Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Амаури добар играч е, ама мене лично не ми се свиѓа ич. Многу ме нервира...незнам зошто. Предност кај мене имаат Виља и Хунтелаар, ама чисто сумњам дека Виља ќе дојде во Реал...па така да и Фабиано е супер.

Ја мислам најголема е веројатноста за Хунтелар. Ем бил спремен за промени, ем ќе се приклучи на холандската колонија во Реал. Барем според мене...

Јас прочитав дека и Кварезма го барале од Порто, дали е вистина, а за Пандев многу тешко да дојди, нема да го пушти Лацио, најдобар е од сите таму

Чиста шпекулација за Пандев. При крај е сезонава, почнуваат да се вртат моабети за трансфери...па мора нешто да напишат веснициве.

Каков Пандев бе нема шанси да оди у Реал,летото дефинитивно Хунтелар го купуваме.

-Мијатович бил во Рим за да ја види цената за Де Роси и Аквилани.Успат и да праша и за Мирко Вучинич.

Едно големо НЕ од мене за овие.Кој кур Де Роси шо ке му прајме,Аквилани некако може ама тој и Мирко за кур да аседат.
Мирко е балкаски чоек,ке даде гол и после седи не трча не се ангажира.

За Хунтелар се укључи Челси.

So koj igrame ovaa nedela?? Od ovie od Roma samo Akvilani drugite ne i Huntelar da dojdit i dosta ni se igraci i nekoj da se prodajt.

Мајорка-Реал, Сабота 22:00, ТВ Сител!

Многу мрзим да гледам фудбал на теренов од Мајорка...зошто има атлетска стаза...ама тоа е тоа!

Добар е, ама не ви треба. Плус ќе кошта околу 20-25 милиони евра.
Вас ви треба Вучинич.
Истиот РВН(од пред 5 год). Има техника, има брзина, курпулентен, знае да се постави во дуелите, ќе го нема цел натпревар ќе влези во шанса и одма дава гол. Супер реализација има, само понекогаш знае да претера со дриблинзи. Сепак во последно време се подобри, каков беше во Лече...

Каков Вучинич, не ни требаат просечни играчи.
Бензема, Марио Гомез или Хунтелар

Не ни треба Вучиниќ бе, Раул, РВН, Хунтелар (можеби), Фабиано (можеби :))...не ни треба.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom