанса до крај на сезонава да покаже што знае...ама јас сум убеден дека на лето Игуаин лета од Реал!

Ќе видиме на лето, кој ќе лета Савиола или Игуаин

За Савиола нормално дека ќе лета, и не само поради тоа што така сакаат од Реал, туку и он така сака! Да седиш цела сезона на клупа...нормално дека ќе замине! Му дава шанса на она ЛИГУШОН, не го става Савиола, епа тоа е!

ајде бе... а ние бевме најгнасниот клуб што го држевме на клупа, а? ви текнува на ваквиве коментари?

Ама ние го имаме Раул и Руд.А сега коа го нема руд,добиваат сите шанса:Солдадо,Ихуаин и сеа ке добие Савиола.

ајде бе... а ние бевме најгнасниот клуб што го држевме на клупа, а? ви текнува на ваквиве коментари?
Да, тоа дека вие го држевте. Ние не сме такви
Ова ти требаше за утеха?

утеха? хаха... не треба мнг гомна јадење дете, тоа е муабетот

Савиола сезонава не игра, прво зошто имаше конкуренција од Руд и Раул, па кога се повреди Руд се повреди и Савиола и едноставно не може да се се врати во форма. Се согласувам дека Савиола ке лета на лето, а се надевам дека Хунтелар или/и Бензема ќе дојдат во Реал.

Абе Савиола дојде во Реал без амин од Шустер.И Шустер коа дојде не му беше потребен и затоа ке си оди,зашто Шустер мисли дека воопшто не му е потребен таков профил на играч.

А за да дава голови треба да игра така?Тој не игра.

утеха? хаха... не треба мнг гомна јадење дете, тоа е муабетот

Ај бе не к*р замарај! Не збори аман за гомна јадење жити се, види 3-4 страни назад и ќе видиш кој колку јаде гомна!

Најбитно од се Барса пак се изрезилја. Голем поздрав до фантастичните фудбалери на Гетафе!

Ние им дадовме 3 бода мораа да ни вратат некако;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom