Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
--------------1------------------
---4-----5----------16------22---
----------6------14---------------
--23-------------------------10---
---------------7-------------------
---------------20------------------ Според АС

Хајнце и Канаваро централни. Двајцата во последно време прават глупи грешки, ќе биде тешко.

Кеита какви голови дава од далеку аман.Фабиано мора да даде.

Абе се само ќе трпам само Салгадо да не игра.

Casillas

Ramos--------Heinze--------Cannavaro-------Marcelo

Diarra

Sneider

Robben--------------------------------Robinho

Higuain
Raul

Иако знам дека нема шанси овие 11 да ги извади Шустер со Севиља ама јас би сакал овие да играат.

lele cannavaro i heinze ke se gubat po terenot c c c

tesko deka ke pobedime

:(

Па кој сакаш да играе Мецелдер да го викниме у инвалидска количка да брка играчи?

Не се нервирам само сакам да ти кажам дека немаме други централни бекови у моментот.

Абе се само ќе трпам само Салгадо да не игра.

Casillas

Ramos--------Heinze--------Cannavaro-------Marcelo

Diarra

Sneider

Robben--------------------------------Robinho

Higuain
Raul

Иако знам дека нема шанси овие 11 да ги извади Шустер со Севиља ама јас би сакал овие да играат.

poveke bi sakal da go stavi saviola namesto higuain taka ke imame povise sansi za pobeda:smir:

Абе да почниме со Робен и Робињо и Мазнов да го имаме у напад ќе тепаме. :)

Како шо ми се гледат пак ќе си ја вратиме разликава на 7 бода утре :)
Барса го примииии

--------------1------------------
---4-----5----------16------22---
----------6------14---------------
--23-------------------------10---
---------------7-------------------
---------------20------------------ Според АС

NEEEEEIN! :):) Не доаќа во обзир со Торес да играме, не го бидува баш по лева страна, многу му треба да се намести на десна нога. Марсело бе, ѕвер е малиот...топ играч, 2 х Роберто Карлос во него се :):):) Ајде да се надеваме на победа по поразот на Барса. Уште не ми се верува дека го примија...гледа 0-2, пуштив малку Лацио-Интер, пак пуштам Барса...и што да видим...ЈАКОО!!! :):)

А ова со Канаваро и Хајнце...мене баш Хајнце ми прави ќејф како игра. Незнам од каде извадивте тоа дека правел многу киксеви во последно време??? А и ова со Канаваро, не го прајте сеа вие како да е Николче Новески (без навреда, ама неможе да се споредат нормално). Беше само кризен период тоа за Канаваро, верувам дека ќе се соземе и ќе покаже зошто е меѓу најдобрите одбрамбени играчи.

ХАЛА МАДРИД!!!

Утре ако даде гол Раул ќе се израмни со Santillana (290 голови), повеќе има само Ди стефано 307.

Ајдеееее...отиде Барса на 3-то место ХАХАХАХАХА!!! Виљареал води 3-0 со Атлетико така да...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom