Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
супер што почнавме да победуваме, ај шо побрзо да излеземе од оваа мала криза и од овој голем притисок по елиминацијата од Лига на Шампиони, само да ја подобрат играта и да се сконцентрират на Примера Дивизија, сега само еден фронт ни останува, Барса сеуште се бори на два, тоа ни дава предност за Примера.

Хигуаин е сто пати поарен бе шо зборате. лани ни ја освој ла лига сеа камен е а? појќе ќе го памтам тој голо шо го даде во последната минута против еспањол одколку онај волејо на Зидан во финалето на ЛШ.
и фала богу еднаш и ние победивме
а и кој велеше дека Пепе не вреди 30м нека се кажи да не барам постој

Да? Значи ти ако дадеш гол за Реал некогаш, и заслужуваш да играш во Реал нели? Врска си нема дечкото, како основно незнае топката да ја води, а друго па...Лани што не спаси не спаси, ама сега неможе заради тоа да го држат во Реал. Ипак Реал е тоа, не заслужува да игра напаѓач кој едвај ќе даде 2-3 гола во сезона, без врска дали е замена или не. Не е тоа ниту Мурсија ниту Наполи. Ама ваше мислење, јас мислам дека не заслужува да игра во Реал. А и верувајте ми, летово сигурно ќе го продадат, памтете ми го постов. Нмеа уште долго да издржи.

Абе 19 години има дечкото бобиче шо ти е ,ама има потенцјал се гледа не е многу уплашен ама добар е За 19 годи.

aj malce kasnam Cestita neka ni e pobedata Odlicno izigravme...Abe vo timot samo Desen Bek ni treba drugo nisto da go zememe Daniel Alves i drugi igraci ne ni trebat

Да му го честитам 200тиот гол на капитенот:D.

Добро е,се зголеми разликата....сега е 8 бода...благодарение на вечерашниов кикс на Барса...како и да е треба да гледаат Реал сеа да ја зголемат предноста...и така само уште примера им остана годинава....

Другата утакмица со Депортиво ќе биде тешко. Последниве три кола играат многу добро, а ко шо е лош скорот на Риазор, очекувам да кикснат другата недела.

Борбава за 2 место во La Liga стана многу интересна, Виљареал се доближи на Барса на 4 бода :pos2::vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom