Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Каков Зидан бе...што збориш? Цццц :):):) Во заблуда си нешто ти батко :) btw, што е работава што не го игра Робињо бе? Бог да чува еј!

Абе Робињо не беше 100% фит викаа нешто го избрзале многу со враќањето од повредата а и изморен бил минатата недела оти нели играше за Бразил па затоа Робен стартуваше со Севиља.
За вечер мислам дека сигурно ќе игра прва постава така барем беа најавите, ја лично сакам со две крила да играме ама мислам дека нема шанси така да почнеме.

Зидан можи само ко тренер на помлади категори, или некоја функција. Да заигра пак за Реал, то не е можно.

Треба повеќе шанса да му даде на Марсело, брз е, добар дриблер...

Шустер изразил заинтересираност за напаѓачот на Атлетико Мадрид, Серхио Агуеро. ама ми стои дека ништо нема да биде од тоа, плус градски ривали, подобро би ни дошол Хунтелар од Ајакс.

Агуер нема шанси, секоја недела јаде гомна за Реал, тоа од Шустер е заебанција.

Casillas; Ramos, Cannavaro, Heinze, Marcelo; Gago, Guti, Sneijder, Robben; Higuaнn y Ra'l.

GOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0-1 sneijder!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Според коментаротот, има три трансфер цели за у лето.
1. Иниеста за кој Мијатович е спремен да плати 60 милиони:vozbud:
2. Агуеро :nesvest:
3. РЕЈЕС :tapp:

Каков дриблинг на Робен хуху

Добро прво полувреме, одлична игра. И шо к*р се себичи ова копилево бе Хигуаин...пууу бе кј го става него во игра! Стај Робињо второ полувреме да видат тогаш...Снајдер последниве 2 кола, е убедливо најдобар во Реал, заедно со Хајнце! Браво браво!

Btw, абе неможам стварно да го трпим овја клошаров од Сител, кој глупости ги треска, стварно некоаш ми се плаче. „И ете го гледате претседателот на Барселона Рамон Калдерон“ Ццццц...Абе толку ли не гледаат што идиоти држат во телевизија?! Пу да им ебем тоа шутраците...врска да се немало ова незнам!

Тој другиот бар знае нешто, овој последен пат кога отворил Шпиц било пред 6 месеци.

Почна Робен да ги враќа милионите вложени во него :),

голем ќеф ми се напрај шо му ја скрши кичмата на Басинас (Where is the ball Басинас:pos2:)

lele sudijata ni ukrade 2boda mameto da mu go ebam lingursko c c c

toa li bese za crven za ramos ne go ni dopre igracot :nerv:

1-1 :tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom